Mamma Mia: Συζήτηση και εντυπώσεις
+35
kinop
Savvas
iStavros
maria_pa
coulis
TAKIS
Filippos
Kostas_1
Msm
MariosDv
Kostas Vandakias
Elena
ΑΝΔΡΕΑΣ
manos
thanos - fan
Fay259
konstantina dv
spyr3t0spap
niklaus
Katedv
ewo
Leonidas
destiny_8
katerina
Antoni$
dimosf1
e_angel
Lefteris
Liakoman
bitcoin
stelios
themisDV92
Giotis
Nikovandis_fe
neereaux
39 απαντήσεις
- LefterisΔιαχειριστής
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 1998
Αγαπημένο τραγούδι: Μάσκα
Αγαπημένος δίσκος: Γεια
Απ: Mamma Mia: Συζήτηση και εντυπώσεις
Πεμ 20 Απρ 2017 - 18:01
Αν κανει εκπομπη θα ηθελα κατι που να εχει σχεση με τη μουσικη.
Δεν θα μου αρεσε πχ εκπομπη για μαγειρικη . Ποσο ασχετο θα ηταν ? Ναι οκ μπορει να ειναι καλη νοικοκοιρα , μπορει να κανει και τηλεθεαση αλλα ειναι ασχετο με τη Βανδη.
Δεν θα μου αρεσε πχ εκπομπη για μαγειρικη . Ποσο ασχετο θα ηταν ? Ναι οκ μπορει να ειναι καλη νοικοκοιρα , μπορει να κανει και τηλεθεαση αλλα ειναι ασχετο με τη Βανδη.
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 1997
Αγαπημένο τραγούδι: Den eisai edw-esena perimeno
Αγαπημένος δίσκος: profiteies
Πεμ 20 Απρ 2017 - 18:04
Κάτι ανάλογο με την εκπομπή του stavento μια χαρά θα είναιLefteris έγραψε:Αν κανει εκπομπη θα ηθελα κατι που να εχει σχεση με τη μουσικη.
- bitcoinUltra Vandicted
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι: Θελω να σε δω/Ελα
Πεμ 20 Απρ 2017 - 18:18
Επειδή όπως έχει δηλώσει και η ίδια της αρέσουν οι παρέες και τα παιχνίδια που παίζουν μπορεί και να είναι μια εκπομπή τύπου celebrity game night
Ούτε αυτο μου αρέσει βέβαια
Καλύτερα κάτι με μουσική αλλιώς τίποτα
- LeonidasVIP Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 2008
Αγαπημένο τραγούδι: Παράτα με
Αγαπημένος δίσκος: Προφητείες
Πεμ 20 Απρ 2017 - 18:23
Γράψτε εσείς ιδέες και να δούμε τον Σεπτέμβριο στον Αντ1 ανακοίνωση ότι έρχεται εκπομπή από την Δέσποινα Βανδή.
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 2003
Αγαπημένο τραγούδι: Θυμήσου
Πεμ 20 Απρ 2017 - 18:27
Nikovandis_fe έγραψε:Κάτι ανάλογο με την εκπομπή του stavento μια χαρά θα είναιLefteris έγραψε:Αν κανει εκπομπη θα ηθελα κατι που να εχει σχεση με τη μουσικη.
ασχετο αυτη η εκπομπη πως πηγε?
- dimosf1Διαχειριστής
Me & Despina
Πεμ 20 Απρ 2017 - 18:27
- Nikovandis_feSilver Member
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι: Den eisai edw-esena perimeno
Αγαπημένος δίσκος: profiteies
Πεμ 20 Απρ 2017 - 18:28
Θα της πηγαίνει γιατί είναι χαβαλές καο έχει και χιούμορ.. Όπως και κάτι σαν το 2 night showbitcoin έγραψε:Επειδή όπως έχει δηλώσει και η ίδια της αρέσουν οι παρέες και τα παιχνίδια που παίζουν μπορεί και να είναι μια εκπομπή τύπου celebrity game night
- steliosPlatinum Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 1994
Αγαπημένο τραγούδι: Έλα
Αγαπημένος δίσκος: Ο ακυρωμένος
Πεμ 20 Απρ 2017 - 18:34
Χάλια.dimosf1 έγραψε:Nikovandis_fe έγραψε:Κάτι ανάλογο με την εκπομπή του stavento μια χαρά θα είναιLefteris έγραψε:Αν κανει εκπομπη θα ηθελα κατι που να εχει σχεση με τη μουσικη.
ασχετο αυτη η εκπομπη πως πηγε?
- steliosPlatinum Member
Me & Despina
Πεμ 20 Απρ 2017 - 18:35
Ο Χριστός και η Παναγία.Μου ακούγονται όλα τόσο λάθος.Nikovandis_fe έγραψε:Θα της πηγαίνει γιατί είναι χαβαλές καο έχει και χιούμορ.. Όπως και κάτι σαν το 2 night showbitcoin έγραψε:Επειδή όπως έχει δηλώσει και η ίδια της αρέσουν οι παρέες και τα παιχνίδια που παίζουν μπορεί και να είναι μια εκπομπή τύπου celebrity game night
Κατι σαν το 2 night show θα κάνει μάλλον του χρόνου ο Λιάγκας.
- dimosf1Διαχειριστής
Me & Despina
Πεμ 20 Απρ 2017 - 18:39
πλεον δεν τραβανε τα late night shows
- neereauxVIP Member
Πεμ 20 Απρ 2017 - 20:19
Πόσο μου αρέσει με τη χωρίστρα έτσι και όχι στη μέση!
- dimosf1Διαχειριστής
Me & Despina
Πεμ 20 Απρ 2017 - 20:25
https://www.facebook.com/Desp1navandi/posts/1649522648409049
- Fay259Baby Vandicted
Πεμ 20 Απρ 2017 - 20:39
Leonidas έγραψε:Γράψτε εσείς ιδέες και να δούμε τον Σεπτέμβριο στον Αντ1 ανακοίνωση ότι έρχεται εκπομπή από την Δέσποινα Βανδή.
Θεούλης!!!!!
Όσο για την εκπομπή,η λέξη concept που είπε,για καποιο λόγο δεν με πάει σε μουσική εκπομπή,άλλωστε ξέρει καλά ότι θα γεμίσουμε πάλι x factor.voice κλπ οπότε δε νομιζω να χει περιθώριο να κανει και η Δέσποινα κάτι μουσικό..
Εμένα σε μαγειρική μου πάει...Κάτι που τον τελευταίο καιρό το βγαζει προς τα έξω (μου κανε εντυπωση το ποσο "επαγγελματικο" ήταν το βίντεο με τις οδηγίες για τα τσουρέκια,γραμματοσειρές,οδηγίες κλπ) και πολύ πιθανόν και με "βοηθό" την κολλητή της Μάνια Ντέλλου που ειναι σημείο αναφοράς σε τούρτες 3d,ίσως κανουν κατι μαζι..Για μουσική εκπομπή δεν μου πάει..
- bitcoinUltra Vandicted
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι: Θελω να σε δω/Ελα
Πεμ 20 Απρ 2017 - 20:45
Leonidas έγραψε:Γράψτε εσείς ιδέες και να δούμε τον Σεπτέμβριο στον Αντ1 ανακοίνωση ότι έρχεται εκπομπή από την Δέσποινα Βανδή.
Επειδή μας ακούει ένα πράμα και έκανε κλιπ ας πούμε
- LeonidasVIP Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 2008
Αγαπημένο τραγούδι: Παράτα με
Αγαπημένος δίσκος: Προφητείες
Πεμ 20 Απρ 2017 - 20:58
Όποτε θέλει μας ακούει και όποτε θέλει μας έχει...bitcoin έγραψε:Leonidas έγραψε:Γράψτε εσείς ιδέες και να δούμε τον Σεπτέμβριο στον Αντ1 ανακοίνωση ότι έρχεται εκπομπή από την Δέσποινα Βανδή.
Επειδή μας ακούει ένα πράμα και έκανε κλιπ ας πούμε
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 1999
Αγαπημένο τραγούδι: Αγάπη / Μέχρι Μάη μήνα / Χάνω Εσένα
Αγαπημένος δίσκος: Προφητείες / Αυτή Είναι Η Διαφορά Μας
Πεμ 20 Απρ 2017 - 21:53
Δεν ξέρω για τι εκπομπή μιλάει η Δέσποινα, δεν ξέρω αν ξέρει και η ίδια η Δέσποινα τι θέλει να κάνει οπότε τι να σχολιάσω...
Η τηλεόραση της πάει πολύ, αναμφισβήτητα, ο κόσμος χαίρεται να την βλέπει και δεν θεωρώ ότι τον μπερδεύει στο τι είναι πραγματικά.
Το μόνο που με απασχολεί και εμένα είναι το θέμα χρόνου και πως θα μπορεί να τα συνδυάζει και με τη βασική της ιδιότητα που είναι το τραγούδι. Γιατί ok, φέτος αν και με πολύ πόνο θα την καταπιώ την αδιαφορία της για το δίσκο γιατί ασχολήθηκε με κάτι που ήταν όνειρο ζωής. Αλλά όχι να πηγαίνει πίσω για μια τηλεοπτική εκπομπή.
Οπότε με λίγα λόγια αν με αφήνει ικανοποιημένο στο κομμάτι τραγούδι, με ωραία κομμάτια, προσεγμένα κλιπ, εμφανίσεις σε μαγαζιά κτλ, το κάνει μια φορά την εβδομάδα ακόμα και πουχου εκπομπή μαγειρικής δε θα με ενοχλήσει. Ναι δεν θα της προσφέρει κάτι ουσιαστικό προφανώς αλλά δε θα γκρινιάξω κιόλας.
Η τηλεόραση της πάει πολύ, αναμφισβήτητα, ο κόσμος χαίρεται να την βλέπει και δεν θεωρώ ότι τον μπερδεύει στο τι είναι πραγματικά.
Το μόνο που με απασχολεί και εμένα είναι το θέμα χρόνου και πως θα μπορεί να τα συνδυάζει και με τη βασική της ιδιότητα που είναι το τραγούδι. Γιατί ok, φέτος αν και με πολύ πόνο θα την καταπιώ την αδιαφορία της για το δίσκο γιατί ασχολήθηκε με κάτι που ήταν όνειρο ζωής. Αλλά όχι να πηγαίνει πίσω για μια τηλεοπτική εκπομπή.
Οπότε με λίγα λόγια αν με αφήνει ικανοποιημένο στο κομμάτι τραγούδι, με ωραία κομμάτια, προσεγμένα κλιπ, εμφανίσεις σε μαγαζιά κτλ, το κάνει μια φορά την εβδομάδα ακόμα και πουχου εκπομπή μαγειρικής δε θα με ενοχλήσει. Ναι δεν θα της προσφέρει κάτι ουσιαστικό προφανώς αλλά δε θα γκρινιάξω κιόλας.
- steliosPlatinum Member
Me & Despina
Πεμ 20 Απρ 2017 - 22:02
Η ελληνική τηλεόραση είναι γεμάτη με εκπομπές μαγειρικής.
Ελπίζω οι άνθρωποι του αντ1 να είναι σοβαροί και να της εξηγήσουν πως η ελληνίδα νοικοκυρά δεν περιμένει από την star Δέσποινα τις συνταγές της για να μάθει να μαγειρεύει.
Αν κάνει εκπομπή μαγειρικής θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.
Γι'αυτό ας ηρεμήσουν κάποιοι με την aloe vera 1.γιατί ότι κοροϊδεύει κάποιος πάντα έρχεται η στιγμή που το λούζεται 2.γιατί όλοι αυτοί που τρόλαραν και γέλασαν με την Βίσση φέτος θα κάνουν ακριβώς το ίδιο με την Βανδή του χρόνου αν κάνει τέτοιου είδους εκπομπή.
Ελπίζω οι άνθρωποι του αντ1 να είναι σοβαροί και να της εξηγήσουν πως η ελληνίδα νοικοκυρά δεν περιμένει από την star Δέσποινα τις συνταγές της για να μάθει να μαγειρεύει.
Αν κάνει εκπομπή μαγειρικής θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.
Γι'αυτό ας ηρεμήσουν κάποιοι με την aloe vera 1.γιατί ότι κοροϊδεύει κάποιος πάντα έρχεται η στιγμή που το λούζεται 2.γιατί όλοι αυτοί που τρόλαραν και γέλασαν με την Βίσση φέτος θα κάνουν ακριβώς το ίδιο με την Βανδή του χρόνου αν κάνει τέτοιου είδους εκπομπή.
- GiotisΔιαχειριστής
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 1998
Αγαπημένο τραγούδι: Ένα Τσιγάρο Διαδρομή
Πεμ 20 Απρ 2017 - 22:07
Παιδιά τι μαγειρικές και κουραφέξαλα; Αποκλείεται να κάνει κάτι τέτοιο. Έξυπνη γυναίκα είναι.
Κι εγώ είμαι της άποψης να μην κάνει δικιά της εκπομπή αλλά αν κάνει θα είναι εβδομαδιαία. Ε και 2-3 μέρες mamma mia δε θα είναι και τόσο φουλ η βδομάδα της. Παλιότερα προλάβαινε δίσκους και τραγούδια με 6ήμερες εμφανίσεις. Δε νομίζω να αφήσει τη δισκογραφία της στην άκρη για δεύτερη συνεχή χρονιά.
Κι εγώ είμαι της άποψης να μην κάνει δικιά της εκπομπή αλλά αν κάνει θα είναι εβδομαδιαία. Ε και 2-3 μέρες mamma mia δε θα είναι και τόσο φουλ η βδομάδα της. Παλιότερα προλάβαινε δίσκους και τραγούδια με 6ήμερες εμφανίσεις. Δε νομίζω να αφήσει τη δισκογραφία της στην άκρη για δεύτερη συνεχή χρονιά.
- spyr3t0spapMega Vandicted
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 1999
Αγαπημένο τραγούδι: Αγάπη / Μέχρι Μάη μήνα / Χάνω Εσένα
Αγαπημένος δίσκος: Προφητείες / Αυτή Είναι Η Διαφορά Μας
Πεμ 20 Απρ 2017 - 23:28
Το παράδειγμα της εκπομπής μαγειρικής το έφερα τελείως ως παράδειγμα, θέλοντας να πω ότι αν είναι εντάξει στις βασικές της υποχρεώσεις δε θα στραβώσω εκεί. Αν και εγώ πιστεύω ότι δεν θα είναι τέτοιου περιεχομένου.
Τώρα τη σύγκρισης με την αλόη τη βρίσκω τελείως άκυρη γιατί από όποια άποψη και να το πιάσεις (αισθητικής... κτλ) είναι η μέρα με τη νύχτα αλλά δε με αφορά και να ασχοληθώ/σχολιάσω παραπάνω!!!
Τώρα τη σύγκρισης με την αλόη τη βρίσκω τελείως άκυρη γιατί από όποια άποψη και να το πιάσεις (αισθητικής... κτλ) είναι η μέρα με τη νύχτα αλλά δε με αφορά και να ασχοληθώ/σχολιάσω παραπάνω!!!
- Fay259Baby Vandicted
Πεμ 20 Απρ 2017 - 23:35
Για να χει ετοιμο και δουλεμενο στο μυαλο της κονσεπτ ειναι κατι που σιγουρα το κατεχει και για να το προτεινει σε καναλι αισθανεται ασφαλης αν τελικα εγκριθει και βγει στην τηλεοραση..Ποια πραγματα λοιπον ξερει η Δεσποινα να κανει καλα;Τραγουδι/μουσικη,μαγειρικη αντε ας βαλουμε και τη μοδα..Επειδη ειναι εξυπνη και δεν θα ανακατευοταν με κατι που δεν το κατεχει,θεωρω οτι αν δεν ειναι μαγειρικη που πιστευω εγω,θα ναι καποιο απτα αλλα δυο..Μουσική να μας πει τί βρε παιδια;Ειναι γεματο ταλεντ σοου,πριν τελειωσει το ενα ξεκινα το αλλο..Μαγειρικη το ιδιο μεν ισχυει αλλα αν εχει κατι υποψην πανω σαυτο ,δεν θα ναι μια εκπομπη μαγειρικης σαν τις υπαρχουσες..Επειδη χαζευω τα τηλεοπτικα,δεν βλεπω κανενα αλλο πιθανο ειδος..Εκτος αν εχει στο μυαλο της να γινει παρουσιαστρια,ξερω γω;μας εχει μπερδεψει,τελικα ουτε η ιδια πιστευω να ξερει τι θελει ακριβως..Αλλα μου κανει εντυπωση οτι με τον τροπο της σπρωχνει προς τα πισω τις πιστες..Το λογικο θα ταν να πει:Μου λειψε πολυ η πιστα κλπ κλπ και θα κοιταξω τη νεα σεζον να επικεντρωθω εκει..Οταν ομως βλεπουμε οτι και την επομενη χρονια δεν ειναι στις πρωτες προτεραιοτητες η επιστροφη στις πιστες τοτε μαλλον δεν την γεμιζουν τοσο..
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|