Katy Perry
+14
Adamos
dimosf1
spyr3t0spap
Kostas Vandakias
bitcoin
*vandikos
n1kos
Filippos
Leonidas
themisDV92
Kostas_1
neereaux
Chronis
Steliosg
18 απαντήσεις
- SteliosgVIP Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 2012
Αγαπημένο τραγούδι: Κάνε Κάτι / Που Λες
Αγαπημένος δίσκος: Δε Με Σταμάτησες
Απ: Katy Perry
Δευ Αυγ 24, 2020 11:23 pm
Εγώ προσωπικά δεν τα βρίσκω αδιάφορα σε καμία περίπτωση. Μη σου πω κάποια tracks από τον witness είναι και καλύτερα από σινγκλς του TD ή του PRISM.neereaux έγραψε:Δε σχολιασα οτι δε τα ξερει κανεις. Αλλο λεμε.
Οτι εχει αδιαφορα τραγουδια.
Τέσπα γούστα είναι αυτά.
- ChronisPlatinum Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 1997
Αγαπημένο τραγούδι: γεια,υποφερω
Αγαπημένος δίσκος: γεια,προφητειες
Δευ Αυγ 24, 2020 11:57 pm
Πες στην Καιταρα να κανει επανεκτελεση τον δισκο teenage dream να της ξαναρθει η επιτυχια
- LeonidasVIP Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 2008
Αγαπημένο τραγούδι: Παράτα με
Αγαπημένος δίσκος: Προφητείες
Τρι Αυγ 25, 2020 1:21 am
Όταν λες πειραματισμός τι εννοείς;
Εγώ από το 2010 μέχρι σήμερα τον ίδιο ήχο ακούω και το ίδιο image έχει.
Εγώ από το 2010 μέχρι σήμερα τον ίδιο ήχο ακούω και το ίδιο image έχει.
Me & Despina
Τρι Αυγ 25, 2020 9:51 am
Όποιος έχει ακούσει ολόκληρη την δισκογραφία της καταλαβαίνει ότι το witness είναι ξεκάθαρα κάτι διαφορετικό από ότι παρουσίαζε με τους προηγούμενους της δίσκους.
- neereauxVIP Member
Τρι Αυγ 25, 2020 11:08 am
Δε θα μπορουσε να ειναι ιδιο με δισκο του 2010 κατι που βγηκε το 2017. Παρολα αυτα προκειται για εναν ποπ δισκο, δεν εχει κατι πειραματικο μεσα η κατι φοβερο.
- SteliosgVIP Member
Me & Despina
Τρι Αυγ 25, 2020 1:02 pm
Οι παραγωγές και γενικά αυτό το house-electropop genre δεν ήταν κάτι συνηθισμένο για Perry.neereaux έγραψε:Δε θα μπορουσε να ειναι ιδιο με δισκο του 2010 κατι που βγηκε το 2017. Παρολα αυτα προκειται για εναν ποπ δισκο, δεν εχει κατι πειραματικο μεσα η κατι φοβερο.
Εν τω μεταξύ οι music critics ότι να'ναι. Είπαν ότι δεν τους άρεσε η αλλαγή της στον witness και να δείτε μεθαύριο που θα βγει το smile θα λένε ότι κάνει τα ίδια με το 2010.
Ας αποφασίσουν τι θέλουν για να ξέρουμε.
- SteliosgVIP Member
Me & Despina
Τετ Αυγ 26, 2020 10:09 am
:sil2:
- LeonidasVIP Member
Me & Despina
Τετ Αυγ 26, 2020 11:45 am
Τι;
Me & Despina
Τετ Αυγ 26, 2020 12:05 pm
- Σπόιλερ:
- Leakαρε το άλμπουμ. Ευτυχώς το πήραμε χαμπάρι γρήγορα οι φανς και κάναμε ότι υπήρχε και δεν υπήρχε report. Δεν το κοινοποιούμε πουθενά. Η δισκογραφική της κοιμάται ακόμα όρθια. Εγώ το έχω, το ακούω τώρα. Έχω να πω πάρα πολλά για το άλμπουμ. Θα το έστελνα και εδώ σε σπόιλερ αλλά δεν θέλω να διαρρεύσει οπότε θα περιμένετε μέχρι την Παρασκευή, εκτός και αν το βρείτε. Θέλετε να γράψω κριτική όταν το ακούσω;
Αρέσει στον χρήστη liaDV
- LeonidasVIP Member
Me & Despina
Τετ Αυγ 26, 2020 12:12 pm
Το Not the end of the world έπρεπε να βγαλει ως single.
Άμα είχε και έναν ράπερ μαζί κάτι θα εκανε.
Μόνο το πρώτο φάνηκε κάπως καλο.
Στους φανς πιστευω θα αρέσει.
Άμα είχε και έναν ράπερ μαζί κάτι θα εκανε.
Μόνο το πρώτο φάνηκε κάπως καλο.
Στους φανς πιστευω θα αρέσει.
Me & Despina
Τετ Αυγ 26, 2020 12:14 pm
Αν το άκουσες και σου αρέσουν μόνο αυτά,
- SteliosgVIP Member
Me & Despina
Τετ Αυγ 26, 2020 1:16 pm
- Σπόιλερ:
- Η κριτική μου για το άλμπουμ:Never Really Over : Λατρεύω το γεγονός ότι το έβαλε στον δίσκο και μάλιστα ως το opening κομμάτι. Ξεκινάει με τον στίχο "I'm losing my self control" πράγμα που αντιπροσωπεύει πλήρως την ψυχολογική της κατάσταση κατά την διάρκεια της προηγούμενης ERAS. Μιλάει για έναν χωρισμό ουσιαστικά που παρά το γεγονός ότι πέρασαν 2 χρόνια από τότε, ακόμα τον σκέφτεται κτλ. Μουσική απίστευτη-τέλειο electro-pop beat, στίχοι καλογραμμένοι και έρχεται το production από τον Zedd που είναι ,το λιγότερο, εξαιρετικό. Πραγματικά απίστευτο κομμάτι, άξιζε να γίνει το δέκατο της #1 στο Hot 100.Βαθμολογία : 10/10Cry About It Later : Είναι σαν συνέχεια του Never Really Over. Μουσικά εννοώ. Μου αρέσει που ξεκινάει ήπια και μετά ξεκινάει το beat (όμοιο με το NRO). Είναι μελαγχολικό dance κομμάτι όπως το Rain On Me πχ. Σου περνάει το μήνυμα ότι ακόμα και όταν έχεις δυσκολίες πρέπει για λίγο να τα αφήνεις όλα στην άκρη και να διασκεδάζεις. Τέλεια η μουσική μετά την γέφυρα, έχει επιρροές από την pop-rock Katy του One Of The Boys. Μουσική πάρα πολύ ωραία και οι στίχοι επίσης καλοί. Η παραγωγή εδώ είναι υπέροχη. Δηλώνω φαν του Max Martin.Βαθμολογία : 9.5/10Teary Eyes : Άλλο ένα μελαγχολικό dance euro-pop κομμάτι. Παρόμοιο νόημα με το προηγούμενο. Η αλήθεια είναι το περίμενα ελάχιστα καλύτερο από το snippet που μας είχε βάλει να ακούσουμε. Παρ'όλα αυτά δεν με χαλάει καθόλου, το σώζει φουλ το outro (Keep on dancing...). Στο συγκεκριμένο ξεχωρίζει κατά πολύ το production από τον Andrew Goldstein. Έκανε απίστευτη δουλειά.Βαθμολογία : 9/10 (γιατί το περίμενα λιγάκι καλύτερο)Daisies : Το lead single του δίσκου. Ενώ το λατρεύω σαν κομμάτι, θεωρώ ότι δεν άξιζε σε καμία περίπτωση να είναι το lead. Όχι ότι είναι κακό, απλά δεν είναι καθόλου commercial συγκριτικά με όλα τα υπόλοιπα. Παρόλα αυτά όμως είναι το κομμάτι το οποίο περνάει το καλύτερο μήνυμα από όλα τα υπόλοιπα. Να παραμένεις πιστός στα όνειρά σου και να μην αφήσεις ποτέ τους άλλους να σε αλλάξουν. Υπέροχο. Να σημειωθεί ότι και εδώ ότι οι The Monsters and Strangerz έκαναν πολύ καλή δουλειά με την παραγωγή. (Απλή αλλά απόλυτα ταιριαστή με το κομμάτι).Βαθμολογία : 9/10Resilient : Είχε leak-άρει η demo version πριν από κάποιους μήνες (2 λεπτά ήταν). Η αλήθεια είναι ότι τότε που το άκουσα δεν με κέρδισε ιδιαίτερα. Τώρα που είναι τελειοποιημένο και άκουσα και την γέφυρα άλλαξα παντελώς γνώμη. Η γέφυρα ειδικά δίνει ρέστα. Βέβαια Stargate είναι αυτοί που έκαναν το production (αυτοί που έκαναν και το Firework). Λατρεμένο σημείο στο τραγούδι ο στίχος "They tried to poison the water, but I was a little stronger". Χρειαζόταν ένα τέτοιο mid-tempo ο δίσκος, μπράβο!Βαθμολογία : 8.5/10Not The End Of The World : Το κομμάτι που περίμενα περισσότερο από όλα. Το συγκεκριμένο κομματάρα, τι να λέμε. Είναι σαν να είναι το "παιδί" των Black Widow και Dark Horse. Χαίρομαι που είναι σόλο και δεν έχει κάποιον ράπερ. Μπράβο στον Andrew Goldstein για αυτό το τέλειο production στο τραγούδι. Αξιοσημείωτος ο στίχος "Flipping of the flop, now i just enjoy the ride". Άξιζε ΞΕΚΆΘΑΡΑ να είναι το lead single αντί του Daisies. Κρίμα...Βαθμολογία : 10/10Smile : Το χειρότερο του δίσκου για μένα. Πραγματικά απορώ γιατί το έβγαλε αυτό το πράγμα. Οκ καλό κομμάτι αλλά παντελώς ξεπερασμένο. Λες και ακούω California Gurls vol. 2(που απεχθάνομαι). Οι στίχοι οκ. Δεν είναι filler, απλώς μετριότητα.Βαθμολογία : 6/10Champagne Problems : Από την στιγμή που είδα ότι ο Ian Kirkpatrick (producer του Don't Start Now) είναι co-writer και producer του κομματιού ήξερα ότι θα είναι τέλειο κομμάτι. Επιβεβαιώθηκα. Ειδικά το intro τα σπάει. Στίχοι οκ.Βαθμολογία : 9.5/10Tucked : Από το snippet που είχα ακούσει μου άρεσε αρκετά. Τώρα που το άκουσα ολόκληρο καταλήγω στο ότι είναι όντως καλό. Έχει disco vibes που αγαπώ. Βέβαια δεν είναι προσωπικό μου αγαπημένο από το album αλλά μου αρέσει πολύ.Βαθμολογία : 9/10Harleys In Hawaii : Το πιο αδικημένο κομμάτι που έχει βγάλει EVER. Άξιζε να γίνει χιτάρα. Τέλειο το tropical-pop genre, λατρεύω την φωνή της εδώ. Δίνει ρέστα στο τελευταίο ρεφρέν. Χαίρομαι πολύ που το έβαλε και αυτό στο album μαζί με το NRO.Βαθμολογία : 9.5/10Only Love : Το μοναδικό τραγούδι από το οποίο δεν ακούσαμε ούτε 1 δευτερόλεπτο σε snippet. Οι insiders λέγανε για mid-tempo ballad και με φόβιζε. Τελικά είναι ωραίο για τον σκοπό του. Μιλάει για την αγάπη από τα κοντινά της πρόσωπα. Δεν θα το λιώσω με την καμία το συγκεκριμένο, αλλά σίγουρα είναι καλό κομμάτι. Λατρεύω τον στίχο "Let me leave this world with the hate behind me and take the love instead".Βαθμολογία : 7.5/10What Makes A Woman : Το closing track του δίσκου. Το λάτρεψα από την πρώτη ακρόαση. Τέλεια η Perry φωνητικά, εκπέμπονται και εδώ pop-rock vibes. Τέλειο αυτό που έκανε ο Johan Carlsson με την παραγωγή: αν φοράς ακουστικά από το ένα ακούς την μουσική και από το άλλο την φωνή της. Χαίρομαι που έκλεισε τον δίσκο με αυτό το κομμάτι και μάλιστα με την φράση "There it is, Katheryn".Βαθμολογία : 8.5/10ΣΥΝΟΠΤΙΚΆ : Είναι ένα pop-dance σιντί το οποίο παρουσιάζει το ταξίδι της από την Witness ERA μέχρι και σήμερα. Ξεκινάει με τον στίχο "Im losing my self control" και τελειώνει με τον στίχο "There it is, Katheryn" υπονοώντας ότι βρήκε επιτέλους το χαμόγελό της. Το album θα μπορούσε κάλλιστα να χωριστεί σε τέσσερα διαφορετικά chapters. Το πρώτο περιλαμβάνει τα 3 πρώτα κομμάτια τα οποία αναφέρονται στο "healing" της, το δεύτερο τα επόμενα 3 τραγούδια (4ο-6ο) τα οποία αναφέρονται στην "ελαστικότητά" της ως άνθρωπος, το 3ο περιλαμβάνει τα κομμάτια από το 7ο έως το 9ο τα οποία αντικατοπτρίζουν την χαρά που επιτέλους βρήκε και το τελευταίο chapter περιλαμβάνει τα 3 τελευταία κομμάτια μέσα από τα οποία δείχνει ότι επιτέλους βρήκε την αγάπη και είναι πλέον ευτυχισμένη με την οικογένειά της και την κόρη της που έρχεται. Ουσιαστικά θεωρώ πως είναι το πρώτο της album που έχει τόσο καλή συνοχή. Δεν το περίμενα για να είμαι ειλικρινής και μπράβο της. Είμαι περήφανος για εκείνη διότι παρά το γεγονός ότι έτρωγε όλο αυτό το hate στην προηγούμενη ERA το πήρε με καλό μάτι και το αντιμετώπισε με τρόπο τέτοιο ώστε να γίνει καλύτερος άνθρωπος. Εύγε!Καλύτερα κομμάτια του δίσκου : Never Really Over, Not The End Of The WorldΧειρότερο κομμάτι του δίσκου : SmileΣυνολική βαθμολογία του δίσκου : 8.5/10 (Αν δεν υπήρχε το smile θα έπαιρνε 9.5)Καλή επιτυχία!Τέλος για μένα ναι είναι το καλύτερο album της χρονιάς. Βέβαια θα δείξει και με τον καιρό. Ακολουθούν Future Nostalgia με Chromatica στην δεύτερη θέση και στην 3η After Hours με Folklore.
- n1kosVIP Member
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι: Όλο λείπεις
Τετ Αυγ 26, 2020 2:57 pm
Τα άκουσα απο 3 - 4 φορές το καθένα!
Teary eyes και cry about it later πολύ ωραία, europop στυλ που μου αρέσει!
Το not the end of the world επίσης ωραίο αλλά είναι αντιγραφή από το Dark Horse, δε ξέρω αν είναι καλή ιδέα να γίνει σινγκλ μιας και θα πέσει στη σύγκριση!
