Mariah Carey
+21
kinop
Kostask
manos
Antonius
greggel1982
Liakoman
oberlina
VasilisAst
Filippos
Steliosg
neereaux
filis
Chronis
bitcoin
n1kos
dimosf1
themisDV92
Kostas_1
thebest20
Leonidas
stelios
25 απαντήσεις
- Kostas_1Platinum Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 2008
Αγαπημένο τραγούδι:
Αγαπημένος δίσκος: Γεια
Απ: Mariah Carey
Δευ 17 Οκτ 2022, 20:55
Έχει η Δεσποινα να δει επιτυχία απο τα 00s ?
- oberlinaPlatinum Member
Δευ 17 Οκτ 2022, 21:03
Αν σκεφτείς ότι η Mariah ξεκίνησε την δισκογραφία 6 χρόνια πριν την Δέσποινα....
Αρέσει στον χρήστη Antonius
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι:
Δευ 17 Οκτ 2022, 21:04
Και πάλι την κατουραμε γιατί ο κόσμος ξέρει το 80% της δισκογραφία της. Οχι μόνο το χριστουγεννιάτικο
- FilipposPlatinum Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Αγαπημένο τραγούδι: Θέλω Να Σε Δω
Δευ 17 Οκτ 2022, 21:05
Κλαίω που ξαφνικά γίναμε sister fandoms με τα lambs. Ειναι καλά παιδιά
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι:
Δευ 17 Οκτ 2022, 21:06
Filippos έγραψε:Ειναι καλά παιδιά
Ούτε εσυ δεν το πιστεύεις αυτο
Αρέσει στον χρήστη Filippos
Δευ 17 Οκτ 2022, 21:06
I see two lies.Filippos έγραψε:Ειναι καλά παιδιά
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Δευ 17 Οκτ 2022, 21:12
Εγώ για sister fandoms με swifties μας προόριζα. Τους έμαθα και τραγούδια της Δέσποινας
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι:
Δευ 17 Οκτ 2022, 21:14
Ααααα μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή
- filisVandicted
Δευ 17 Οκτ 2022, 21:24
Ακριβώς. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου όσοι είτε εντός, είτε εκτός του μουσικού χώρου ήθελαν να αναφερθούν σε μεγάλες φωνές, τρία ονόματα πάντα έλεγαν. Whitney, Celine, Mariah. Στην πορεία βγήκαν και άλλες μεγάλες φωνές όπως η Aguilera αλλά αυτές παρέμειναν τα σημεία αναφοράς.Kostask έγραψε:Εγώ πάντως θα έρθω να υποστηρίξω τον Φίλιππο, λέγοντας πως είναι αδικία να μην δίνουμε στη Mariah κάτι που αντικειμενικα της αξίζει. Κι αυτό είναι μια θέση στο vocal trinity (Mariah, Whitney, Celine) εκείνης της εποχής. Τώρα, η κατάταξη του καθενός μπορεί να είναι διαφορετική, επειδή ακριβώς είναι υποκειμενικά τα κριτήρια.
Κι εγώ προτιμώ την Whitney, όμως δεν θεωρώ ότι απείχαν τόσο όσο λέτε! Και κανένας vocal coach δεν υποτιμάει τις φωνητικές της δυνατότητες όπως σε αυτό το thread .
Δευ 17 Οκτ 2022, 21:48
filis έγραψε:Ακριβώς. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου όσοι είτε εντός, είτε εκτός του μουσικού χώρου ήθελαν να αναφερθούν σε μεγάλες φωνές, τρία ονόματα πάντα έλεγαν. Whitney, Celine, Mariah. Στην πορεία βγήκαν και άλλες μεγάλες φωνές όπως η Aguilera αλλά αυτές παρέμειναν τα σημεία αναφοράς.Kostask έγραψε:Εγώ πάντως θα έρθω να υποστηρίξω τον Φίλιππο, λέγοντας πως είναι αδικία να μην δίνουμε στη Mariah κάτι που αντικειμενικα της αξίζει. Κι αυτό είναι μια θέση στο vocal trinity (Mariah, Whitney, Celine) εκείνης της εποχής. Τώρα, η κατάταξη του καθενός μπορεί να είναι διαφορετική, επειδή ακριβώς είναι υποκειμενικά τα κριτήρια.
Κι εγώ προτιμώ την Whitney, όμως δεν θεωρώ ότι απείχαν τόσο όσο λέτε! Και κανένας vocal coach δεν υποτιμάει τις φωνητικές της δυνατότητες όπως σε αυτό το thread .
