Mariah Carey
+21
kinop
Kostask
manos
Antonius
greggel1982
Liakoman
oberlina
VasilisAst
Filippos
Steliosg
neereaux
filis
Chronis
bitcoin
n1kos
dimosf1
themisDV92
Kostas_1
thebest20
Leonidas
stelios
25 απαντήσεις
- n1kosVIP Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 1997
Αγαπημένο τραγούδι: Όλο λείπεις
Αγαπημένος δίσκος: Προφητείες
Απ: Mariah Carey
Δευ Ιαν 31, 2022 12:11 am
Αυτή η εικόνα που είχε για την συγκεκριμένη την πέρασε σε όλους μαςLiakoman έγραψε:@Filippos
Στο music corner πριν χρόνια υπήρχε ένα fan της Madonna απίστευτος hater της Mariah
Η Μουμουκα όπως την έλεγε
- LiakomanSilver Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 1996
Αγαπημένο τραγούδι: Φύσα Αγέρι
Δευ Ιαν 31, 2022 12:12 am
n1kos έγραψε:Αυτή η εικόνα που είχε για την συγκεκριμένη την πέρασε σε όλους μαςLiakoman έγραψε:@Filippos
Στο music corner πριν χρόνια υπήρχε ένα fan της Madonna απίστευτος hater της Mariah
Η Μουμουκα όπως την έλεγε
Και οι fans μουμουκια.
- oberlinaPlatinum Member
Δευ Ιαν 31, 2022 12:18 am
Καλα τα lambs έχουν καλες σχεσεις μόνο με τους Arianators και τους φανς της Μπριτνει. Με ολους τους αλλους ξεμαλλιάζονται συνεχως και ειδικά τα Χριστούγεννα που ξυπνάνε από λήθαργοFilippos έγραψε:Ναι οι φαν τους δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσειςLiakoman έγραψε:@Filippos
Στο misic corner πριν χρόνια υπήρχε ένα fan της Madonna απίστευτος hater της Mariah
Εγώ ως ουδέτερος γελούσα πολύ με όσα ανέβαζε και αυτή την περσόνα την σέξι να την πω,την pretentious diva να την πω,τέλος πάντων,αυτή η Mariah που γνώρισα μέσα από αυτό τον άνθρωπο έχει κάτσει κάπως μέσα μου. Fan δε θα μπορούσα να είμαι πότε,η rnb δε με τρελαίνει, αλλά είναι κάποια τραγούδια της πολύ αγαπημένα. Κυρίως 90s μπαλαντες.
Αρέσει στους χρήστες Kostas_1 και Filippos
- FilipposPlatinum Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Αγαπημένο τραγούδι: Θέλω Να Σε Δω
Αγαπημένος δίσκος: Γεια
Δευ Ιαν 31, 2022 12:33 am
Όταν είχε πει και για Ariana "I don't know her" τότε που έκανε το μπαμ και πολλοί έλεγαν πως η Ari την θυμίζει καλλιτεχνικά, σφάζονταν οι φαν μεταξύ τους. Μετά που και η Μιμι την αγάπησε (γιατί η Ari πάντα έλεγε πως είναι το είδωλό της), lambs και arianators έγιναν sister fandoms.oberlina έγραψε:Καλα τα lambs έχουν καλες σχεσεις μόνο με τους Arianators και τους φανς της Μπριτνει. Με ολους τους αλλους ξεμαλλιάζονται συνεχως και ειδικά τα Χριστούγεννα που ξυπνάνε από λήθαργοFilippos έγραψε:Ναι οι φαν τους δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσειςLiakoman έγραψε:@Filippos
Στο misic corner πριν χρόνια υπήρχε ένα fan της Madonna απίστευτος hater της Mariah
Εγώ ως ουδέτερος γελούσα πολύ με όσα ανέβαζε και αυτή την περσόνα την σέξι να την πω,την pretentious diva να την πω,τέλος πάντων,αυτή η Mariah που γνώρισα μέσα από αυτό τον άνθρωπο έχει κάτσει κάπως μέσα μου. Fan δε θα μπορούσα να είμαι πότε,η rnb δε με τρελαίνει, αλλά είναι κάποια τραγούδια της πολύ αγαπημένα. Κυρίως 90s μπαλαντες.
Αρέσει στον χρήστη oberlina
Δευ Ιαν 31, 2022 12:41 am
Αυτή η αγάπη θα κρατήσει μέχρι να βγάλει η αριανα νέο χριστουγεννιάτικο τραγούδι
Επισης τα lambs μόνο lambs δεν είναι. Τέρμα επιθετικό fandom
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Δευ Ιαν 31, 2022 12:43 am
Λες γι' αυτό να μην ασχολείται καθόλου με το Santa tell me ενώ σκίζει κάθε χρόνο μόνο του στο Spotify ;oberlina έγραψε:Αυτή η αγάπη θα κρατήσει μέχρι να βγάλει η αριανα νέο χριστουγεννιάτικο τραγούδι
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Δευ Ιαν 31, 2022 12:46 am
Τουλάχιστον οι fighters το φωνάζετε από μακριάoberlina έγραψε:Επισης τα lambs μόνο lambs δεν είναι. Τέρμα επιθετικό fandom
Δευ Ιαν 31, 2022 12:47 am
Filippos έγραψε:Λες γι' αυτό να μην ασχολείται καθόλου με το Santa tell me ενώ σκίζει κάθε χρόνο μόνο του στο Spotify ;oberlina έγραψε:Αυτή η αγάπη θα κρατήσει μέχρι να βγάλει η αριανα νέο χριστουγεννιάτικο τραγούδι
Μην σου πω ήταν και όρος στο συμφωνητικό για εκείνο το xmas collab που είχαν κάνει πρόπερσι
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Δευ Ιαν 31, 2022 12:48 am
Κλαίωωωoberlina έγραψε:Filippos έγραψε:Λες γι' αυτό να μην ασχολείται καθόλου με το Santa tell me ενώ σκίζει κάθε χρόνο μόνο του στο Spotify ;oberlina έγραψε:Αυτή η αγάπη θα κρατήσει μέχρι να βγάλει η αριανα νέο χριστουγεννιάτικο τραγούδι
Μην σου πω ήταν και όρος στο συμφωνητικό για εκείνο το xmas collab που είχαν κάνει πρόπερσι
Δευ Ιαν 31, 2022 12:49 am
Filippos έγραψε:Τουλάχιστον οι fighters το φωνάζετε από μακριάoberlina έγραψε:Επισης τα lambs μόνο lambs δεν είναι. Τέρμα επιθετικό fandom
Καλά αυτοί τρώγονται με τα ρούχα τους. Σπάνια ξεκινάνε καβγά. Αν μπούνε σε defend mode όμως είναι σαν τους swifties
Αρέσει στον χρήστη Filippos
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Δευ Ιαν 31, 2022 12:53 am
Εγώ με τους swifties τρομάζω λίγο. Είναι κυριολεκτικά στρατός, με το που κράξει κάποιος Τέιλορ τον εξουδετερώνουν με συνοπτικές διαδικασίες.oberlina έγραψε:Filippos έγραψε:Τουλάχιστον οι fighters το φωνάζετε από μακριάoberlina έγραψε:Επισης τα lambs μόνο lambs δεν είναι. Τέρμα επιθετικό fandom
Καλά αυτοί τρώγονται με τα ρούχα τους. Σπάνια ξεκινάνε καβγά. Αν μπούνε σε defend mode όμως είναι σαν τους swifties
Δευ Ιαν 31, 2022 12:54 am
Filippos έγραψε:Εγώ με τους swifties τρομάζω λίγο. Είναι κυριολεκτικά στρατός, με το που κράξει κάποιος Τέιλορ τον εξουδετερώνουν με συνοπτικές διαδικασίες.oberlina έγραψε:Filippos έγραψε:Τουλάχιστον οι fighters το φωνάζετε από μακριάoberlina έγραψε:Επισης τα lambs μόνο lambs δεν είναι. Τέρμα επιθετικό fandom
Ισχύει! Δεν υπάρχουν γενικά. Είναι το καλύτερο fandom για εμένα
Αρέσει στον χρήστη Filippos
- SteliosgVIP Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 2012
Αγαπημένο τραγούδι: Κάνε Κάτι / Που Λες
Αγαπημένος δίσκος: Δε Με Σταμάτησες
Δευ Ιαν 31, 2022 9:48 am
Το χειρότερο μάλλον.oberlina έγραψε:Filippos έγραψε:Εγώ με τους swifties τρομάζω λίγο. Είναι κυριολεκτικά στρατός, με το που κράξει κάποιος Τέιλορ τον εξουδετερώνουν με συνοπτικές διαδικασίες.oberlina έγραψε:Filippos έγραψε:Τουλάχιστον οι fighters το φωνάζετε από μακριάoberlina έγραψε:Επισης τα lambs μόνο lambs δεν είναι. Τέρμα επιθετικό fandom
Οκ ως προς να υποστηρίζουν Τέιλορ ναι αλλά έχουν απίστευτη τοξικότητα. Και θα μου πείτε όλα τα fandoms έχουν αλλά μερικά Swiffers είναι τραγικά. Και τι δεν έχω δει.
- SteliosgVIP Member
Me & Despina
Δευ Ιαν 31, 2022 9:49 am
Έχει fandom αυτή; Κοίτα να δεις που ένα χριστουγεννιάτικο σε κρατάει relevant (μόνο για τις γιορτές όμως χιχι)oberlina έγραψε:Επισης τα lambs μόνο lambs δεν είναι. Τέρμα επιθετικό fandom
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Δευ Ιαν 31, 2022 10:04 am
Not a katycat getting braveSteliosg έγραψε:Έχει fandom αυτή; Κοίτα να δεις που ένα χριστουγεννιάτικο σε κρατάει relevant (μόνο για τις γιορτές όμως χιχι)oberlina έγραψε:Επισης τα lambs μόνο lambs δεν είναι. Τέρμα επιθετικό fandom
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Δευ Ιαν 31, 2022 10:06 am
Όλα τα fandoms έχουν πολλούς toxic stans. Ένα όνομα θα σου πω: perryolaSteliosg έγραψε:Το χειρότερο μάλλον.oberlina έγραψε:Filippos έγραψε:Εγώ με τους swifties τρομάζω λίγο. Είναι κυριολεκτικά στρατός, με το που κράξει κάποιος Τέιλορ τον εξουδετερώνουν με συνοπτικές διαδικασίες.oberlina έγραψε:Filippos έγραψε:Τουλάχιστον οι fighters το φωνάζετε από μακριάoberlina έγραψε:Επισης τα lambs μόνο lambs δεν είναι. Τέρμα επιθετικό fandom
Οκ ως προς να υποστηρίζουν Τέιλορ ναι αλλά έχουν απίστευτη τοξικότητα. Και θα μου πείτε όλα τα fandoms έχουν αλλά μερικά Swiffers είναι τραγικά. Και τι δεν έχω δει.
- SteliosgVIP Member
Me & Despina
Δευ Ιαν 31, 2022 10:50 am
Καλά αυτή είναι iconic όμως.Filippos έγραψε:Όλα τα fandoms έχουν πολλούς toxic stans. Ένα όνομα θα σου πω: perryolaSteliosg έγραψε:Το χειρότερο μάλλον.oberlina έγραψε:Filippos έγραψε:Εγώ με τους swifties τρομάζω λίγο. Είναι κυριολεκτικά στρατός, με το που κράξει κάποιος Τέιλορ τον εξουδετερώνουν με συνοπτικές διαδικασίες.oberlina έγραψε:Filippos έγραψε:
Τουλάχιστον οι fighters το φωνάζετε από μακριά
Εγώ έναν θα σου πω : carl (horror movies enthusiast)
- SteliosgVIP Member
Me & Despina
Δευ Ιαν 31, 2022 10:51 am
Worry about swiffers being racists and misogynists instead.Filippos έγραψε:Not a katycat getting braveSteliosg έγραψε:Έχει fandom αυτή; Κοίτα να δεις που ένα χριστουγεννιάτικο σε κρατάει relevant (μόνο για τις γιορτές όμως χιχι)oberlina έγραψε:Επισης τα lambs μόνο lambs δεν είναι. Τέρμα επιθετικό fandom
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Τρι Μαρ 15, 2022 2:39 pm
17 years ago today, Mariah Carey released ‘We Belong Together.’
The comeback single spent 14 weeks at #1 on the Billboard Hot 100 and went on to become one of her signature hits. It won two Grammys for Best R&B Song and Best Female R&B Vocal Performance.
Legend
The comeback single spent 14 weeks at #1 on the Billboard Hot 100 and went on to become one of her signature hits. It won two Grammys for Best R&B Song and Best Female R&B Vocal Performance.
Legend
Αρέσει στον χρήστη filis
- LeonidasVIP Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 2008
Αγαπημένο τραγούδι: Παράτα με
Σαβ Μαρ 26, 2022 7:11 pm
@Latto will release the remix of “Big Energy” with @MariahCarey and @DJKhaled on Monday, March 28th. pic.twitter.com/quCkV85oCs
— Pop Crave (@PopCrave) March 25, 2022