Britney Spears
+12
Diafora_
thebest20
Chronis
V.I.P.
n1kos
Steliosg
greggel1982
oberlina
ChristosSav
Kostas_1
Filippos
Leonidas
16 απαντήσεις
- Kostas_1Platinum Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 2008
Αγαπημένο τραγούδι:
Αγαπημένος δίσκος: Γεια
Απ: Britney Spears
Πεμ Σεπ 14, 2023 11:37 pm
A decade since Britney ended unemployment
- ChristosSavSilver Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Αγαπημένο τραγούδι:
Αγαπημένος δίσκος: Προφητείες
Παρ Σεπ 15, 2023 1:21 pm
Kostas_1 έγραψε:10 years ago today, Britney Spears released Work B**ch.
The song served as a stand-alone single to promote her groundbreaking Las Vegas residency.
It debuted inside the Top 10 in Canada, France, Spain, Italy, and the UK, and peaked at #12 on the US Billboard Hot 100, selling nearly 3 MILLION units in the country to date.
Αρέσει στους χρήστες Leonidas και Filippos
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι:
Παρ Σεπ 15, 2023 1:28 pm
ChristosSav έγραψε:Kostas_1 έγραψε:10 years ago today, Britney Spears released Work B**ch.
The song served as a stand-alone single to promote her groundbreaking Las Vegas residency.
It debuted inside the Top 10 in Canada, France, Spain, Italy, and the UK, and peaked at #12 on the US Billboard Hot 100, selling nearly 3 MILLION units in the country to date.
Μετά απο τόσα σουβέρ queen B & Taylocal χρειαζόταν μια αλλαγή
Αρέσει στους χρήστες Leonidas, Filippos και ChristosSav
- LeonidasVIP Member
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι: Παράτα με
Κυρ Σεπ 17, 2023 12:08 am
Αρέσει στους χρήστες Kostas_1 και Filippos
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι:
Κυρ Σεπ 17, 2023 12:09 am
SCREAMING
MY FAVES ARE COMING
MY FAVES ARE COMING
- n1kosVIP Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 1997
Αγαπημένο τραγούδι: Όλο λείπεις
Κυρ Σεπ 17, 2023 11:19 am
Με συγχωρείτε αλλά δε μπορείς να κάνεις comeback όταν επικρατεί ένα χάος στα σοσιαλ σου , όταν δεν έχεις ομάδα, όταν δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός μάνατζερ κλπ να σε αναλάβει. Η Μπρίτνεϊ είναι μόνη της εντελώς , μου φαίνεται πολύ δύσκολο να κάνει σύντομα την επιστροφή της ενώ βασικά πράγματα είναι ακόμη στον αέρα.
Αρέσει στον χρήστη oberlina
- oberlinaPlatinum Member
Κυρ Σεπ 17, 2023 12:27 pm
Το μόνο comeback που θα γίνει είναι στα κέρδη της εταιρίας της.n1kos έγραψε:Με συγχωρείτε αλλά δε μπορείς να κάνεις comeback όταν επικρατεί ένα χάος στα σοσιαλ σου , όταν δεν έχεις ομάδα, όταν δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός μάνατζερ κλπ να σε αναλάβει. Η Μπρίτνεϊ είναι μόνη της εντελώς , μου φαίνεται πολύ δύσκολο να κάνει σύντομα την επιστροφή της ενώ βασικά πράγματα είναι ακόμη στον αέρα.
- LeonidasVIP Member
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι: Παράτα με
Τετ Σεπ 20, 2023 11:58 am
Αν για χρόνια εκπαίδευε την φωνή της, κανείς δεν θα την έλεγε άφωνη.
Μέγα λάθος του μανατζμεντ της να την περιορίσει στο playback.
https://twitter.com/martiijnn/status/1704125394129973684?s=46&t=1wi1609Vdt86R88DfDmGCA
Μέγα λάθος του μανατζμεντ της να την περιορίσει στο playback.
https://twitter.com/martiijnn/status/1704125394129973684?s=46&t=1wi1609Vdt86R88DfDmGCA
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι:
Τετ Σεπ 20, 2023 12:02 pm
Η γλυκούλα
Ποσο της άρεσε εκείνη η στιγμή
Ποσο της άρεσε εκείνη η στιγμή
- Diafora_Super Vandicted
Τετ Σεπ 20, 2023 1:45 pm
Ήταν φυσικό ταλέντο, να τα λέμε όπως είναι. Δυστυχώς το baby voice έκανε τη ζημιά του στα περάσματά της από τη μια περιοχή στην άλλη και στο agility. Την αγαπώ μωρέ τη Britney.
Τετ Σεπ 20, 2023 1:54 pm
Πολλά παιδάκια έχουν καλή φωνη και μουσικότητα. Αν δεν δουλευτεί μετά χάνετε. Η φωνή αλλάζει εντελως όταν ενηλικιώνεσαι. Δεν φταίει το baby voice. Είναι ξεκάθαρο στις σπάνιες εμφανίσεις της Μπριτ με ανοικτό μικρόφωνο οτι έχασε μετά το «αυτί» και την μουσικότητα της. Οι καταχρήσεις και το κάπνισμα (Marlboro menthol έκανε ) απλά τα αποτελείωσαν όλα.
Τετ Σεπ 20, 2023 3:06 pm
Η έλλειψη εξάσκησης βέβαια είναι το πρώτο. Αλλά σίγουρα φταίει και το baby voice εδώ, τα περάσματα δεν χαλάνε έτσι μόνα τους. Αυτό δεν δικαιολογείται από την ενηλικίωση αλλά είτε από σοβαρή ασθένεια είτε από κακή τεχνική. Το αυτί δεν το έχασε νομίζω, στα talent shows που την είδα πχ ήταν ακριβοδίκαιη και to the point συνήθως στις παρατηρήσεις της. Ούτε και την θεωρώ "αποτελειωμένη".oberlina έγραψε:Πολλά παιδάκια έχουν καλή φωνη και μουσικότητα. Αν δεν δουλευτεί μετά χάνετε. Η φωνή αλλάζει εντελως όταν ενηλικιώνεσαι. Δεν φταίει το baby voice. Είναι ξεκάθαρο στις σπάνιες εμφανίσεις της Μπριτ με ανοικτό μικρόφωνο οτι έχασε μετά το «αυτί» και την μουσικότητα της. Οι καταχρήσεις και το κάπνισμα (Marlboro menthol έκανε ) απλά τα αποτελείωσαν όλα.
Τετ Σεπ 20, 2023 3:40 pm
Σεβαστή η γνώμη σου αλλά δεν συμφωνούμε σε πολλά.Diafora_ έγραψε:Η έλλειψη εξάσκησης βέβαια είναι το πρώτο. Αλλά σίγουρα φταίει και το baby voice εδώ, τα περάσματα δεν χαλάνε έτσι μόνα τους. Αυτό δεν δικαιολογείται από την ενηλικίωση αλλά είτε από σοβαρή ασθένεια είτε από κακή τεχνική. Το αυτί δεν το έχασε νομίζω, στα talent shows που την είδα πχ ήταν ακριβοδίκαιη και to the point συνήθως στις παρατηρήσεις της. Ούτε και την θεωρώ "αποτελειωμένη".oberlina έγραψε:Πολλά παιδάκια έχουν καλή φωνη και μουσικότητα. Αν δεν δουλευτεί μετά χάνετε. Η φωνή αλλάζει εντελως όταν ενηλικιώνεσαι. Δεν φταίει το baby voice. Είναι ξεκάθαρο στις σπάνιες εμφανίσεις της Μπριτ με ανοικτό μικρόφωνο οτι έχασε μετά το «αυτί» και την μουσικότητα της. Οι καταχρήσεις και το κάπνισμα (Marlboro menthol έκανε ) απλά τα αποτελείωσαν όλα.
Τετ Σεπ 20, 2023 4:41 pm
OK, απλά δεν καταλαβαίνω τι υπάρχει για να διαφωνισει κάποιος σε αυτά. Υπάρχουν τόσα βίντεο πχ και με δασκάλους φωνητικής που λένε το ίδιο για το baby voice, δεν το λέω εγώ. Μάλλον διαφωνείς και με αυτούς; Σεβαστό επίσης. Και οκ, την θεωρείς "αποτελειωμένη" έτσι στεγνά; Δεν θα το έλεγα εύκολα αυτό για κάποιον καλλιτέχνη. Καταλαβαίνω ότι σου αρέσει η Christina, όπως έχεις δει κι εμένα μου αρέσει πολύ. Ελπίζω η στάση απέναντι στη Britney να μην έχει να κάνει με αυτό.oberlina έγραψε:Σεβαστή η γνώμη σου αλλά δεν συμφωνούμε σε πολλά.Diafora_ έγραψε:Η έλλειψη εξάσκησης βέβαια είναι το πρώτο. Αλλά σίγουρα φταίει και το baby voice εδώ, τα περάσματα δεν χαλάνε έτσι μόνα τους. Αυτό δεν δικαιολογείται από την ενηλικίωση αλλά είτε από σοβαρή ασθένεια είτε από κακή τεχνική. Το αυτί δεν το έχασε νομίζω, στα talent shows που την είδα πχ ήταν ακριβοδίκαιη και to the point συνήθως στις παρατηρήσεις της. Ούτε και την θεωρώ "αποτελειωμένη".oberlina έγραψε:Πολλά παιδάκια έχουν καλή φωνη και μουσικότητα. Αν δεν δουλευτεί μετά χάνετε. Η φωνή αλλάζει εντελως όταν ενηλικιώνεσαι. Δεν φταίει το baby voice. Είναι ξεκάθαρο στις σπάνιες εμφανίσεις της Μπριτ με ανοικτό μικρόφωνο οτι έχασε μετά το «αυτί» και την μουσικότητα της. Οι καταχρήσεις και το κάπνισμα (Marlboro menthol έκανε ) απλά τα αποτελείωσαν όλα.
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι:
Τετ Σεπ 20, 2023 4:51 pm
Ούτε τελειωμένη είναι , ούτε αποτελειωμένη.
Γενικά καλο ειναι να μην συγχέουμε τις προσωπικές απόψεις με τα γεγονότα.
Γενικά καλο ειναι να μην συγχέουμε τις προσωπικές απόψεις με τα γεγονότα.
Αρέσει στον χρήστη Diafora_
Τετ Σεπ 20, 2023 5:37 pm
έγραψες πολλά πράγματα και δεν ξέρω σε τι να απαντήσω πρώτα. Έγραψα την άποψη μου για την εξέλιξη της φωνης της Μπριτνει που επίσης έχω δει να υποστηρίζεται απο πολλούς vocal coaches. Άρα και εσυ διαφωνείς με τους δασκάλους φωνητικής.Diafora_ έγραψε:OK, απλά δεν καταλαβαίνω τι υπάρχει για να διαφωνισει κάποιος σε αυτά. Υπάρχουν τόσα βίντεο πχ και με δασκάλους φωνητικής που λένε το ίδιο για το baby voice, δεν το λέω εγώ. Μάλλον διαφωνείς και με αυτούς; Σεβαστό επίσης. Και οκ, την θεωρείς "αποτελειωμένη" έτσι στεγνά; Δεν θα το έλεγα εύκολα αυτό για κάποιον καλλιτέχνη. Καταλαβαίνω ότι σου αρέσει η Christina, όπως έχεις δει κι εμένα μου αρέσει πολύ. Ελπίζω η στάση απέναντι στη Britney να μην έχει να κάνει με αυτό.oberlina έγραψε:Σεβαστή η γνώμη σου αλλά δεν συμφωνούμε σε πολλά.Diafora_ έγραψε:Η έλλειψη εξάσκησης βέβαια είναι το πρώτο. Αλλά σίγουρα φταίει και το baby voice εδώ, τα περάσματα δεν χαλάνε έτσι μόνα τους. Αυτό δεν δικαιολογείται από την ενηλικίωση αλλά είτε από σοβαρή ασθένεια είτε από κακή τεχνική. Το αυτί δεν το έχασε νομίζω, στα talent shows που την είδα πχ ήταν ακριβοδίκαιη και to the point συνήθως στις παρατηρήσεις της. Ούτε και την θεωρώ "αποτελειωμένη".oberlina έγραψε:Πολλά παιδάκια έχουν καλή φωνη και μουσικότητα. Αν δεν δουλευτεί μετά χάνετε. Η φωνή αλλάζει εντελως όταν ενηλικιώνεσαι. Δεν φταίει το baby voice. Είναι ξεκάθαρο στις σπάνιες εμφανίσεις της Μπριτ με ανοικτό μικρόφωνο οτι έχασε μετά το «αυτί» και την μουσικότητα της. Οι καταχρήσεις και το κάπνισμα (Marlboro menthol έκανε ) απλά τα αποτελείωσαν όλα.
Ναι, φωνητικά την θεωρώ αποτελειωμένη. Αυτό βασίζεται στα βίντεο που η ίδια ανεβάζει και κυριολεκτικά προσπαθεί να τραγουδήσει ανεπιτυχώς. Τώρα κάποιος μπορεί να βλεπει ελπίδα ή πιθανότητα comeback σε αυτά τα βίντεο. Εγώ πάλι όχι. Συγγνώμη αν τριγκαρει κάποιους αυτό που λεω αλλά δεν νομίζω ότι είναι και τοσο τρελό αυτό που λεω.
Οι συνεχεις αναφορές στην Κριστινα ειναι πραγματικά ασχετες και είναι λίγο 1999 να την συνδέετε συνέχεια με Μπριτνει. Οταν κραζω την Τειλορ δια μαγείας κανείς δεν αναφέρει το όνομα της Κριστινα. Πρέπει λίγο κάποτε να ξεπεραστεί αυτό το πράγμα. Όπως και το Βισση-Βανδη.
Τετ Σεπ 20, 2023 5:41 pm
Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσω ακριβώς τι είπα γιατί ως συνηθωσ ο καθένας εκλαμβάνει ότι γουστάρει.
«Οι καταχρήσεις και το κάπνισμα τα αποτελείωσαν όλα.»
Τρανταχτό παράδειγμα η Demi Lovato που είναι μια ταλενταρα και πλέον είναι εμφανώς φωνητικά κατώτερη από αυτό που ήταν όταν ξεκίνησε. Η ίδια κιολας εχει δηλώσει ότι από τις καταχρήσεις εμφάνισε πρόβλημα στην ακοή.
«Οι καταχρήσεις και το κάπνισμα τα αποτελείωσαν όλα.»
Τρανταχτό παράδειγμα η Demi Lovato που είναι μια ταλενταρα και πλέον είναι εμφανώς φωνητικά κατώτερη από αυτό που ήταν όταν ξεκίνησε. Η ίδια κιολας εχει δηλώσει ότι από τις καταχρήσεις εμφάνισε πρόβλημα στην ακοή.
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι:
Τετ Σεπ 20, 2023 6:52 pm
Απο τα βιντεάκια που ανεβάζει στο ινσταγκραμ στο μπανιο της σε μια άκυρη στιγμή της μερας θα κριθεί αν μπορεί να τραγουδήσει ή οχι.
Σίγουρα ένας «επαγγελματίας» vocal coach θα πιάσει αυτο το βίντεο για να κρίνει τις δυνατότητες της.
Επίσης ειναι άπειρα τα παραδείγματα τραγουδιστών που κάνανε καταχρήσεις ή καπνίζουν. Άμα ηταν όλοι αυτοί τελειωμένοι θα είχαμε μείνει χωρίς μουσική βιομηχανία
Σίγουρα ένας «επαγγελματίας» vocal coach θα πιάσει αυτο το βίντεο για να κρίνει τις δυνατότητες της.
Επίσης ειναι άπειρα τα παραδείγματα τραγουδιστών που κάνανε καταχρήσεις ή καπνίζουν. Άμα ηταν όλοι αυτοί τελειωμένοι θα είχαμε μείνει χωρίς μουσική βιομηχανία
Τετ Σεπ 20, 2023 7:10 pm
Kostas_1 έγραψε:Απο τα βιντεάκια που ανεβάζει στο ινσταγκραμ στο μπανιο της σε μια άκυρη στιγμή της μερας θα κριθεί αν μπορεί να τραγουδήσει ή οχι.
επειδή το να απαντήσω σε όλο αυτό χωρίς να γίνει condescending είναι level "αδύνατο"... θα το αφήσω εδώ.
Τετ Σεπ 20, 2023 7:34 pm
Εγώ απλά να καταλάβω καλύτερα πως το εννοούσες ήθελα, δεν είπα κάτι τόσο διαφορετικό, δεν είπα πχ ότι είναι καλή φωνητικά τώρα. Το εξέλαβα πιο συνολικά το σχόλιό σου. Μια χαρά.oberlina έγραψε:Kostas_1 έγραψε:Απο τα βιντεάκια που ανεβάζει στο ινσταγκραμ στο μπανιο της σε μια άκυρη στιγμή της μερας θα κριθεί αν μπορεί να τραγουδήσει ή οχι.
επειδή το να απαντήσω σε όλο αυτό χωρίς να γίνει condescending είναι level "αδύνατο"... θα το αφήσω εδώ.
Αρέσει στον χρήστη oberlina
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|