21/9 Αθήνα - Θέατρο Λυκαβηττου
- ewoVandicted
Απ: 21/9 Αθήνα - Θέατρο Λυκαβηττου
Αρέσει στον χρήστη VANDOPAGE
- ChronisPlatinum Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 1997
Αγαπημένο τραγούδι: γεια,υποφερω
Αγαπημένος δίσκος: γεια,προφητειες
Αρέσει στον χρήστη VANDOPAGE
- Nikovandis_feSilver Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 1997
Αγαπημένο τραγούδι: Den eisai edw-esena perimeno
Αγαπημένος δίσκος: profiteies
Και εγω ετσι πιστεύωChronis έγραψε:ποσο τελεια δενουν με τον greg στο καντο αν μ'αγαπας...βλεπω κανενα ντουετακι να ερχεται...
Αρέσει στους χρήστες Chronis και nihtolouloudo
- NickvVandicted
https://vm.tiktok.com/ZGeoDfojG/
Μη ειρωνικά εγώ μετά την συναυλία που πήγαμε σε ένα παρακμιακό αφτεραδικο στα Εξάρχεια
Αρέσει στους χρήστες ewo και Kostas vandikos
- LeonidasVIP Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 2008
Αγαπημένο τραγούδι: Παράτα με
Αγαπημένος δίσκος: Προφητείες
Αρέσει στους niklaus, Liakoman, ewo, GioZ, manos, Kostas_1, Filippos και
- Diafora_Super Vandicted
Αρέσει στους χρήστες ewo, Kostas_1 και nihtolouloudo
- NikosVandikosMega Vandicted
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 2019
Αγαπημένο τραγούδι: Σ' αγαπάω και δεν πάω καλά
Αγαπημένος δίσκος: Αυτή είναι η διαφορά μας
Εγώ δεν έχω συνέλθει ακόμα από το μπούκωμα και τον πυρετό αλλά νταξDiafora_ έγραψε:Δεν έχω συνέλθει ακόμα από τη συναυλία και το slay να ξέρετε.
Αρέσει στους χρήστες Diafora_ και nihtolouloudo
Me & Despina
Αρέσει στον χρήστη Chronis
- Diafora_Super Vandicted
Ομολογουμένως κρυώσαμε κιόλας.NikosVandikos έγραψε:Εγώ δεν έχω συνέλθει ακόμα από το μπούκωμα και τον πυρετό αλλά νταξDiafora_ έγραψε:Δεν έχω συνέλθει ακόμα από τη συναυλία και το slay να ξέρετε.
Me & Despina
Καλέ είμαι χάλια από το ΣάββατοDiafora_ έγραψε:Ομολογουμένως κρυώσαμε κιόλας.NikosVandikos έγραψε:Εγώ δεν έχω συνέλθει ακόμα από το μπούκωμα και τον πυρετό αλλά νταξDiafora_ έγραψε:Δεν έχω συνέλθει ακόμα από τη συναυλία και το slay να ξέρετε.
- GiotisΔιαχειριστής
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 1998
Αγαπημένο τραγούδι: Ένα Τσιγάρο Διαδρομή
Αγαπημένος δίσκος: Γεια
Αρέσει στους niklaus, ewo, Leonidas, Kostas_1, V.I.P., Filippos, teo και
Me & Despina
και κάπου εδώ θα σκάσει μύτη ο @Steliosg και θα πει να κάνετε μπαν εμέναGiotis έγραψε:Εγώ θέλω να κάνουμε ξεban τον Nbm να μας πει για την προσέλευση του κόσμου
- Kostas_1Platinum Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 2008
Αγαπημένο τραγούδι:
Αγαπημένος δίσκος: Γεια
ΚΡΙΜΑ
- V.I.P.Silver Member
Αρέσει στους χρήστες Leonidas, Kostas_1, Steliosg και nihtolouloudo
- manosSilver Member
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι: Υποφέρω
Αρέσει στον χρήστη NikosVandikos
- manosSilver Member
Me & Despina
V.I.P. έγραψε:Highlight της βραδιάς μετά την τούρτα κάνει πρόλογο η Δέσποινα λέγοντας ότι θα πει το αγαπημένο τραγούδι του Φοίβου και φωνάζει ένας από κάτω ακριβώς δίπλα της «ΤΟ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ»
Του ρίχνει ένα δολοφονικό βλέμμα και συνεχίζει «το αγαπημένο τραγούδι που έχει γράψει ο Φοίβος…»
Πωπω το θυμαμαι...Αμηχανο κ ταυτοχρονα αστειο σκηνικο
Ε ας το ελεγε κ αυτη να μας περνουσε η καψα...νομιζω κ στο τελος παλι καποιος το πεταξε, εκει στις φωτογραφιες. Τι ακουει κ αυτη η γυναικα!
Αρέσει στους χρήστες Kostas_1, V.I.P. και Steliosg
- V.I.P.Silver Member
Ε το αστείο είναι ότι εκείνη έχτιζε εισαγωγή-πρόλογο για τη μάσκα και της το χάλασαν Ήταν και στο κλείσιμο οπότε δεν κόλλαγε. Γενικά νομίζω το συγκεκριμένο τραγούδι ίσως την έπεισε η ομάδα της να το βγάλει για να γίνει τρεντ και απλά δεν τους βγήκε. Η Δέσποινα δε δείχνει να το ήθελε όσο τα προηγούμενα 3.manos έγραψε:V.I.P. έγραψε:Highlight της βραδιάς μετά την τούρτα κάνει πρόλογο η Δέσποινα λέγοντας ότι θα πει το αγαπημένο τραγούδι του Φοίβου και φωνάζει ένας από κάτω ακριβώς δίπλα της «ΤΟ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ»
Του ρίχνει ένα δολοφονικό βλέμμα και συνεχίζει «το αγαπημένο τραγούδι που έχει γράψει ο Φοίβος…»
Ε ας το ελεγε κ αυτη να μας περνουσε η καψα...νομιζω κ στο τελος παλι καποιος το πεταξε, εκει στις φωτογραφιες. Τι ακουει κ αυτη η γυναικα!
Αρέσει στον χρήστη niklaus
- manosSilver Member
Me & Despina
V.I.P. έγραψε:Ε το αστείο είναι ότι εκείνη έχτιζε εισαγωγή-πρόλογο για τη μάσκα και της το χάλασαν Ήταν και στο κλείσιμο οπότε δεν κόλλαγε. Γενικά νομίζω το συγκεκριμένο τραγούδι ίσως την έπεισε η ομάδα της να το βγάλει για να γίνει τρεντ και απλά δεν τους βγήκε. Η Δέσποινα δε δείχνει να το ήθελε όσο τα προηγούμενα 3.manos έγραψε:V.I.P. έγραψε:Highlight της βραδιάς μετά την τούρτα κάνει πρόλογο η Δέσποινα λέγοντας ότι θα πει το αγαπημένο τραγούδι του Φοίβου και φωνάζει ένας από κάτω ακριβώς δίπλα της «ΤΟ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ»
Εχεις δικιο σε αυτο...νομιζω πρεπει να ξερει που πρεπει να πεταγεται ο καθενας κ οχι να ''χαλαει'' μια συγκινητική στιγμη. (Χωρια οτι τραδουσαν κ οι καμερες ) Παρ'ολα αυτα εγω αγαπω ειμαι γυναικα!
Αρέσει στον χρήστη V.I.P.
- V.I.P.Silver Member
Στενάχωρο να το βλέπεις έτσι άδειο το θέατρο
Αρέσει στους χρήστες ewo, Leonidas, Kostas_1, Eveline_Vandi4ever, Giorgos12 και VANDOPAGE
- manosSilver Member
Me & Despina
Ανεβηκαμε παρεα απο Κρητη για τη συναυλια κ το Σαββατο επειδη καθυστερησαμε λιγο πηγαμε να σκασουμε απο το αγχος μεχρι να ανεβουμε πανω..Απο νωρις κ εμεις (6 και κατι) με τους vandicted περιμεναμε να ανοιξουν οι πυλες κ και καταφεραμε να δουμε καποιες προβες απο μακρια. Ανοιγουν οι πορτες και αρχισαμε να τρεχουμε για να πιασουμε θεση (απο τη συναυλια του Φοιβου ειχα να το δω αυτο), πηγαμε μπροστα αλλα ξενερα που η σκηνη ηταν τοσο ψιλη. Το θεατρο αρχισε σταδιακα να γεμιζει, εκανα μια γυρα κ πετυχα αρκετους γνωστους κ φιλους κ ακομα κ ατομα που μιλαμε μεσω ινστα κ με ειχαν ρωτησει αν θα ανεβω. Γενικα ενιωσα στο χωρο πολυ οικεια με τον κοσμο λες κ ημασταν ολοι μια (βανδο)παρεα. Στις εννια βγηκαν οι Κινγκς κ καπου στις εννια και μιση επαιξε βιντεο με την Δεσποινα κ medley με τραγουδια της. Πραγματικα ανατριχισια, ενιωσα ρηγος κ ειπα απο μεσα μου ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ!
Εγινε ο κακος χαμος με τις κορνες κ τα ΔΕ ΔΕ ΔΕΣΠΟΙΝΑ!!!!!! Οχι μπραβο μας, καναμε τον ΑΠΟΛΥΤΟ χαμο για να την υποδεχθουμε! Ξεκινησε με το Σημερα κ συνεχισε με το προγραμμα που ξερουμε! Ωστοσο τις εφευγαν στρας στη σκηνη, οριακα δεν ανεβηκαν οι σκληροπυρηνικοι φανς με σκουπα κ φαράσι να τα μαζεψουν! Το setlist πανω κατω ηταν αυτο που ξεραμε με ελαχιστες διαφορες..Μου έλειψαν καποια τραγουδια και οχι, ΕΠΡΕΠΕ να τα πει κ ας εβγαζε καποια αλλα..τεσπα. Λοιπον το ΣΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΚΑΛΑ εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ δυναμικη στα λαιβ της...Εγινε χαμος κ το ξαναδιαπιστωσα απο τα βινετο που τραβηξα, οπως επισης και το yahabibi, αλλα κ η πανσεληνος δεν παει πισω, ΥΠΕΡΟΧΗ, ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ...Επισης dance που δεν ελεγε για χρονια ελπιζω να ηρθαν για να μεινουν οπως τα ακρως τολμηρο κ ολα αλλαζουν....Χορευαμε τοσο εντονα που πιστευα θα εκτοξευθουμε στη σκηνη. Στο μεχρι μαη μηνα βουρκωσα (ενταξει φετος το αγαπησα λιγο πιο πολυ), παραδοξως λιγο κ στη μασκα, αλλα εκει που μας ΛΥΓΙΣΕ τους περισσότερους ηταν στο ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...πιστευω οτι ηταν μακραν η καλυτερη ερμηνεια που εχει δωσει ever και συγκινηθηκε η γλυκουλα. Πραγματκα εκει βουρκωσα κ εγω, δακρυσα, οπως και μια φιλη μου, ειχαν γινει κοκκινα τα ματια της. Ενας φιλος μου ηρθε κ μου ειπε μλκ με συγκινησε η...μπιπ. Ηταν μαγικο, ανατριχιλα! Κ το Μελινακι ειδα απο μακρια που ειχε βουρκωσει επισης. Τι μας εκανες ρε Δεσποινα εκεινη τη στιγμη.
Στα highligits της βραδιας ηταν οτι ανεβασε τον Φοιβο στη σκηνη, οπως και εκεινη η υπεροχη τουρτα με τα 30 Πολυ θα ηθελα να ειχα δοκιμασει. Οταν τελειωσε η συναυλια περιμεναμε καποιοι αχορταγοι για να μιλησουμε στη Δεσποινα κ για φωτογραφια. Φυσικα εβγαλε κ μιλησε με ολους μας, ηταν παρα πολυ ευδιαθετη!
Τελος για μενα, το πιο ΜΑΓΙΚΟ της ολης βραδιας που την εκανε ακομα πιο ιδιαιτερη ηταν οτι ημασταν ολοι εκει, γνωρισα τα (υπολοιπα) παιδια του vandicted και ζησαμε μαζι την εμπειρια της συναυλιας, τοσο καιρο μιλαμε εδω μεσα κ ανταλλάσουμε αποψεις κ επιτελους τα ειπαμε και live. Εχω να πω οτι η Δεσποινα εχει για φανς τα καλυτερα παιδια κ επισης πολυ ομορφο που σας εκανε ειδικη αναφορα πανω απο τη σκηνη κ φυσικα ευχαριστουμε που μας σκεφτήκατε, μας υπολογίσατε, μας συντονίσατε, μας καθοδηγησατε κ περασαμε μαζι τα 30 χρονια της αγαπημενης μας τραγουδιστριας!
Αρέσει στους dimosf1, neereaux, ewo, Giotis, Leonidas, GioZ, Kostas_1 και