Καλά εννοείται αυτό. Απλά όταν συγκρίνονται μεταξύ τους (ειδικά με whitney) θεωρώ πως δεν είναι δύσκολο για τους περισσότερους να αναγνωρίσουν ότι η Whitney είναι 5-6 βήματα παραπάνω. Και στο legacy και σε όλα. Δεν σημαίνει ότι απορρίπτω το ταλέντο της Μιμίκας ή ότι δεν την θεωρώ από τις μεγάλες φωνές της μουσικής ιστορίας. Αλλά δεν θεωρώ ότι θα μείνει μετά από χρόνια δίπλα στις vocal legends όπως την Aretha και την Etta. Ενώ η Whitney έχει μπει ήδη δίπλα τους. Για την Celine δεν μπορώ να αποφασίσω... το γεγονός ότι μέχρι κα σε τέτοια ηλικία διατηρήθηκε σε τόσο απίστευτη φόρμα είναι ένα φαινόμενο που σίγουρα την κάνει να ξεχωρίζει ανάμεσα σε αυτή την 3αδα.
Το legacy της Aguilera και των vocalist αυτής της εποχής θα φανεί τώρα. Το πόσο και ποιες θα παραμείνουν σημείο αναφοράς με τα χρόνια θα αρχίζει να δοκιμάζετε από τα 40 τους και μετά. Τα σημεία αναφοράς περνάνε ανάλογα και με τις γενιές. Είναι λογικό η 90s εποχή να είναι σημείο αναφοράς σε όσους γεννήθηκαν στα 90s -> οι γενιές που ήταν στα 20+ τους στα 10s.
Όπως και οι vocalists των 00s είναι σημείο αναφοράς σε αυτούς που γεννήθηκαν τα 00s -> όσοι είναι στα 20+ τους τώρα.
- filisVandicted
Δευ 17 Οκτ 2022, 21:59
Δεν γεννήθηκα στα '90s αλλά στα '80s και πίστεψέ με ότι πέρα από τους εμπαθείς κανένας δεν βρίσκει χαοτικές διαφορές μεταξύ των τριών.
Δευ 17 Οκτ 2022, 22:10
Ναι εννοώ τις γενιές που ακολουθούν προφανώς. Θεωρώ πως κρίνοντας αντικειμενικά την πορεία που ακολούθησε η κάθε μια του vocal trinity ότι δεν έχει σχέση καμία εμπάθεια για να αναγνωρίσεις ότι κάποιες είχαν πολύ μεγαλύτερο impact, διαχρονικότητα και legacy από κάποιες άλλες. Δεν έχει σχέση καμία εμπάθεια στο να αναγνωρίσει κάποιος ότι η Whitney έχει αναγνωριστεί και βαφτιστεί ως "Η ΦΩΝΗ" ενώ οι άλλες όχι.
Δευ 17 Οκτ 2022, 22:12
@Filippos φωτο προφιλ για εσενα (από 90s αλλά να μπαίνω και στο κλίμα του τι μας περιμένει όσο αφορά την ΔεΒα)
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Δευ 17 Οκτ 2022, 22:15
Έχω 3 μέρες το AIWFCIY στο repeat εντωμεταξύoberlina έγραψε:@Filippos φωτο προφιλ για εσενα (από 90s αλλά να μπαίνω και στο κλίμα του τι μας περιμένει όσο αφορά την ΔεΒα)
Η φωτο εννοείται γίνεται screenshot για μελλοντική χρήση.
Αρέσει στον χρήστη oberlina
- filisVandicted
Δευ 17 Οκτ 2022, 22:21
Και οι άλλες δύο έχουν αναγνωριστεί ως οι απόλυτες φωνές. Κι αφού το θέτεις έτσι η Celine είναι αυτή που κράτησε τη φωνή της για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε top επίπεδο. Όχι η Whithey.
Γενικά κάτι που είστε μικρότεροι σε ηλικία, κάτι που επηρεάζεστε από τις ανόητες κόντρες με τις αγαπημένες σας την έχετε αδικήσει κατάφορα την Mariah.
Και θ' απευθυνθώ προσωπικά σε σένα που συμφωνώ στα περισσότερα που γράφεις περί καλλιτεχνίας και φαίνεσαι να έχεις γνώση σφαιρική περί μουσικής. Είναι δυνατόν να συγκρίνεις τη Mariah με τη Jlo και να λες ότι υπερισχύει η δεύτερη; Όπου και να το πεις αυτό θα βάλουν τα γέλια
Είναι σαν να συγκρίνεις τη Βίσση με τη Φουρέιρα.
Προσωπικά αδυνατώ να λάβω μέρος στις συζητήσεις εδώ. Χαρά στο κουράγιο του Φίλιππου.
Όλα αυτά φιλικά και χωρίς παρεξήγηση.
Γενικά κάτι που είστε μικρότεροι σε ηλικία, κάτι που επηρεάζεστε από τις ανόητες κόντρες με τις αγαπημένες σας την έχετε αδικήσει κατάφορα την Mariah.
Και θ' απευθυνθώ προσωπικά σε σένα που συμφωνώ στα περισσότερα που γράφεις περί καλλιτεχνίας και φαίνεσαι να έχεις γνώση σφαιρική περί μουσικής. Είναι δυνατόν να συγκρίνεις τη Mariah με τη Jlo και να λες ότι υπερισχύει η δεύτερη; Όπου και να το πεις αυτό θα βάλουν τα γέλια
Προσωπικά αδυνατώ να λάβω μέρος στις συζητήσεις εδώ. Χαρά στο κουράγιο του Φίλιππου.
Αρέσει στους χρήστες Filippos και oberlina
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι:
Δευ 17 Οκτ 2022, 22:23
Δεν είπε κανεις οτι φωνητικά υπερτερεί η JLo.
Η Mariah κρίνεται κυρίως για την συμπεριφορά της εδω περα, κι οχι άδικα.
Η Mariah κρίνεται κυρίως για την συμπεριφορά της εδω περα, κι οχι άδικα.
Δευ 17 Οκτ 2022, 22:56
filis έγραψε:Και οι άλλες δύο έχουν αναγνωριστεί ως οι απόλυτες φωνές. Κι αφού το θέτεις έτσι η Celine είναι αυτή που κράτησε τη φωνή της για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε top επίπεδο. Όχι η Whithey.
Μα για την Celine πήγαινε αυτός ο χαρακτηρισμός.
Αυτό που λες για την ηλικία ισχύει αλλά δείχνει και αυτό που λέω περι legacy. Δηλαδή πιστεύω ότι αν ρωτήσω 5 φίλους μου να μου πουν 5 μεγάλες γυναικείες φωνές θεωρώ πως 1/5 θα βάλει μέσα την Mariah ενώ όλοι θα βάλουν την Whitney και την Celine.
Χαίρομαι που συμφωνούμε γενικά και σε ευχαριστώ.
Όταν λέω ότι υπερισχύει εννοώ σαν όνομα. Γιατί αλλιώς η σύγκριση είναι ακριβώς όπως την θέτεις... αστεία. Η Mariah έχει φωνάρα και ήταν ένα πολύ μεγάλο και influencial ΜΟΥΣΙΚΟ είδωλο των 90-00s. Ωστόσο θεωρώ ότι θόλωσε πάρα πολύ το οτιδήποτε πέτυχε τότε με την πορεία της καριέρας της. Και δυστυχώς για αυτήν οι νέες γενιές έχουν exposure στην τωρινή Mariah.
Δεν κάνω ποτέ καλλιτεχνική σύγκριση μεταξύ τους. Και αν το έκανα ποτέ όντως ήταν λάθος μου και σίγουρα θα ήταν για να εκνευρίσω τον Φίλιππο Πάντα υποστηρίζω ότι η JLo είναι σήμερα relevant και μουσικά ενώ η Mariah όχι. Αυτό και μόνο. Δεν απέδωσα ποτέ μεγαλύτερο καλλιτεχνικό merit στην Jlo. Δεν θα μπορούσα να το κάνω ποτέ αυτό στην 90s Μιμίκα μου.
Εννοείται χωρίς παρεξήγηση όλα.
- Σπόιλερ:
σε αυτό το σημείο να πω ότι ο Λεωνίδας με έχει απειλήσει ότι αν δεν διαφωνώ με τον Φίλιππο τουλάχιστον 3 φορές την μέρα θα με πετάξει έξω από το φόρουμ. Δεν φταίω εγώ.
Αρέσει στους χρήστες Filippos και filis
- LeonidasVIP Member
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι: Παράτα με
Αγαπημένος δίσκος: Προφητείες
Δευ 17 Οκτ 2022, 23:50
Σήμερα με δίνεις απροκάλυπτα αλλά αύριο θα στριμάρουμε μαζί τον Φίλοoberlina έγραψε:
- Σπόιλερ:
σε αυτό το σημείο να πω ότι ο Λεωνίδας με έχει απειλήσει ότι αν δεν διαφωνώ με τον Φίλιππο τουλάχιστον 3 φορές την μέρα θα με πετάξει έξω από το φόρουμ. Δεν φταίω εγώ.
Δευ 17 Οκτ 2022, 23:55
Leonidas έγραψε:Σήμερα με δίνεις απροκάλυπτα αλλά αύριο θα στριμάρουμε μαζί τον Φίλοoberlina έγραψε:
- Σπόιλερ:
Στο youtube?
- LeonidasVIP Member
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι: Παράτα με
Αγαπημένος δίσκος: Προφητείες
Τρι 18 Οκτ 2022, 00:19
Σαν να είναι 2014oberlina έγραψε:Leonidas έγραψε:Σήμερα με δίνεις απροκάλυπτα αλλά αύριο θα στριμάρουμε μαζί τον Φίλοoberlina έγραψε:
- Σπόιλερ:
Στο youtube?
Είδες η κουιν μας θέλει να κάνει να θυμηθούμε τη ΔΜΣ era
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης