Ariana Grande
+6
thebest20
Steliosg
oberlina
Leonidas
ChristosSav
Filippos
10 απαντήσεις
- thebest20Golden Member
Απ: Ariana Grande
Πεμ Μαρ 07, 2024 1:00 pm
Έχω περιέργεια για τα κομμάτια και σε τι ύφος θα κινηθεί. Αν έχει κάποιο δυνατό κομμάτι που θα γίνει hit η αν θα ειναι μπαλάντες τα περισσότερα. Η αν θα συνδυάσει rnb με πιο pop. Ελπίζω να μην είναι σαν να ακούς το ίδιο τραγούδι όπως ήταν τα 2 προηγούμενα albums
- SteliosgVIP Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 2012
Αγαπημένο τραγούδι: Κάνε Κάτι / Που Λες
Αγαπημένος δίσκος: Δε Με Σταμάτησες
Πεμ Μαρ 07, 2024 1:02 pm
Ναι.Filippos έγραψε:
1B views
Το θεωρείτε hit ;
Όταν ήμουν γυμνάσιο έπαιζε αρκετά.
- SteliosgVIP Member
Me & Despina
Πεμ Μαρ 07, 2024 1:07 pm
Αρέσει στον χρήστη oberlina
- FilipposPlatinum Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Αγαπημένο τραγούδι: Θέλω Να Σε Δω
Αγαπημένος δίσκος: Γεια
Πεμ Μαρ 07, 2024 1:09 pm
Στην Αμερική δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο, μπορείς να το πεις και flop.Steliosg έγραψε:Ναι.Filippos έγραψε:
1B views
Το θεωρείτε hit ;
Όταν ήμουν γυμνάσιο έπαιζε αρκετά.
Στον υπόλοιπο κόσμο και κυρίως Ευρώπη έγινε hit.
Διαφωνεί ο χρήστης oberlina
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Πεμ Μαρ 07, 2024 1:10 pm
Αρέσει στον χρήστη Steliosg
- SteliosgVIP Member
Me & Despina
Πεμ Μαρ 07, 2024 1:20 pm
Αρέσει στους χρήστες Filippos και oberlina
- LeonidasVIP Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 2008
Αγαπημένο τραγούδι: Παράτα με
Αγαπημένος δίσκος: Προφητείες
Πεμ Μαρ 07, 2024 1:25 pm
Στέλιο και εγώ ανυπομονω για το review σου
Πεμ Μαρ 07, 2024 3:10 pm
To focus δεν είναι ούτε hit ούτε φλοπ. Είναι ένα τραγούδι σαν τα πολλά ποπ τραγούδια που ακολουθούν μια εμπορική φορα του καλλιτέχνη και ακούγονται μόνο και μόνο για αυτό.
Το συγκεκριμένο είναι ξεκάθαρα mid οποτε και forgettable. Εμένα μου αρέσει αλλα ως guilty pleasure.
Το συγκεκριμένο είναι ξεκάθαρα mid οποτε και forgettable. Εμένα μου αρέσει αλλα ως guilty pleasure.
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Πεμ Μαρ 07, 2024 4:47 pm
1B views δεν λες ότι απλά ακολούθησε μια εμπορική φόρα αλλά οκ.oberlina έγραψε:To focus δεν είναι ούτε hit ούτε φλοπ. Είναι ένα τραγούδι σαν τα πολλά ποπ τραγούδια που ακολουθούν μια εμπορική φορα του καλλιτέχνη και ακούγονται μόνο και μόνο για αυτό.
Δεν ρώτησα αν της έμεινε σαν τραγούδι (που δεν της έμεινε), αλλά αν έγινε hit την περίοδο που βγήκε.
- oberlinaPlatinum Member
Πεμ Μαρ 07, 2024 4:55 pm
Filippos έγραψε:1B views δεν λες ότι απλά ακολούθησε μια εμπορική φόρα αλλά οκ.oberlina έγραψε:To focus δεν είναι ούτε hit ούτε φλοπ. Είναι ένα τραγούδι σαν τα πολλά ποπ τραγούδια που ακολουθούν μια εμπορική φορα του καλλιτέχνη και ακούγονται μόνο και μόνο για αυτό.
Δεν ρώτησα αν της έμεινε σαν τραγούδι (που δεν της έμεινε), αλλά αν έγινε hit την περίοδο που βγήκε.
εκείνη την περίοδο ότι και να έβγαζε χιτ θα γινόταν. Ήταν σαν να της το "αγόραζαν". Ήταν χιτ το τραγούδι πριν καν βγει. Το πρόμο και το anticipation που είχε αυτό το τραγούδι τότε δεν μπορείς να το φανταστείς. Ήταν λίγο πιο μικρή κλίμακα από το Purpose του Bieber σε hype/promo απλά το υλικό δεν ήταν τόσο καλό.
Πεμ Μαρ 07, 2024 9:09 pm
Πεμ Μαρ 07, 2024 9:10 pm
θεε μου μιλάει σαν την kristin chenoweth
- ChristosSavSilver Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Αγαπημένο τραγούδι:
Πεμ Μαρ 07, 2024 9:11 pm
7 το πρωί το album να φανταστώ ε;
Αρέσει στους χρήστες Filippos και Nickv
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Πεμ Μαρ 07, 2024 9:22 pm
Γενικά κάποιοι arianators αναφέρουν ότι συμπεριφέρεται σαν την Glinda πλέον (δεν το λένε για θετικό). Μάλλον έχει μπει για τα καλά στο πετσί του ρόλου.oberlina έγραψε:θεε μου μιλάει σαν την kristin chenoweth
Πεμ Μαρ 07, 2024 9:31 pm
Filippos έγραψε:Γενικά κάποιοι arianators αναφέρουν ότι συμπεριφέρεται σαν την Glinda πλέον (δεν το λένε για θετικό). Μάλλον έχει μπει για τα καλά στο πετσί του ρόλου.oberlina έγραψε:θεε μου μιλάει σαν την kristin chenoweth
σαν την glinda της Kristin βασικά.. γιατί το πατερν ομιλίας είναι ίδιο
- n1kosVIP Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 1997
Αγαπημένο τραγούδι: Όλο λείπεις
Πεμ Μαρ 07, 2024 11:21 pm
Παρ Μαρ 08, 2024 9:01 am
No one:
Ariana: rearrange
Ariana: rearrange
Αρέσει στον χρήστη ChristosSav
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Αγαπημένο τραγούδι:
Παρ Μαρ 08, 2024 9:28 am
Τελειώνω την πρώτη ακρόαση σε λίγο και επανέρχομαι
Αρέσει στον χρήστη oberlina
Παρ Μαρ 08, 2024 9:31 am
eternal sunshine review σε πρώτη ακρόαση
Θα αρχίσω με τον καλύτερο τρόπο. Γκρεμίζοντας τα όνειρα του @Filippos! Δεν υπάρχει κάποια μεγάλη μπαλάντα
Στα του άλμπουμ...
Είναι ένα άλμπουμ χωρισμού. Βρήκα πάρα πολύ σκληρή την προσέγγιση της Ariana όχι μόνο στο ότι βλέπουμε μονόπλευρα τις "αμαρτίες" του άλλου και ότι δεν υπάρχει πουθενά ουσιαστική εσωτερική της εμβάθυνση αλλά και στο ότι το κλίμα μουσικά είναι εορταστικό. Το οποίο το καταλαβαίνω ως ένα σημείο αλλά από την άλλη το βρήκα λίγο άβολο. Περίμενα μια παραπάνω εμβάθυνση και να πει κάτι διαφορετικό μέσα από αυτό το άλμπουμ αλλά μένει στα γνώριμα. Ως άλμπουμ διαζυγίου σίγουρα δεν είναι στα καλύτερα που έχω ακούσει.
Όπως και να έχει, σε πρώτη ακρόαση είναι ένα decent, ίσως και καλό, pop record με rnb flares. Τίποτα ανατρεπτικό ή διαφορετικό για την Αριάνα. Μεγάλο αρνητικό για εμένα είναι το ότι ενώ οι διάρκειες των τραγουδιών είναι πολύ μικρές αρκετά τραγούδια έχουν outros και post choruses που απλά τραγουδάει λέξεις ή επαναλαμβανόμενες φράσεις. Δηλαδή δεν έπεσε και πολύ writing.
Το τραγούδι που μου έμεινε από την πρώτη ακρόαση ήταν το eternal sunshine. Πάντως είναι ένα άλμπουμ ευχάριστο που θες να του δώσεις ακροάσεις.
Θα αρχίσω με τον καλύτερο τρόπο. Γκρεμίζοντας τα όνειρα του @Filippos! Δεν υπάρχει κάποια μεγάλη μπαλάντα
Στα του άλμπουμ...
Είναι ένα άλμπουμ χωρισμού. Βρήκα πάρα πολύ σκληρή την προσέγγιση της Ariana όχι μόνο στο ότι βλέπουμε μονόπλευρα τις "αμαρτίες" του άλλου και ότι δεν υπάρχει πουθενά ουσιαστική εσωτερική της εμβάθυνση αλλά και στο ότι το κλίμα μουσικά είναι εορταστικό. Το οποίο το καταλαβαίνω ως ένα σημείο αλλά από την άλλη το βρήκα λίγο άβολο. Περίμενα μια παραπάνω εμβάθυνση και να πει κάτι διαφορετικό μέσα από αυτό το άλμπουμ αλλά μένει στα γνώριμα. Ως άλμπουμ διαζυγίου σίγουρα δεν είναι στα καλύτερα που έχω ακούσει.
Όπως και να έχει, σε πρώτη ακρόαση είναι ένα decent, ίσως και καλό, pop record με rnb flares. Τίποτα ανατρεπτικό ή διαφορετικό για την Αριάνα. Μεγάλο αρνητικό για εμένα είναι το ότι ενώ οι διάρκειες των τραγουδιών είναι πολύ μικρές αρκετά τραγούδια έχουν outros και post choruses που απλά τραγουδάει λέξεις ή επαναλαμβανόμενες φράσεις. Δηλαδή δεν έπεσε και πολύ writing.
Το τραγούδι που μου έμεινε από την πρώτη ακρόαση ήταν το eternal sunshine. Πάντως είναι ένα άλμπουμ ευχάριστο που θες να του δώσεις ακροάσεις.
Αρέσει στους χρήστες Filippos και ChristosSav
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Αγαπημένο τραγούδι:
Παρ Μαρ 08, 2024 10:12 am
Άκουσα το eternal sunshine.
Θα βάλω την γνώμη μου σε spoiler για να μην βασανίσω τον Φίλιππο που θα το ακούσει αύριο.
Οπότε οι πρώτες μου σκέψεις:
Θα βάλω την γνώμη μου σε spoiler για να μην βασανίσω τον Φίλιππο που θα το ακούσει αύριο.
Οπότε οι πρώτες μου σκέψεις:
- Σπόιλερ:
- Album σφηνάκι από άποψη διάρκειας.
Μουσικά / μουσική παραγωγή:
Η πρώτη ακρόαση μου άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις κυρίως για το music production. Έχει φτιάξει ένα album φουλ εύηχο το οποίο ακούγεται πολύ ευχάριστα από την πρώτη κιόλας ακρόαση. Χωρίς εκπλήξεις που όμως έχει πραγματάκια να σταθείς ή να θαυμάσεις. Γενικά συμφωνώ με την κατεύθυνση. Φαίνεται πιο ώριμη από ποτέ (μιλάω μόνο για την μουσική παραγωγή) και θα έλεγα πως είναι αδερφάκι του sweetener. Δηλαδή το θεωρώ βήμα παρακάτω.
Από την πρώτη ακρόαση σημείωσα πως θα επιστρέψω στα: eternal sunshine, supernatural, true story. Μια ωραία τριπλέτα δηλαδή που το ένα κομμάτι μετά το άλλο βοηθάει κάπως στο να (σε πολλά εισαγωγικά) να απογειωθεί το album.
Στιχουργικά:
Θα ακουστεί λίγο σκληρό αλλά με πολλή θετική διάθεση:
Νομίζω πως αυτό είναι το αδύναμο σημείο του album. Κάτι είχα ψιλιαστεί από τους τίτλους και δυστυχώς κάπως επιβεβαιώθηκα. Το album είναι γεμάτο από εύκολους στίχους-ατάκες που και αυτό -στα δικά μου μάτια- μοιάζει να αφορά κυρίως ένα mainstream κοινό αρκετά μικρής-σχεδόν σχολικής- ηλικίας. Δηλαδή θα μπορούσα να φανταστώ όλα τα ρεφρέν να γίνονται viral στο tik tok με βιντεάκια από έφηβους που "την λένε" στον πρώτο τους έρωτα κλπ κλπ. Καμία γέφυρα με ένα πιο ενήλικο κοινό. Θεωρώ προπομπό όλων αυτών το thank you, next που είναι η επιτομή αυτού που προσπαθώ να περιγράψω και μοιάζει να επαναλαμβάνει την συνταγή. Αν ο στίχος ήταν διαφορετικό ίσως μιλούσαμε -από την πρώτη κιόλας ακρόαση- για ένα από τα καλύτερά της albums.
(Δηλαδή το i wish i hated you, με διαφορετικό στίχο, θα ήταν τέλειο - στο δικό μου φαντασιακό σύμπαν-)
Φωνητικά:
Τίποτα το καινούργιο. Η Ariana που όλοι ξέρουμε. Προσωπικά δεν ανήκει πολύ στα γούστα μου αλλά δεν κλείνω και τα αυτιά μου. Θα ήθελα να ξεδιπλώσει κάποια στιγμή το τεράστιο οπλοστάσιο που έχει και να ξεφύγει λίγο από αυτή τη προσέγγιση που από την τόση επανάληψη, θα τολμήσω να πω, πως κοντεύει να την κάνει "αόρατη".
Σε γενικές γραμμές θα πω μπράβο όμως. Έφτιαξε ένα όμορφο album σε ότι αφορά την παραγωγή.
Θα ήθελα άλλο τίτλο για το album.
Αρέσει στους χρήστες Filippos και oberlina
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|