Champagne Problems οτι χειρότερο ! Στα ίδια πλαίσια και το Resilient!
Tacked και only love αδιάφορα!
Τα υπόλοιπα τα έχουμε ακούσει ήδη!
Κρατάω never really over, Teary eyes, cry about it later και not the end of the world!
Καλή του τύχη!
Το not the end of the world επίσης ωραίο αλλά είναι αντιγραφή από το Dark Horse, δε ξέρω αν είναι καλή ιδέα να γίνει σινγκλ μιας και θα πέσει στη σύγκριση!
Champagne Problems οτι χειρότερο ! Στα ίδια πλαίσια και το Resilient!
Κρατάω never really over, Teary eyes, cry about it later και not the end of the world!
Καλή του τύχη!
- bitcoinUltra Vandicted
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι: Θελω να σε δω/Ελα
Αγαπημένος δίσκος: Γεια
Τετ Αυγ 26, 2020 3:01 pm
Διάβασα ότι το πουλάει 5,99 δολάρια, ενώ θα μπορούσε και τζάμπα ξέρωγω....
Αυτό το "δεν με νοιαζουν οι πωλήσεις πια"πρέπει να συμβαδίζει και με πράξεις, όχι πάντως όπως την παραπάνω
Καίγονται για τη πρώτη θέση και μέσα στο μήνα δεν υπάρχει ο δίσκος τους πουθενά
Αυτό το "δεν με νοιαζουν οι πωλήσεις πια"πρέπει να συμβαδίζει και με πράξεις, όχι πάντως όπως την παραπάνω
- SteliosgVIP Member
Me & Despina
Τετ Αυγ 26, 2020 3:32 pm
Εμένα το champagne problems μου αρέσει περισσότερο από Teary Eyes.n1kos έγραψε:Τα άκουσα απο 3 - 4 φορές το καθένα!
Champagne Problems οτι χειρότερο έχει βγάλει εβερ , δεν άντεξα να ακούσω αυτή τη φασαρία! Στα ίδια πλαίσια και το Resilient!
Καλή του τύχη!
- SteliosgVIP Member
Me & Despina
Τετ Αυγ 26, 2020 3:35 pm
Δεν ισχύει αυτό με τα 5.99 δολάρια. Ήταν μια προσφορά σε συνεργασία με ένα app (SHEIN) για περιορισμένο αριθμό αντιτύπων.bitcoin έγραψε:Διάβασα ότι το πουλάει 5,99 δολάρια, ενώ θα μπορούσε και τζάμπα ξέρωγω....
- LeonidasVIP Member
Me & Despina
Τετ Αυγ 26, 2020 3:54 pm
Σορι αλλά είναι αδιάφορο.Steliosg έγραψε:
Καλύτερο από το προηγούμενο άλμπουμ αλλά δεν.. σαν να μην υπάρχει.
Me & Despina
Τετ Αυγ 26, 2020 3:55 pm
Leonidas έγραψε:Σορι αλλά είναι αδιάφορο.Steliosg έγραψε:
Καλύτερο από το προηγούμενο άλμπουμ αλλά δεν.. σαν να μην υπάρχει.
- LeonidasVIP Member
Me & Despina
Τετ Αυγ 26, 2020 3:56 pm
Δεν την νοιάζουν οι πωλήσεις αλλά βγάζει 85 εκδοσεις με διαφορετικά εξώφυλλα και το δίνει και 6$.bitcoin έγραψε:Διάβασα ότι το πουλάει 5,99 δολάρια, ενώ θα μπορούσε και τζάμπα ξέρωγω....
Τετ Αυγ 26, 2020 5:38 pm
Παιδια απο που το κατεβασατε? Ειμαι τεραστιος φαν της Κειτυ , θα αγορασω και το αλμπουμ εννοειται, αλλα θελ να το ακουσω , γιατι τη λατρευω! Πλιζ χελπ μι
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης