Unpopular Opinions - Pop Music
+8
kinop
Kostask
Chronis
ChristosSav
Leonidas
Kostas_1
oberlina
Filippos
12 απαντήσεις
- FilipposPlatinum Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Αγαπημένο τραγούδι: Θέλω Να Σε Δω
Αγαπημένος δίσκος: Γεια
Απ: Unpopular Opinions - Pop Music
Τετ 1 Νοε 2023 - 0:55
Αρέσει στον χρήστη Steliosg
- Kostas_1Platinum Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 2008
Αγαπημένο τραγούδι:
Τετ 1 Νοε 2023 - 0:56
oberlina έγραψε:Filippos έγραψε:Ναι βγαίνει ντυμένη σαν νεράιδα με την κιθάρα της, τραγουδώντας τα τραγούδια του Folkmore era και λίγο αργότερα πετάει μπούτι έξω και χορεύει αισθησιακά με καρέκλα το Vigilante Shit. Σου κάνει ;oberlina έγραψε:Εγώ πάντως νομίζω ότι μπερδεύετε την καλλιτεχνική εξέλιξη μιας ποπ σταρ με το versatility.
Το ότι η Τέιλορ στα 17 της ήταν yee-haw δεν μου λέει κάτι. Θα μου έλεγε κάτι αν στο eras tour έβγαινε με banjo και τραγουδούσε tim mcgraw και έπειτα τα πετούσε και έκανε pop show με τραγούδια του rep και στο καπάκι παρουσίαζε jazz medley welcome to new york-out of the woods-bad blood.
Το ότι πέρασε από κάποια είδη και δεν έμεινε μονο στην ποπ στα μάτια μου (αυτή την στιγμή) δεν την κάνει versatile artist.
αυτό είναι κυριολεκτικά every pop star ever ρε συ Φίλιππε. Honestly. Μέχρι και η Σελίνα καθόταν στο πιάνο και έπαιζε κάτι christian rock και μετά σηκωνόταν με το κορμάκι και έκανε την Jennifer Lopez.
Καμία δεν θα μου αφήσουν ήσυχη απόψε
Αρέσει στους χρήστες Leonidas, Steliosg, oberlina και ChristosSav
- SteliosgVIP Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 2012
Αγαπημένο τραγούδι: Κάνε Κάτι / Που Λες
Αγαπημένος δίσκος: Δε Με Σταμάτησες
Τετ 1 Νοε 2023 - 0:56
Αν μιλάμε για το versatility στην καριέρα της ως τραγουδίστρια θα μετρήσει μόνο το album και όχι η υποκριτική της ή η ταινία overall.ChristosSav έγραψε:Filippos έγραψε:Ότι τόση ώρα λέτε το ίδιο πράγμα στην ουσία όσον αφορά τη δισκογραφία της. Εξαρχής μιλάμε για τα δισκογραφικά τους και κατά πόσο πείραξαν τον ήχο τους.ChristosSav έγραψε:Finally τι;
Εντάξει τώρα κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Αυτό το είπα επειδή το περιόρισε ο Στέλιος στη προσωπική δισκογραφία. Η γνώμη μου είναι διαφορετική: Όπως ο καλλιτέχνης επιλέγει τι είδους θα είναι το επόμενο album του έτσι ακριβώς επιλέγει και ποιο θα είναι το επόμενο καλλιτεχνικό του βήμα γενικότερα. Αν η Gaga επιλέγει πχ. το A Star Is Born και το κάνει και καλά, ε με συγχωρείτε μετράει φουλ και παίζει ρόλο στην εξίσωση versatility. Γιατί απλά δεν γίνεται να μην παίζει.
Αν μιλάμε για το πόσο versatile είναι γενικά ως artist με δισκογραφία, υποκριτική και άλλα side projects μετράνε όλα.
Ε εγώ όταν μιλάω για ευελιξία εδώ μέσα αναφέρομαι πάντα στην πρώτη περίπτωση γιατί όλες τους, πρωτίστως, είναι τραγουδίστριες. (Εκτός αν το διευκρινίσω περαιτέρω για acting κλπ)
- SteliosgVIP Member
Me & Despina
Τετ 1 Νοε 2023 - 0:57
Are you ready for it...?ChristosSav έγραψε:Ήθελα να ξερα Στέλιο αν αυτά ήταν τα λαιτ για σήμερα, αύριο δηλαδή τι θα γράψεις;;
Αρέσει στον χρήστη ChristosSav
- LeonidasVIP Member
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι: Παράτα με
Αγαπημένος δίσκος: Προφητείες
Ακόμα και η ποπ μουσικής της έχει μέσα 80s, 90s στοιχεία, ραπ (στο τραγούδι που σιχαίνομαι), rock, EDM, industrial, πιάνο μπαλάντες, musical vibesSteliosg έγραψε:Καλά μην τρελαθούμε τελείως τώρα. Εννοείται η Gaga είναι versatile. Μην ακούσω κανέναν να λέει το αντίθετο, θα είναι το κερασάκι στην τούρτα απόψε.
Απλά το δικό της versatility βασίζεται περισσότερο στην αλλαγή της περσόνας του κάθε album cycle παρά στο genre αυτό καθ'αυτού.
Πόσα να γράψω ακόμα ο ερμος
στο πρώτο τραγουδάει μια ποπ μπαλάντα
στο 2ο κάνει ένα κρυπτικ ποπ σόου
στο 3ο κάνει ένα σεξι ποπ σόου
που παρουσιάζει κάτι έξω από την ποπ καλλιτεχνική της ταυτότητα;
- SteliosgVIP Member
Me & Despina
Τετ 1 Νοε 2023 - 0:59
Ναι ρε εννοείται αυτό.Leonidas έγραψε:Ακόμα και η ποπ μουσικής της έχει μέσα 80s, 90s στοιχεία, ραπ (στο τραγούδι που σιχαίνομαι), rock, EDM, industrial, πιάνο μπαλάντες, musical vibesSteliosg έγραψε:Καλά μην τρελαθούμε τελείως τώρα. Εννοείται η Gaga είναι versatile. Μην ακούσω κανέναν να λέει το αντίθετο, θα είναι το κερασάκι στην τούρτα απόψε.
Απλά το δικό της versatility βασίζεται περισσότερο στην αλλαγή της περσόνας του κάθε album cycle παρά στο genre αυτό καθ'αυτού.
Πόσα να γράψω ακόμα ο ερμος
Για αυτό πάνω έγραψα "περισσότερο". Μπορεί δλδ να μην κάνει φολκ (ολόκληρη αλλαγή σε genre) αλλά να αλλάξει subgenres κρατώντας ως βασικό την ποπ γενικά.
- ChristosSavSilver Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Αγαπημένο τραγούδι:
Τετ 1 Νοε 2023 - 1:00
Steliosg έγραψε:Αν μιλάμε για το versatility στην καριέρα της ως τραγουδίστρια θα μετρήσει μόνο το album και όχι η υποκριτική της ή η ταινία overall.ChristosSav έγραψε:Filippos έγραψε:Ότι τόση ώρα λέτε το ίδιο πράγμα στην ουσία όσον αφορά τη δισκογραφία της. Εξαρχής μιλάμε για τα δισκογραφικά τους και κατά πόσο πείραξαν τον ήχο τους.ChristosSav έγραψε:Finally τι;
Εντάξει τώρα κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Αυτό το είπα επειδή το περιόρισε ο Στέλιος στη προσωπική δισκογραφία. Η γνώμη μου είναι διαφορετική: Όπως ο καλλιτέχνης επιλέγει τι είδους θα είναι το επόμενο album του έτσι ακριβώς επιλέγει και ποιο θα είναι το επόμενο καλλιτεχνικό του βήμα γενικότερα. Αν η Gaga επιλέγει πχ. το A Star Is Born και το κάνει και καλά, ε με συγχωρείτε μετράει φουλ και παίζει ρόλο στην εξίσωση versatility. Γιατί απλά δεν γίνεται να μην παίζει.
Αν μιλάμε για το πόσο versatile είναι γενικά ως artist με δισκογραφία, υποκριτική και άλλα side projects μετράνε όλα.
Ε εγώ όταν μιλάω για ευελιξία εδώ μέσα αναφέρομαι πάντα στην πρώτη περίπτωση γιατί όλες τους, πρωτίστως, είναι τραγουδίστριες. (Εκτός αν το διευκρινίσω περαιτέρω για acting κλπ)
Το καταλαβαίνω απλά το A Star Is Born έχει και μουσικά στοιχεία μέσα -πέραν της υποκριτικής- που φωτίζουν φουλ τη Gaga. Τελοσπαντων ας πούμε ότι κάπως το ορίσαμε.
- Σπόιλερ:
Και σε μια βδομάδα θα ξαναγίνει η ίδια κουβέντα
Αρέσει στους χρήστες Leonidas, Steliosg και oberlina
- SteliosgVIP Member
Me & Despina
Τετ 1 Νοε 2023 - 1:04
1ον ) Το enchanted είναι country κατά βάση με ποπ/ροκ influences. Καμία σχέση με ποπ σταρ, ειδικά ακριβώς 3 λεπτά μετά που λέει το long live με κιθάρα φαίνεται πραγματικά σαν κάθε country artist.oberlina έγραψε:στο πρώτο τραγουδάει μια ποπ μπαλάντα
2ον ) Το willow δεν θεωρείται σε καμία περίπτωση ποπ. Αν το ψάξεις αναγράφεται ως chamber folk song. Η εμφάνιση είναι όντως κρύπτικ αλλά εμένα δεν μου θυμίζει ποπ σταρς όπως τις ξέρουμε.
3ον ) Ναι εδώ είναι ποπ με heavy bass και πλούσια synthesizers. Η εμφάνιση αυτή είναι μιας ποπ σταρ.
Αρέσει στους χρήστες Filippos και filis
- LeonidasVIP Member
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι: Παράτα με
Τετ 1 Νοε 2023 - 1:04
Ναι αλλά έχει κάνει δυο τζαζSteliosg έγραψε:
Ναι ρε εννοείται αυτό.
Για αυτό πάνω έγραψα "περισσότερο". Μπορεί δλδ να μην κάνει φολκ (ολόκληρη αλλαγή σε genre) αλλά να αλλάξει subgenres κρατώντας ως βασικό την ποπ γενικά.
Και πήρε και για τα δυο Τζαζ γκραμμις
Θα με τρελάνεις βραδιάτικα
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Αγαπημένο τραγούδι: Θέλω Να Σε Δω
Τετ 1 Νοε 2023 - 1:05
Αρέσει στον χρήστη Steliosg
- SteliosgVIP Member
Me & Despina
Τετ 1 Νοε 2023 - 1:08
Μα το είπαμε ρε.Leonidas έγραψε:Ναι αλλά έχει κάνει δυο τζαζSteliosg έγραψε:
Ναι ρε εννοείται αυτό.
Και πήρε και για τα δυο Τζαζ γκραμμις
Θα με τρελάνεις βραδιάτικα
Είναι collaborative album βέβαια αλλά μετράει.
Εγώ αναφέρομαι πάνω στο σχόλιο το ότι κάνει ποπ αλλά διαφορετική σε κάθε άλμπουμ.
- oberlinaPlatinum Member
Τετ 1 Νοε 2023 - 1:08
Εμείς: *μαλώνουμε για το versatility*
Το καημένο το Like a Vrigin που δεν το έχει αφήσει σε ησυχία:
Το καημένο το Like a Vrigin που δεν το έχει αφήσει σε ησυχία:
- Σπόιλερ:
Αρέσει στους χρήστες Leonidas και ChristosSav
Τετ 1 Νοε 2023 - 1:10
Steliosg έγραψε:1ον ) Το enchanted είναι country κατά βάση με ποπ/ροκ influences. Καμία σχέση με ποπ σταρ, ειδικά ακριβώς 3 λεπτά μετά που λέει το long live με κιθάρα φαίνεται πραγματικά σαν κάθε country artist.oberlina έγραψε:στο πρώτο τραγουδάει μια ποπ μπαλάντα
2ον ) Το willow δεν θεωρείται σε καμία περίπτωση ποπ. Αν το ψάξεις αναγράφεται ως chamber folk song. Η εμφάνιση είναι όντως κρύπτικ αλλά εμένα δεν μου θυμίζει ποπ σταρς όπως τις ξέρουμε.
3ον ) Ναι εδώ είναι ποπ με heavy bass και πλούσια synthesizers. Η εμφάνιση αυτή είναι μιας ποπ σταρ.
Δισκογραφικά αυτά που λες. Στα κλιπ που έβαλε ο Φίλιππος κάνει ένα είδος.
- SteliosgVIP Member
Me & Despina
Τετ 1 Νοε 2023 - 1:11
ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΆ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΌΤΙ ΜΙΛΆΜΕ;oberlina έγραψε:Steliosg έγραψε:1ον ) Το enchanted είναι country κατά βάση με ποπ/ροκ influences. Καμία σχέση με ποπ σταρ, ειδικά ακριβώς 3 λεπτά μετά που λέει το long live με κιθάρα φαίνεται πραγματικά σαν κάθε country artist.oberlina έγραψε:στο πρώτο τραγουδάει μια ποπ μπαλάντα
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ.
Αρέσει στον χρήστη oberlina
Τετ 1 Νοε 2023 - 1:12
Τετ 1 Νοε 2023 - 1:15
Steliosg έγραψε:ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΆ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΌΤΙ ΜΙΛΆΜΕ;oberlina έγραψε:Steliosg έγραψε:1ον ) Το enchanted είναι country κατά βάση με ποπ/ροκ influences. Καμία σχέση με ποπ σταρ, ειδικά ακριβώς 3 λεπτά μετά που λέει το long live με κιθάρα φαίνεται πραγματικά σαν κάθε country artist.oberlina έγραψε:στο πρώτο τραγουδάει μια ποπ μπαλάντα
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ.
Εσείς! χαχαχα
Εγώ εξήγησα ότι versatility θεωρώ ένα καλλιτεχικό attribute, μια ταυτότητα που έχει ένας καλλιτέχνης που θέλει να ανατρέπει συνέχεια τα δεδομένα και να μην μπαίνει σε κουτάκια.
Για να πω κάποιον versatile artist πρέπει να είναι η καλλιτεχνική του ταυτότητα και όχι κάποιες αναλαμπές του να πατάει σε 1-2 genre που κατέχει. Όπως δηλαδή και vocalist θα πω τραγουδιστές που έχουν αυτή την καλλιτεχνική ταυτότητα και όχι όποιος τραγουδάνε καλά.
Αρέσει στους χρήστες Leonidas, Steliosg και ChristosSav
- SteliosgVIP Member
Me & Despina
Τετ 1 Νοε 2023 - 1:16
Σεβαστό bestie.oberlina έγραψε:Steliosg έγραψε:ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΆ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΌΤΙ ΜΙΛΆΜΕ;oberlina έγραψε:Steliosg έγραψε:1ον ) Το enchanted είναι country κατά βάση με ποπ/ροκ influences. Καμία σχέση με ποπ σταρ, ειδικά ακριβώς 3 λεπτά μετά που λέει το long live με κιθάρα φαίνεται πραγματικά σαν κάθε country artist.oberlina έγραψε:στο πρώτο τραγουδάει μια ποπ μπαλάντα
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ.
Εσείς! χαχαχα
Εγώ εξήγησα ότι versatility θεωρώ ένα καλλιτεχικό attribute, μια ταυτότητα που έχει ένας καλλιτέχνης που θέλει να ανατρέπει συνέχεια τα δεδομένα και να μην μπαίνει σε κουτάκια.
Για να πω κάποιον versatile artist πρέπει να είναι η καλλιτεχνική του ταυτότητα και όχι κάποιες αναλαμπές του να πατάει σε 1-2 genre που κατέχει. Όπως δηλαδή και vocalist θα πω τραγουδιστές που έχουν αυτή την καλλιτεχνική ταυτότητα και όχι όποιος τραγουδάνε καλά.
Άλλα κριτήρια απλά, i get it.
Πάω για ύπνο, αύριο έχω να πω πολλά τέρατα. Πρέπει να ξεκουραστώ ώστε να γίνει καλή μάχη αύριο.
Αρέσει στους χρήστες oberlina και ChristosSav
Τετ 1 Νοε 2023 - 1:18
Αρέσει στους χρήστες Leonidas, Kostas_1, Filippos και Steliosg
- SteliosgVIP Member
Me & Despina
Τετ 1 Νοε 2023 - 1:19