Vandicted
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

21/9 Αθήνα - Θέατρο Λυκαβηττου

+46
S...K
skydive
Angelsoukos
oberlina
Marios
vasilisgr
Alezz7
georgepan87
Lefteris
kostakis90
TAKIS
spyr3t0spap
themisDV92
ioanbent
nick2907
kwstas_fann
Liakoman
paikths28
Helen6
marios1
Helio.apolo
Giorgos12
Giotis
manos
BAMBIRA
maria-dv
dyannisb
olga24
devafan76
Kostas_1
Chronis
Kostas vandikos
Steliosg
NikosVandikos
vandikos17
dimosf1
Diafora_
Nickv
VANDOPAGE
niklaus
Nikovandis_fe
V.I.P.
panos
cdevah
ewo
Leonidas
50 απαντήσεις
Πήγαινε κάτω
marios1
marios1
Baby Vandicted
Baby Vandicted
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 35

21/9 Αθήνα - Θέατρο Λυκαβηττου  - Σελίδα 8 Empty Απ: 21/9 Αθήνα - Θέατρο Λυκαβηττου

Τρι Σεπ 17, 2024 7:56 pm
Τέλεια...θα πάρω ένα ταξί μέχρι την Σαρανταπήχου από Νέα Σμύρνη...και μετά λεωφορείο
manos
manos
Silver Member
Silver Member
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 6069

Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 1998
Αγαπημένο τραγούδι: Υποφέρω
Αγαπημένος δίσκος: Προφητείες

21/9 Αθήνα - Θέατρο Λυκαβηττου  - Σελίδα 8 Empty Απ: 21/9 Αθήνα - Θέατρο Λυκαβηττου

Τρι Σεπ 17, 2024 10:17 pm
Θα χαρώ πολύ να σας δω εκεί πέρα κ να γνωρίσω και τους υπόλοιπους που δεν ξέρω 🥳

Αρέσει στους χρήστες ewo, leonidask, spyr3t0spap, Eveline_Vandi4ever, stef_so, Steliosg, VANDOPAGE και marios1

nick2907
nick2907
Baby Vandicted
Baby Vandicted
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 11

Τετ Σεπ 18, 2024 11:06 am
Diafora_ έγραψε:Επειδή με ρωτήσατε παραπάνω για το 2003 και λίγο πολύ έχουν ειπωθεί τα βασικά, μια λεπτομέρεια που μου είχε κάνει εντύπωση, αν δεν με απατά η μνήμη μου, ήταν το "Ζήτα μου ό,τι θες", αγαπημένο τραγούδι, που είχε ερμηνεύσει πολύ όμορφα. Τελικά δεν μπήκε στον δίσκο.
Ήταν μια μεγάλη έλλειψη από το live cd το συγκεκριμένο τραγούδι.. επίσης για μένα έλειπαν από το cd1 τα είμαι εγώ, τι κάνω μόνη μου και παίξε μαζί μου.. θα μπορούσαν να μην είχαν μπει ολόκληρα τα νυχτολούλουδο, στα έδωσα όλα, το κοριτσάκι σου για να χωρέσουν και αυτά.. από το cd2 για μένα προσωπικά έλειπαν τα έπαψες αγάπη να θυμίζεις, αυτή η νύχτα μένει, ποιο κορμί σε ταξιδεύει και το τζιβαέρι το οποίο το έσκισε κυριολεκτικά.. υπάρχει και ένα σχετικό βίντεο στο YouTube από το vandicted με ακυκλοφόρητο υλικό από τη συγκεκριμένη συναυλία...

Αρέσει στους χρήστες ewo, V.I.P., olga24 και marios1

Leonidas
Leonidas
VIP Member
VIP Member
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 58962

Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 2008
Αγαπημένο τραγούδι: Παράτα με

Τετ Σεπ 18, 2024 12:59 pm
3 μερες
21/9 Αθήνα - Θέατρο Λυκαβηττου  - Σελίδα 8 Img_9252

Αρέσει στους GioZ, spyr3t0spap, manos, Kostas_1, Eveline_Vandi4ever, Steliosg, Diafora_ και

niklaus
niklaus
Mega Vandicted
Mega Vandicted
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 2081

Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι: Γεια
Αγαπημένος δίσκος: Γεια

Τετ Σεπ 18, 2024 1:34 pm
nick2907 έγραψε:
Diafora_ έγραψε:Επειδή με ρωτήσατε παραπάνω για το 2003 και λίγο πολύ έχουν ειπωθεί τα βασικά, μια λεπτομέρεια που μου είχε κάνει εντύπωση, αν δεν με απατά η μνήμη μου, ήταν το "Ζήτα μου ό,τι θες", αγαπημένο τραγούδι, που είχε ερμηνεύσει πολύ όμορφα. Τελικά δεν μπήκε στον δίσκο.
Ήταν μια μεγάλη έλλειψη από το live cd το συγκεκριμένο τραγούδι.. επίσης για μένα έλειπαν από το cd1 τα είμαι εγώ, τι κάνω μόνη μου και παίξε μαζί μου.. θα μπορούσαν να μην είχαν μπει ολόκληρα τα νυχτολούλουδο, στα έδωσα όλα, το κοριτσάκι σου για να χωρέσουν και αυτά.. από το cd2 για μένα προσωπικά έλειπαν τα έπαψες αγάπη να θυμίζεις, αυτή η νύχτα μένει, ποιο κορμί σε ταξιδεύει και το τζιβαέρι το οποίο το έσκισε κυριολεκτικά.. υπάρχει και ένα σχετικό βίντεο στο YouTube από το vandicted με ακυκλοφόρητο υλικό από τη συγκεκριμένη συναυλία...
Για το cd 2 μπορεί να μην είχαν πάρει άδεια για κάποια απ τα τραγούδια γι αυτό και να μην κυκλοφόρησαν . Επίσης έχω την εντύπωση ότι κάποια κομμάτια ενώ είναι ολόκληρα στον δίσκο στην συναυλία είχε πει μόνο τα μισά. Έχω την εντύπωση ότι το σ ακολουθώ και το τραγούδι της ερήμου είναι κάποια απ αυτά αλλά ας με διορθώσει όποιος θυμάται καλύτερα.
VANDOPAGE
VANDOPAGE
Baby Vandicted
Baby Vandicted
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 74

Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 2015
Αγαπημένο τραγούδι: παράτα με
Αγαπημένος δίσκος: προφητείες
https://www.youtube.com/channel/UCzmeY2mEI_MUltVYm9yjFsg

Τετ Σεπ 18, 2024 2:53 pm
niklaus έγραψε:
nick2907 έγραψε:
Για το cd 2 μπορεί να μην είχαν πάρει άδεια για κάποια απ τα τραγούδια γι αυτό και να μην κυκλοφόρησαν . Επίσης έχω την εντύπωση ότι κάποια κομμάτια ενώ είναι ολόκληρα στον δίσκο στην συναυλία είχε πει μόνο τα μισά. Έχω την εντύπωση ότι το σ ακολουθώ και το τραγούδι της ερήμου είναι κάποια  απ αυτά αλλά ας με διορθώσει όποιος θυμάται καλύτερα.
Νομιζω πολλα απ τα τραγουδια ηχογραφηθηκαν σε στουντιο, δεν ηταν λαιβ. Αν θυμαμαι καλα ειχε δυσκολίες φωνητικα σε εκεινο το λαιβ, αν κανω λαθος ενημερωστε με😊
Diafora_
Diafora_
Super Vandicted
Super Vandicted
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 1504

Τετ Σεπ 18, 2024 3:28 pm
Φωνητικά ήταν πάρα πολύ καλή στο Λυκαβηττό τότε, καμία λογική δεν είχε αυτό που έκαναν στον δίσκο. Ισως υπήρξε κάποιο πρόβλημα στην ηχογράφηση στο χώρο, ίσως ήθελε ο Φοίβος τέλεια παραγωγή; Δεν ξέρω. Αλλά η φωνή της ήταν πολύ καλή, υπάρχουν ακόμα εξάλλου βιντεο από εκείνη τη συναυλία που το αποδεικνύουν.

Αρέσει στους χρήστες spyr3t0spap, Helen6, VANDOPAGE και marios1

ioanbent
Baby Vandicted
Baby Vandicted
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 413

Τετ Σεπ 18, 2024 3:29 pm
Από εισιτήρια έχουμε κανένα update;
VANDOPAGE
VANDOPAGE
Baby Vandicted
Baby Vandicted
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 74

Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 2015
Αγαπημένο τραγούδι: παράτα με
Αγαπημένος δίσκος: προφητείες
https://www.youtube.com/channel/UCzmeY2mEI_MUltVYm9yjFsg

Τετ Σεπ 18, 2024 3:37 pm
Diafora_ έγραψε:Φωνητικά ήταν πάρα πολύ καλή στο Λυκαβηττό τότε, καμία λογική δεν είχε αυτό που έκαναν στον δίσκο. Ισως υπήρξε κάποιο πρόβλημα στην ηχογράφηση στο χώρο, ίσως ήθελε ο Φοίβος τέλεια παραγωγή; Δεν ξέρω. Αλλά η φωνή της ήταν πολύ καλή, υπάρχουν ακόμα εξάλλου βιντεο από εκείνη τη συναυλία που το αποδεικνύουν.
Ευχαριστω!❤
ewo
ewo
Vandicted
Vandicted
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 699

Τετ Σεπ 18, 2024 3:39 pm
ioanbent έγραψε:Από εισιτήρια έχουμε κανένα update;
4000 περιπου

Αρέσει στον χρήστη marios1

panos
panos
Baby Vandicted
Baby Vandicted
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 389

Τετ Σεπ 18, 2024 3:48 pm
Πως γίνεται με 4000 να είναι κίτρινο όταν μέσα χωράει 7000 περίπου;
Περισσότερα πρέπει να έχουν πωληθεί
Kostas vandikos
Kostas vandikos
Super Vandicted
Super Vandicted
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 1671

Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 2010
Αγαπημένο τραγούδι: Θα θελα /Αγάπη/Όλα οδηγούν σ εσένα
Αγαπημένος δίσκος: Γεια /Αυλή Παραδείσου

Τετ Σεπ 18, 2024 3:52 pm
6000 άτομα χωράει ..Εδώ μέσα το είχαμε πει νομίζω

Αρέσει στον χρήστη dark___phoenixx

Nickv
Nickv
Vandicted
Vandicted
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 737

Τετ Σεπ 18, 2024 3:59 pm
Οι κερκίδες είναι 3.800 οπότε μαζί με τους όρθιους πάνω από 6.000 ανάλογα που θα τοποθετήσουν την σκηνή

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Nickv στις Τετ Σεπ 18, 2024 4:09 pm, 1 φορά

Αρέσει στους χρήστες Helen6 και dark___phoenixx

Diafora_
Diafora_
Super Vandicted
Super Vandicted
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 1504

Τετ Σεπ 18, 2024 4:01 pm
Θα εκπλαγώ αν δεν είναι κατάμεστο πάντως. Προσωπικά το θεωρώ δεδομένο και δεν ανησυχώ για την προσέλευση του κόσμου

Αρέσει στους χρήστες Kostas vandikos και VANDOPAGE

Nickv
Nickv
Vandicted
Vandicted

Τετ Σεπ 18, 2024 4:04 pm
Η προπώληση είναι κίτρινη εδώ και μια εβδομάδα οπότε πιστεύω θα γίνεται χαμός εδώ το πετρας κιτρινησε 2 μέρες πριν και ήταν φισκα
ioanbent
Baby Vandicted
Baby Vandicted
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 413

Τετ Σεπ 18, 2024 4:09 pm
Εννοείται δεν αγχώνομαι καθόλου για την προσέλευση, απλά ενημερωτικά ρωτάω για να προσθέσω ένα ακόμα λιθαράκι στο ήδη υπάρχον hype  Ventalia
Helen6
Helen6
Baby Vandicted
Baby Vandicted
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 38

Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Αγαπημένο τραγούδι:
Αγαπημένος δίσκος:

Τετ Σεπ 18, 2024 4:10 pm
Πολλοί εξάλλου κλείνουν εισιτήρια την τελευταία στιγμή

manos
manos
Silver Member
Silver Member
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 6069

Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι: Υποφέρω

Τετ Σεπ 18, 2024 4:12 pm
Εγω χτες που εκλεισα ειχε αριθμο 3958.

Και πηγα να κλεισω καμπινα και τα 2 πλοια που εχουμε δεν εχουν διαθεσιμες  291 αρα ολοι για Λυκαβηττό.

Αρέσει στον χρήστη GioZ

Nickv
Nickv
Vandicted
Vandicted

Τετ Σεπ 18, 2024 4:13 pm
Πάντως το γεμίσει δεν το γεμίσει θα είναι μια μαγική βραδιά και ίσως και η καλύτερη συναυλία της τουλάχιστον για μας τους νεότερους που δεν προλάβαμε τις παλιές δόξες του Λυκαβηττού. Κοίταξα και τον καιρό επειδή σήμερα βρέχει στο κέντρο και το Σάββατο θα είναι όλα εντάξει οπότε τίποτα δεν πρόκειται να μας το χαλασει.

Αρέσει στους χρήστες Helen6, VANDOPAGE, dark___phoenixx και marios1

olga24
olga24
Baby Vandicted
Baby Vandicted
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 126

Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 1999
Αγαπημένο τραγούδι: Ελα
Αγαπημένος δίσκος: ΓΕΙΑ

Τετ Σεπ 18, 2024 4:39 pm
εδω ρε παιδια η σαττι το γεμισε και δεν μπορει να το γεμισει η δεσποινα,και δεν καταλαβαινω και το αλλο ο,τι κιτρινισε και λεει περιορισμενος αριθμων εισητηριων πως μπορει να πουλησε μονο 4.000 ενω χωραει 6.000

Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης