Mamma Mia - Καλοκαιρινή Περιοδεία 2018
+41
Elena
ΑΝΔΡΕΑΣ
RebeldeAndrew
Msm
XARHS1991
skydive
st3liosk
vandimaster
ewo
niklaus
Stavros
Kostas Vandakias
TAKIS
Adamos
vandikos17
GioZ
thebest20
gorjuss
n1kos
Steliosg
lafas
Filippos
kinop
Giotis
Kostas_1
themisDV92
neereaux
stelios
Katedv
Nikovandis_fe
konstantina dv
dimosf1
spyr3t0spap
destiny_8
Fay259
Liakoman
louk
thanos - fan
Lefteris
manos
Leonidas
45 απαντήσεις
- LeonidasVIP Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 2008
Αγαπημένο τραγούδι: Παράτα με
Αγαπημένος δίσκος: Προφητείες
Απ: Mamma Mia - Καλοκαιρινή Περιοδεία 2018
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:03 pm
- LefterisΔιαχειριστής
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 1998
Αγαπημένο τραγούδι: Μάσκα
Αγαπημένος δίσκος: Γεια
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:48 pm
stelios έγραψε:
Πολυ καλος και ο Μπουρδουμης στο ρολο του Σαμ
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 2003
Αγαπημένο τραγούδι: Θυμήσου
Σαβ Σεπ 08, 2018 1:32 pm
Στην Πετρουπολη στην σκηνη με τον γαμο,εκει που ζηταει ο Σαμ στην Ντονα να τον παντρευτει και καθονται ολες μαζι και το συζητανε αν θα πει το ναι,η Μαγγιρα παλια ελεγε για τον Σακελλαριου: και να ξερεις αυτος εχει μεγαλη μυτη.
Τωρα στον Μπουρδουμη ειπε αν θυμαμαι καλα: αυτος ειναι Βαρυφωνος...και ξερεις τι λενε για τους βαρυφωνους.Και της απανταει η Δεσποινα:τι?Και λεει η Μαγγιρα: τιποτα μαλακιες
Στα Βριλήσσια τι ειπε?
Τωρα στον Μπουρδουμη ειπε αν θυμαμαι καλα: αυτος ειναι Βαρυφωνος...και ξερεις τι λενε για τους βαρυφωνους.Και της απανταει η Δεσποινα:τι?Και λεει η Μαγγιρα: τιποτα μαλακιες
Στα Βριλήσσια τι ειπε?
- Kostas_1Platinum Member
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι:
Σαβ Σεπ 08, 2018 3:21 pm
Αχ τελευταια παρασταση!!
Απιστευτο
- Fay259Baby Vandicted
Σαβ Σεπ 08, 2018 5:18 pm
Δε θέλω να τελειωσειιιι...Κάντε κατιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ναι και στα Βριλησσια για βαρυφωνους ειπε η Μαγγίρα!!!!
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι:
Σαβ Σεπ 08, 2018 5:43 pm
Βρε ασπρες τριχες κοντεψαμε να βγαλουμε μεχρι να κλεισει αυτος ο κυκλος.
Ωρα για νεα πραγματα
Ωρα για νεα πραγματα
- Fay259Baby Vandicted
Δευ Σεπ 10, 2018 9:50 am
Καλά να περάσετε απόψε
Αντίο Ντοναααα
Αντίο Ντοναααα
- steliosPlatinum Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 1994
Αγαπημένο τραγούδι: Έλα
Αγαπημένος δίσκος: Ο ακυρωμένος
Δευ Σεπ 10, 2018 10:07 am
- steliosPlatinum Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 1994
Αγαπημένο τραγούδι: Έλα
Αγαπημένος δίσκος: Ο ακυρωμένος
Δευ Σεπ 10, 2018 10:09 am
abourdoumis
Απόψε το «party» του @mammamiagreece τελειώνει στη Νίκαια!Τελευταία μας παράσταση στις 21:15,κι ότι πούμε απόψε δε θα ειπωθεί ξανά.Σχεδόν 300 παραστάσεις,αριθμός ασύλληπτος για ανέβασμα musical στην Ελλάδα,2 χρόνια ζώντας με την δεύτερη οικογένεια μου στο @theatroakropol αλλά και περιοδεύοντας στη Θεσσαλονίκη στο @radiocitytheater_musichall και σε καλοκαιρινά θέατρα σε όλη την χώρα,αναρίθμητα ευχάριστα και δυσάρεστα περιστατικά εντος κι εκτος σκηνής μα πάνω απ’όλα η απίστευτη αγάπη που μας δείξατε ολα αυτά τα χρόνια όπου κι αν παίζαμε!Η αυλαία θα πέσει λοιπόν κι ήθελα να ανεβάσω αυτή τη συγκεκριμένη σκηνή και να την αφιερώσω στον @sakellariou_akis που επιστρέφει κοντά μας ύστερα από την περιπέτεια της υγείας του για να κλείσει έτσι όπως άρχισε ο σπουδαίος κύκλος του @mammamiamusical
Θέλω να ευχαριστήσω εδώ τη @themismarsellou για την ευκαιρία που μου έδωσε να βρεθώ σε αυτό το εκπληκτικό cast(υπόσχομαι την επόμενη φορά θα γκρινιάζω λιγότερο),τη @m.vasilatou και τη @melina_ntousikou για τη πολύτιμη βοήθεια τους,τον @argiris_aggelou_official(δε θα σε ξανακάνω να γελάς πάνω στη σκηνή!) ,τον @arismakris(φωνάρα μου!) και τον @sakellariou_akis(αδερφέ μου!) αλλά και τις υπέροχες κύριες μου,τη @mariellasavvides (θα μου λείψεις Ρόζυ μου...μυλαίδη μου!),τη @betty_maggira (μετά από 4 χρόνια σε αποχωρίζομαι παρτενέρ μου...να μή μου στεναχωριέσαι στο τέλος όλα γίνονται!),την @eva_tsachra_official (ταλαντούχο πλάσμα μου,κόρη μου!!!),τη @demy_official (πλάσμα μου εσύ λαμπερό,κόρη μου!!!) και τέλος τη @desp1navandi (οι στιγμές που μοιραστήκαμε εντός κι εκτός σκηνής θα τις έχω φυλαγμένες στη καρδιά μου,ραντεβού στο Ντονατέικο αγαπημένη μου!)
Τέλος θα ηθελα να στείλω την αγάπη μου στη @annaathanassiadi (πάλι έκανες το θαύμα σου!) στον @karolos_porfiris #lefteris pavlopoulos στη #παναγιώτακοκορού στον #μανόληπαντελιδάκη και στο εκπληκτικό chorus που κάθε βράδυ έδινε τη ψυχή του στη σκηνή αλλά κι ένα μπράβο στου @tagaris_productions και #γιαννουζοδεμέστιχα για τη παραγωγή αυτού του θεάματος!!!(σ’ευχαριστώ @fay_pan5 για το υπέροχο βίντεο σου!)
Δε θέλω κλάμματα απόψε,μόνο χαρά!καλή αντάμωση με όλους!!!
Απόψε το «party» του @mammamiagreece τελειώνει στη Νίκαια!Τελευταία μας παράσταση στις 21:15,κι ότι πούμε απόψε δε θα ειπωθεί ξανά.Σχεδόν 300 παραστάσεις,αριθμός ασύλληπτος για ανέβασμα musical στην Ελλάδα,2 χρόνια ζώντας με την δεύτερη οικογένεια μου στο @theatroakropol αλλά και περιοδεύοντας στη Θεσσαλονίκη στο @radiocitytheater_musichall και σε καλοκαιρινά θέατρα σε όλη την χώρα,αναρίθμητα ευχάριστα και δυσάρεστα περιστατικά εντος κι εκτος σκηνής μα πάνω απ’όλα η απίστευτη αγάπη που μας δείξατε ολα αυτά τα χρόνια όπου κι αν παίζαμε!Η αυλαία θα πέσει λοιπόν κι ήθελα να ανεβάσω αυτή τη συγκεκριμένη σκηνή και να την αφιερώσω στον @sakellariou_akis που επιστρέφει κοντά μας ύστερα από την περιπέτεια της υγείας του για να κλείσει έτσι όπως άρχισε ο σπουδαίος κύκλος του @mammamiamusical
Θέλω να ευχαριστήσω εδώ τη @themismarsellou για την ευκαιρία που μου έδωσε να βρεθώ σε αυτό το εκπληκτικό cast(υπόσχομαι την επόμενη φορά θα γκρινιάζω λιγότερο),τη @m.vasilatou και τη @melina_ntousikou για τη πολύτιμη βοήθεια τους,τον @argiris_aggelou_official(δε θα σε ξανακάνω να γελάς πάνω στη σκηνή!) ,τον @arismakris(φωνάρα μου!) και τον @sakellariou_akis(αδερφέ μου!) αλλά και τις υπέροχες κύριες μου,τη @mariellasavvides (θα μου λείψεις Ρόζυ μου...μυλαίδη μου!),τη @betty_maggira (μετά από 4 χρόνια σε αποχωρίζομαι παρτενέρ μου...να μή μου στεναχωριέσαι στο τέλος όλα γίνονται!),την @eva_tsachra_official (ταλαντούχο πλάσμα μου,κόρη μου!!!),τη @demy_official (πλάσμα μου εσύ λαμπερό,κόρη μου!!!) και τέλος τη @desp1navandi (οι στιγμές που μοιραστήκαμε εντός κι εκτός σκηνής θα τις έχω φυλαγμένες στη καρδιά μου,ραντεβού στο Ντονατέικο αγαπημένη μου!)
Τέλος θα ηθελα να στείλω την αγάπη μου στη @annaathanassiadi (πάλι έκανες το θαύμα σου!) στον @karolos_porfiris #lefteris pavlopoulos στη #παναγιώτακοκορού στον #μανόληπαντελιδάκη και στο εκπληκτικό chorus που κάθε βράδυ έδινε τη ψυχή του στη σκηνή αλλά κι ένα μπράβο στου @tagaris_productions και #γιαννουζοδεμέστιχα για τη παραγωγή αυτού του θεάματος!!!(σ’ευχαριστώ @fay_pan5 για το υπέροχο βίντεο σου!)
Δε θέλω κλάμματα απόψε,μόνο χαρά!καλή αντάμωση με όλους!!!
- Nikovandis_feSilver Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 1997
Αγαπημένο τραγούδι: Den eisai edw-esena perimeno
Αγαπημένος δίσκος: profiteies
Δευ Σεπ 10, 2018 10:36 am
με έχει πιάσει μια στεναχώρια η αλήθεια
- LeonidasVIP Member
Me & Despina
Δευ Σεπ 10, 2018 10:47 am
Εγώ νιώθω σαν την Ράντου όταν γύρισε το τελευταίο επεισόδιο της Πυρκαγιάς στις Σαββατογεννημενες.
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι:
Δευ Σεπ 10, 2018 11:40 am
Leonidas έγραψε:Εγώ νιώθω σαν την Ράντου όταν γύρισε το τελευταίο επεισόδιο της Πυρκαγιάς στις Σαββατογεννημενες.
Μια μελαγχολια υπαρχει αλλα κατα βαση κι εγω ετσι νιωθω
- manosSilver Member
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι: Υποφέρω
Δευ Σεπ 10, 2018 4:43 pm
Ας το καλο, με συγκίνησε ο Μπουρδουμης!!! Εδεσε πολυ ομορφα αυτη η ομαδα! Αντε παμε για αλλα, για καλυτερα! Το Μαμμα Μια θα ειναι παντα στις καρδιες μας!
Τυχεροι οσοι πανε αποψε στη τελευταια παρασταση. Πιστευω θα πεσει πολυ συγκίνηση.
Υγ:Αν υπηρχε τηλεοπτικη καλυψη να το εχουμε τοτε δε θα μου έλειπε κ τοσο, οσο θα μου λειψει τωρα!
Τυχεροι οσοι πανε αποψε στη τελευταια παρασταση. Πιστευω θα πεσει πολυ συγκίνηση.
Υγ:Αν υπηρχε τηλεοπτικη καλυψη να το εχουμε τοτε δε θα μου έλειπε κ τοσο, οσο θα μου λειψει τωρα!
- LeonidasVIP Member
Me & Despina
Δευ Σεπ 10, 2018 5:05 pm
argiris_aggelou_official
Ειναι η πρωτη σελφι που βγαλαμε πριν απο 2 χρονια ακριβως στην πρωτη προβα!! 2 χρονια!!!! 3.5 μηνες προβα...σχεδον 300 παραστασεις σε Αθηνα,Θεσσαλονικη και περιοδεια σε Ελλαδα και Κυπρο!! Πανω απο 200.000 θεατες!! Σημερα λοιπον αυτος ο κυκλος κλεινει στην τελευταια μας παρασταση στο Κατρακειο θεατρο στη Νικαια!! Και θα κλεισουμε οπως αρχισαμε! Παρεα στη σκηνη ξανα ο Ακης Σακελλαριου!! Γιατι ετσι πρεπει να κλεινουν οι κυκλοι...χωρις χρωστουμενα!!!Θα το καψουμε αποψε κυρ Στεφανε!! #Mammamiagreece #mammamiaontour #final
Ειναι η πρωτη σελφι που βγαλαμε πριν απο 2 χρονια ακριβως στην πρωτη προβα!! 2 χρονια!!!! 3.5 μηνες προβα...σχεδον 300 παραστασεις σε Αθηνα,Θεσσαλονικη και περιοδεια σε Ελλαδα και Κυπρο!! Πανω απο 200.000 θεατες!! Σημερα λοιπον αυτος ο κυκλος κλεινει στην τελευταια μας παρασταση στο Κατρακειο θεατρο στη Νικαια!! Και θα κλεισουμε οπως αρχισαμε! Παρεα στη σκηνη ξανα ο Ακης Σακελλαριου!! Γιατι ετσι πρεπει να κλεινουν οι κυκλοι...χωρις χρωστουμενα!!!Θα το καψουμε αποψε κυρ Στεφανε!! #Mammamiagreece #mammamiaontour #final
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 1996
Αγαπημένο τραγούδι: Φύσα Αγέρι
Δευ Σεπ 10, 2018 8:36 pm
200.000 μας έλεγε ο Αργυρης οτι είχε ήδη κόψει πριν ξεκινησουν το τουρ.Οποτε τώρα θα είναι αρκετα πιο πάνω.
- LeonidasVIP Member
Me & Despina
Δευ Σεπ 10, 2018 11:22 pm
- gorjussVandicted
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Αγαπημένο τραγούδι:
Αγαπημένος δίσκος:
Δευ Σεπ 10, 2018 11:32 pm
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι:
Τρι Σεπ 11, 2018 12:22 am
Απο την προηγουμενη βδομαδα που εκανε παυση στον τελευταιο στιχο απο το κλαμα.
- LefterisΔιαχειριστής
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι: Μάσκα
Τρι Σεπ 11, 2018 12:34 am
Την γλυκουλα. Της βγηκε η ενταση μεσα στο τραγουδι. Το εχει πει εξαλλου οτι την συγκινει το συγκεκριμενο τραγουδι !
Της βγηκε πολυ ομορφα ερμηνευτικα παντως
Της βγηκε πολυ ομορφα ερμηνευτικα παντως
Me & Despina
Τρι Σεπ 11, 2018 12:36 am
Θέλω πολύ να το λέει στα λαιβ της έστω στα αγγλικα!