Διλήμματα
+19
V.I.P.
Antonius
Liakoman
Kostask
Chronis
ChristosSav
Steliosg
stelios
filis
Kostas vandikos
Nickzark
greggel1982
Filippos
Kostas_1
oberlina
Leonidas
kinop
thebest20
Chrismont
23 απαντήσεις
- filisVandicted
Απ: Διλήμματα
Πεμ 05 Ιαν 2023, 11:21 pm
Την είχα βάλει στην δεκάδα και την άλλαξα τελευταία στιγμή με την Τσανακλίδου. Εδώ μέσα είναι λογικό να μην είναι δημοφιλής αλλά γενικότερα καθόλου underrated δεν είναι.Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ και η φωνή και η δισκογραφία της.
Αρέσει στους χρήστες Leonidas και oberlina
- Kostas_1Platinum Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 2008
Αγαπημένο τραγούδι:
Αγαπημένος δίσκος: Γεια
Πεμ 05 Ιαν 2023, 11:32 pm
Overrated εγω την θεωρώ.
Την ειχε περιλάβει το Πεγκακι πριν πολλα χρονια
- FilipposPlatinum Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Αγαπημένο τραγούδι: Θέλω Να Σε Δω
Παρ 06 Ιαν 2023, 12:01 am
Spill the teaKostas_1 έγραψε:Overrated εγω την θεωρώ.
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Παρ 06 Ιαν 2023, 12:04 am
Και μεγάλη Britney stanoberlina έγραψε:Αααχ τσαλιγοπουλου underrated legend
- oberlinaPlatinum Member
Παρ 06 Ιαν 2023, 12:29 am
Φαίνεται η επιρροή της Μπριτνει και του blackoutFilippos έγραψε:Και μεγάλη Britney stanoberlina έγραψε:Αααχ τσαλιγοπουλου underrated legend
Αρέσει στον χρήστη Filippos
Παρ 06 Ιαν 2023, 12:31 am
Τι δραμα είχε παιχτεί; Δεν τα ξέρωKostas_1 έγραψε:Overrated εγω την θεωρώ.
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι:
Παρ 06 Ιαν 2023, 12:10 pm
Ενδεικτικά:
Είχαν συνεργαστεί.
Έπειτα εκανε η Τσαλιγοπουλου κατι διαχωρισμούς για έντεχνο και λαϊκό (βαριέμαι) οτι δήθεν δεν κάνουν ίδια δουλειά, έχουν αλλη φιλοσοφία.. οι μεν ψάχνουν τις μουσικές τους κλπ κι οι δεν απλως διασκεδάζουν τον κόσμο. Νομίζω είχε αναφέρει ως παραδειγμα περα απο τη Ζήνα ΚΑΙ τη Δεσποινα , αλλα φυσικά η δικια μας ούτε που ασχολήθηκε
Η Πέγκυ φυσικά δεν την άφησε έτσι.
«Η Πέγκυ Ζήνα πήγε Θεσσαλονίκη και μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Χαριζάνη στο ραδιοφωνικό σταθμό Ελληνικό είπε για την Ελένη Τσαλιγοπούλου ότι «αρκετές στιγμές δεν πατάει σωστά στις νότες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σέβομαι αυτήν και το ρεπερτόριό της. Εκείνη είχε μιλήσει για εμένα με χειρότερα λόγια».
Είχαν συνεργαστεί.
Έπειτα εκανε η Τσαλιγοπουλου κατι διαχωρισμούς για έντεχνο και λαϊκό (βαριέμαι) οτι δήθεν δεν κάνουν ίδια δουλειά, έχουν αλλη φιλοσοφία.. οι μεν ψάχνουν τις μουσικές τους κλπ κι οι δεν απλως διασκεδάζουν τον κόσμο. Νομίζω είχε αναφέρει ως παραδειγμα περα απο τη Ζήνα ΚΑΙ τη Δεσποινα , αλλα φυσικά η δικια μας ούτε που ασχολήθηκε
Η Πέγκυ φυσικά δεν την άφησε έτσι.
«Η Πέγκυ Ζήνα πήγε Θεσσαλονίκη και μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Χαριζάνη στο ραδιοφωνικό σταθμό Ελληνικό είπε για την Ελένη Τσαλιγοπούλου ότι «αρκετές στιγμές δεν πατάει σωστά στις νότες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σέβομαι αυτήν και το ρεπερτόριό της. Εκείνη είχε μιλήσει για εμένα με χειρότερα λόγια».
Αρέσει στον χρήστη oberlina
- steliosPlatinum Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 1994
Αγαπημένο τραγούδι: Έλα
Αγαπημένος δίσκος: Ο ακυρωμένος
Παρ 06 Ιαν 2023, 12:33 pm
Είχε αναφέρει και την Δέσποινα και όσο η Πέγκυ ξεκατινιαζόταν είχαν ρωτήσει και τη Δέσποινα σε συνέντευξη, νομίζω στο hello και είχε απαντήσει, ότι δεν ενοχλήθηκε καθόλου από τις δηλώσεις της Τσαλιγοπούλου και ότι αγαπάει την φωνή της, τα τραγούδια της πολύ.Kostas_1 έγραψε:Νομίζω είχε αναφέρει ως παραδειγμα περα απο τη Ζήνα ΚΑΙ τη Δεσποινα , αλλα φυσικά η δικια μας ούτε που ασχολήθηκε
Νομίζω για κάτι τέτοια της έβαζε χέρι ο Φοίβος, όπως είπε στο τελευταίο just. Δηλαδή, ότι κατά βάθος ήθελε να την αγαπούν όλοι, να μην ενοχλεί....
Αρέσει στον χρήστη oberlina
Παρ 06 Ιαν 2023, 12:47 pm
Αχ μπράβο η Δέσποινα! Ποσό proud για την απάντηση της.
Εντωμεταξύ οκ, δεν διαφωνώ με την Τσαλιγοπουλου. Όντως δεν κάνουν την ίδια δουλειά. Και η Beyoncé τραγουδάει αλλά δεν κάνει την ίδια δουλειά με την Τσαλιγοπουλου Δεν το θεωρώ κακό αυτό που είπε.
Εντωμεταξύ οκ, δεν διαφωνώ με την Τσαλιγοπουλου. Όντως δεν κάνουν την ίδια δουλειά. Και η Beyoncé τραγουδάει αλλά δεν κάνει την ίδια δουλειά με την Τσαλιγοπουλου Δεν το θεωρώ κακό αυτό που είπε.
Αρέσει στον χρήστη filis
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Παρ 06 Ιαν 2023, 1:22 pm
Εμένα πάλι κάτι τέτοιες δηλώσεις μου ανάβουν τα λαμπάκια. Αν έγραφε τα τραγούδια μόνη της να πω οκ, υπάρχει μια βάση. Διαφορετικά το μόνο που διακρίνω είναι κόμπλεξ και κατινιά, στοιχεία που δεν ταιριάζουν σε έναν καλλιτέχνη!
Αρέσει στον χρήστη Kostas_1
Παρ 06 Ιαν 2023, 1:26 pm
Filippos έγραψε:κόμπλεξ και κατινιά, στοιχεία που δεν ταιριάζουν σε έναν καλλιτέχνη!
το προσπερνάω αυτό
Ναι οκ, καταλαβαίνω πως το λες αλλά πως ακριβώς κανουν την ίδια δουλειά; Η μια τραγουδάει 1-6 το πρωι σε χώρους που ο κόσμος από κάτω πίνει ουίσκια, πετάει λουλούδια και γυρνάει την πλάτη στην σκηνή για να μιλήσει με την παρέα του και η αλλη κάνει συναυλίες μια στο τόσο.
- LeonidasVIP Member
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι: Παράτα με
Αγαπημένος δίσκος: Προφητείες
Παρ 06 Ιαν 2023, 1:31 pm
Φαν της Μαραια δεν είσαι;Filippos έγραψε:είναι κόμπλεξ και κατινιά, στοιχεία που δεν ταιριάζουν σε έναν καλλιτέχνη!
- Σπόιλερ:
- sorry
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι: Παράτα με
Αγαπημένος δίσκος: Προφητείες
Παρ 06 Ιαν 2023, 1:32 pm
Άδικο δεν έχει αλλά είναι κατινιά να το λες αυτό γιατί και στις μουσικές σκηνές που τραγουδάει, πάλι ουίσκια πίνουν και αγνοούν τον καλλιτέχνη. Υποκριτικό θα το έλεγαoberlina έγραψε:Filippos έγραψε:κόμπλεξ και κατινιά, στοιχεία που δεν ταιριάζουν σε έναν καλλιτέχνη!
το προσπερνάω αυτό
Ναι οκ, καταλαβαίνω πως το λες αλλά πως ακριβώς κανουν την ίδια δουλειά; Η μια τραγουδάει 1-6 το πρωι σε χώρους που ο κόσμος από κάτω πίνει ουίσκια, πετάει λουλούδια και γυρνάει την πλάτη στην σκηνή για να μιλήσει με την παρέα του και η αλλη κάνει συναυλίες μια στο τόσο.
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Παρ 06 Ιαν 2023, 1:36 pm
Κι αυτό σημαίνει ότι δεν ασχολούνται με το υλικό τους ; Άλλο πράγμα οι εμφανίσεις και άλλο η δισκογραφική επιμέλεια. Στο εξωτερικό ας πούμεν, που δεν υπάρχουν μπουζούκια και όλοι περιορίζονται σε συναυλίες, δεν υπάρχει αυτή η διαφοροποίηση ;oberlina έγραψε:Filippos έγραψε:κόμπλεξ και κατινιά, στοιχεία που δεν ταιριάζουν σε έναν καλλιτέχνη!
το προσπερνάω αυτό
Δεν καταλαβαίνω την ανάγκη των "ποιοτικών" να μειώνουν τους εμπορικούς. Εμένα μου βγάζει ανασφάλεια όλο αυτό.
Αρέσει στους χρήστες Leonidas και Kostas_1
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Παρ 06 Ιαν 2023, 1:38 pm
Τι χαζά που είστεLeonidas έγραψε:Φαν της Μαραια δεν είσαι;Filippos έγραψε:είναι κόμπλεξ και κατινιά, στοιχεία που δεν ταιριάζουν σε έναν καλλιτέχνη!
- Σπόιλερ:
sorry
Αρέσει στους χρήστες Leonidas, Kostas_1 και oberlina
Παρ 06 Ιαν 2023, 1:41 pm
Δεν ξέρω. Εγώ πιστεύω ότι πολλοί "εμπορικοί" δεν ασχολούνται τόσο με το τι θα βγάλουν.
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Παρ 06 Ιαν 2023, 1:56 pm
Μα και πέρα απ' αυτό, δεν θεωρείς λάθος να ονοματίσεις συγκεκριμένα συναδέλφους σου ;oberlina έγραψε:Δεν ξέρω. Εγώ πιστεύω ότι πολλοί "εμπορικοί" δεν ασχολούνται τόσο με το τι θα βγάλουν.
Κατίνα και η Πέγκυ αλλά εν προκειμένω είχε απόλυτο δίκιο και καλά της απάντησε.
Αρέσει στον χρήστη Kostas_1
Παρ 06 Ιαν 2023, 2:08 pm
Filippos έγραψε:Μα και πέρα απ' αυτό, δεν θεωρείς λάθος να ονοματίσεις συγκεκριμένα συναδέλφους σου ;oberlina έγραψε:Δεν ξέρω. Εγώ πιστεύω ότι πολλοί "εμπορικοί" δεν ασχολούνται τόσο με το τι θα βγάλουν.
Κατίνα και η Πέγκυ αλλά εν προκειμένω είχε απόλυτο δίκιο και καλά της απάντησε.
Ναι, αυτό είναι σίγουρα λάθος. Δεν έπρεπε να ονοματίσει.
- Σπόιλερ:
θεε μου συμφωνήσαμε σε κάτι ΟΜΓΓ
Αρέσει στους χρήστες Kostas_1 και Filippos
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι:
Παρ 06 Ιαν 2023, 3:35 pm
Συμφωνώ σε όλα με τον Φίλιππο.
Γενικά ειμαι υπέρ των διαχωρισμών μεταξύ καλλιτεχνών, οχι του είδους που τραγουδάνε.
Ούτε όλα τα έντεχνα ειναι αριστουργήματα , ούτε όλα τα λαϊκά ειναι σκυλάδικα.
Υπάρχει καλο και κακό τραγούδι σε όλα τα είδη. Οπως και καλλιτέχνης με «ανησυχίες» σε όλα τα είδη.
Γενικά ειμαι υπέρ των διαχωρισμών μεταξύ καλλιτεχνών, οχι του είδους που τραγουδάνε.
Ούτε όλα τα έντεχνα ειναι αριστουργήματα , ούτε όλα τα λαϊκά ειναι σκυλάδικα.
Υπάρχει καλο και κακό τραγούδι σε όλα τα είδη. Οπως και καλλιτέχνης με «ανησυχίες» σε όλα τα είδη.
Αρέσει στους χρήστες Leonidas και Filippos
Παρ 06 Ιαν 2023, 3:44 pm
Αυτό δεν αναιρεί όμως ότι κάποιος που επιλέγει μια μη δημοφιλή τέχνη το κάνει καθαρά για αυτή. Από τους 100 που κάνουν ποπ να υπάρχουν 50 που έχουν καλλιτεχνικες ανησυχίες. Από τους 100 που κάνουν τζαζ και οι 100 σίγουρα το κάνουν για την μουσική και μόνο. Άρα δεν είναι κακό να αποδεχόμαστε ότι καλλιτεχνικά κάποια είδη μουσικής είναι ανώτερα από αλλα.
Αρέσει στον χρήστη filis
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης