Me & The Artist
- n1kosVIP Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 1997
Αγαπημένο τραγούδι: Όλο λείπεις
Αγαπημένος δίσκος: Προφητείες
Απ: Me & The Artist
Τοπ 5
Papi
Hypnotico
Invading my mind
I'm into you
Charge me up
Αρέσει στον χρήστη Kostas_1
- Kostas_1Platinum Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 2008
Αγαπημένο τραγούδι:
Αγαπημένος δίσκος: Γεια
- FilipposPlatinum Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Αγαπημένο τραγούδι: Θέλω Να Σε Δω
Αρέσει στους χρήστες Kostas_1 και ChristosSav
- ChristosSavSilver Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Αγαπημένο τραγούδι:
Filippos έγραψε:@ChristosSav και Britney Spears
Θα επανέλθω λίγο αργότερα, μέχρι τότε ας με εκθέσω:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
Πριν κατηγορηθώ για το οτιδήποτε, να πω πως τα περισσότερα τα έχω πάρει σε πολύ χαμηλές τιμές απλά για το αρχείο μου
Αρέσει στους χρήστες Kostas_1, Filippos και oberlina
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι:
( προσπερνώ το 2ο spoiler )
Αρέσει στους χρήστες Filippos και ChristosSav
- oberlinaPlatinum Member
επίσης τι καλά που εγώ και εσύ έχουμε περισσότερα άλμπουμ της Μπριτ από Φιλιπφλοπ
Αρέσει στον χρήστη Filippos
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Αγαπημένο τραγούδι:
Αρέσει στους χρήστες Kostas_1, Filippos και oberlina
ChristosSav έγραψε:Εντάξει ψύχραιμα το πήρε η oberlina. Σε καλό δρόμο είμαστε.
Ποια είμαι εγώ να κρίνω όταν έχω όλη την δισκογραφία του Justin Bieber στην δισκοθήκη μου
Αρέσει στους χρήστες Leonidas, Kostas_1, Filippos και ChristosSav
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Επιβεβαιώνω.oberlina έγραψε:επίσης τι καλά που εγώ και εσύ έχουμε περισσότερα άλμπουμ της Μπριτ από Φιλιπφλοπ
Αρέσει στον χρήστη ChristosSav
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι:
oberlina έγραψε:ChristosSav έγραψε:Εντάξει ψύχραιμα το πήρε η oberlina. Σε καλό δρόμο είμαστε.
Ποια είμαι εγώ να κρίνω όταν έχω όλη την δισκογραφία του Justin Bieber στην δισκοθήκη μου
Αυτό το κρατάω να το χρησιμοποιώ στο μέλλον
Αρέσει στους χρήστες Leonidas, Filippos, Steliosg, oberlina και ChristosSav
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Αγαπημένο τραγούδι:
Filippos έγραψε:@ChristosSav και Britney Spears
Λοιπόν, για να δούμε τι θυμάμαι και πως. Νομίζω πρέπει να έχω ξαναπεί κάτι γι αυτό στο αντίστοιχο τοπικ. Κλασσικά γινόταν ένας χαμός πραγματικά με το BOMT και το Oops. Αλλά όταν λέμε χαμός, εννοούμε χαμός, δεν ξέρω αν από τότε έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο ή απλά εγώ το βίωσα έτσι ως παιδί. Πολύ πιθανόν να ισχύει μόνο το δεύτερο. Τα πρώτα δύο albums τα άκουγα πολύ. Μετά είχα ξενερώσει που βγήκε το Slave 4 U και δεν μπορούσα να δεχτώ ότι η Britney έβγαλε ένα τέτοιο κομμάτι - πλέον το θεωρώ από τα καλύτερά της. Κι εκεί κάπου άρχισα να μεγαλώνω κι εγώ και να μου έρχονται κι άλλα μουσικά ερεθίσματα οπότε δεν την άκουγα όπως πριν. Παρακολούθησα βέβαια ότι έβγαζε αλλά κυρίως από περιέργεια. Το In The Zone το εκτίμησα χρόνια αργότερα. Φυσικά τα singles του τα ήξερα γιατί πολύ απλά ήταν τα singles της Britney. Επίσης θυμάμαι εκείνη την εμφάνιση στα VMA του Gimme More και δεν πίστευα στα μάτια μου. Δεν ήξερα τι μπορεί να είχε συμβεί. Αν κάτι θεωρούσα δεδομένο ήταν το ταλέντο αυτού του κοριτσιού πάνω στη σκηνή, οπότε κάπως με είχε προβληματίσει. Γενικά είχα παρακολουθήσει όλο το breakdown γιατί η προβολή ήταν τέτοια που δεν μπορούσες να κάνεις κ αλλιώς. Απλά κανείς μας δεν είχε καταλάβει τι ακριβώς είχε συμβεί. Όταν άρχισε να σκάει το freebritney (στις αρχές του - που δεν θυμάμαι να το τοποθετήσω ακριβώς χρονικά) δεν είχα δώσει πολύ σημασία γιατί 1ον ήμουν πολύ μακριά από οποιοδήποτε fandom και 2ον μου φαινόταν κάπως συνωμοσιολογικό. Αργότερα όμως που πήρε άλλες διαστάσεις φυσικά και έψαξα δύο πράγματα παραπάνω και με σόκαραν. Πίστευα για πολύ καιρό πως η Britney δεν θα έχει καλό τέλος και μάλιστα πως αυτό θα είναι και το στίγμα της μιας και για αρκετό καιρό αυτό που συνέβαινε ξεπερνούσε τη δουλειά της. Ακόμα δεν ξέρω που βρίσκομαι σε σχέση με τα παραπάνω. Φαν της δεν μπορώ να πω πως ήμουν. Όμως πάντα έλαμπε στα μάτια μου και την θεωρώ ΜΕΓΑΛΟ σταθμό στη βιομηχανία. Πολύ μεγάλο βασικά. Γι αυτό και υπάρχουν αρκετές εκδόσεις της στην δισκοθήκη μου πλέον.
- Σπόιλερ:
Το θέμα με τα cd (και γενικά με τις εκδόσεις) είναι το αδύναμο σημείο μου. Βασικά ήδη έχει κάπως σταματήσει αλλά σίγουρα κάποιο παιδικό τραύμα θα καλύπτει όλο αυτό. Τα δισκοπωλεία ήταν το αγαπημένο μου μέρος όταν ήμουν μικρός και με ήξεραν και όλοι εκεί μέσα γιατί ήμουν ο μικρότερος που σύχναζε εκεί. Όταν έμπαινα σε κάποιο δισκοπωλείο χάζευα τα πάντα, ήθελα τα πάντα -χωρις να μπορώ να τα εχω- κι έτσι ήξερα τους πάντες. Πολλά από τα cd που έχω τώρα είναι από διάφορα ταξίδια που κάνω και πάντα μπαίνω σε second hand δισκοπωλεία μήπως ανακαλύψω κάτι και φυσικά από το discogs που συνήθως προσθέτω διάφορα πράγματα όταν πχ θέλω να καλύψω ένα ποσό για δωρεάν μεταφορικά πχ ή κάτι άλλο.
Αρέσει στους χρήστες kinop, Kostas_1, Filippos και oberlina
ChristosSav έγραψε:
- Σπόιλερ:
Το θέμα με τα cd (και γενικά με τις εκδόσεις) είναι το αδύναμο σημείο μου. Βασικά ήδη έχει κάπως σταματήσει αλλά σίγουρα κάποιο παιδικό τραύμα θα καλύπτει όλο αυτό. Τα δισκοπωλεία ήταν το αγαπημένο μου μέρος όταν ήμουν μικρός και με ήξεραν και όλοι εκεί μέσα γιατί ήμουν ο μικρότερος που σύχναζε εκεί. Όταν έμπαινα σε κάποιο δισκοπωλείο χάζευα τα πάντα, ήθελα τα πάντα -χωρις να μπορώ να τα εχω- κι έτσι ήξερα τους πάντες. Πολλά από τα cd που έχω τώρα είναι από διάφορα ταξίδια που κάνω και πάντα μπαίνω σε second hand δισκοπωλεία μήπως ανακαλύψω κάτι και φυσικά από το discogs που συνήθως προσθέτω διάφορα πράγματα όταν πχ θέλω να καλύψω ένα ποσό για δωρεάν μεταφορικά πχ ή κάτι άλλο.
- Σπόιλερ:
πέρα από την πλάκα όντως συγκινητικούλι και ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας αλλά το meme ταίριαζε και έπρεπε να το βάλω
Αρέσει στους χρήστες kinop, Leonidas, Kostas_1, Filippos, Steliosg και ChristosSav
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι:
Εφόσον δεν σε τοποθετείς στους φανς , κάτι είχαμε καταλάβει βέβαια ,
Χαίρομαι που την βλέπεις έτσι αναφορικά με το στίγμα της στη βιομηχανία
Αρέσει στους χρήστες Filippos και ChristosSav
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Αρέσει στους χρήστες Leonidas και Kostas_1
- LeonidasVIP Member
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι: Παράτα με
Την Britney αρχικά την έμαθα κάπου σε ηλικία 6-7 ετών. Είχα ανακαλύψει τυχαία στο Youtube to Toxic και μου είχε κολλήσει απίστευτα.Filippos έγραψε:@Leonidas και Britney Spears
Δηλαδή μπορεί να το άκουγα για μέρες συνέχεια.
Τότε εκείνο το καλοκαίρι στο μέρος που ήμασταν διακοπές, από κάτω είχε beach bar και εκεί έπαιζε συνέχεια το If U Seek Amy. Κι αυτό μου είχε κολλήσει πολύ
Δεν έγινε κάτι όμως, δεν έγινα δηλαδή από τότε φαν.
Όταν μπήκα στο vandicted θυμάμαι να γράφουν πολλά μέλη στο topic της ότι είναι φαν, πόσο θεά είναι κτλ.
Εγώ σε φάση: Καλά όλοι φανς της εδώ;
Όταν ξεκίνησε η era του Glory άρχισα να την ψάχνω παραπάνω. Θυμάμαι πρώτα είχα ανακαλύψει τα πρώτα της hits και μου κόλλησαν.
Ε σιγα σιγά μάθαινα τα hits της, έβλεπα τα videoclip της και μου άρεσε πολύ. Ένας φαν γεννιόταν.
Θυμαμαι μάθαινα και στους φίλους μου τότε τα singles της που ανακάλυπτα και το έπαιζα ειδήμων της pop
Παιδιά όταν έφτασα στο σημείο να δω live performances της...... σκάλωσα. Μου έπεσε το σαγόνι
Δεν είχα ξαναδεί άνθρωπο με τέτοια μαγευτική παρουσία πάνω στη σκηνή. Τι ήταν να τα δω..
Όλο το καλοκαίρι του 2017 το μόνο που έκανα ήταν να ακούω εναλλάξ Gaga & Britney
Ε και σιγά σιγά έμαθα όλη της την δισκογραφία οπότε επίσημα φαν αφού μου άρεσαν όλα τα σιντι εκτός από το BJ
Θυμάμαι σε κάποια φάση μου είχε κολλήσει στο μυαλό η χορογραφία από το Slave 4 u
Τελικά την κατάφερα και την έμαθα
Μετά φτάνοντας στη φάση του #FreeBritney, δεν ήμουν τόσο ενεργός στα σοσιαλ όσον αφορά το κίνημα. Το παρακολουθούσα όμως καθημερινά μέσα από το forum της και twitter.
Αυτά πάνω κάτω. Γενικά από τη πρώτη στιγμή με τράβηξε κάτι σε αυτή τη γυναίκα.. εννοείται πως μετά από 7 χρόνια παραμένει μεγάλη αγάπη
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Αρέσει στον χρήστη Kostas_1
- SteliosgVIP Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 2012
Αγαπημένο τραγούδι: Κάνε Κάτι / Που Λες
Αγαπημένος δίσκος: Δε Με Σταμάτησες