Lady Gaga
+16
NikosVandikos
VasilisAst
Antonius
ChristosSav
Diafora_
Chronis
thebest20
Chrismont
kinop
Kostas_1
Filippos
n1kos
Steliosg
oberlina
Leonidas
themisDV92
20 απαντήσεις
- ChristosSavSilver Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Αγαπημένο τραγούδι:
Αγαπημένος δίσκος: Προφητείες
Απ: Lady Gaga
Δευ Αυγ 07, 2023 5:29 pm
Filippos έγραψε:kinop έγραψε:Το «ξεφούσκωσε» μου φαίνεται αστείο. Έτσι, έχει ξεφουσκώσει και η Beyonce 12 χρόνια τώρα. Μήπως και η Adele πλέον;
- Σπόιλερ:
Δεν κρατήθηκα
Αρέσει στους χρήστες kinop, Filippos και filis
- filisVandicted
Δευ Αυγ 07, 2023 5:37 pm
Δεν θες να σου απαντήσω.kinop έγραψε:
Το «ξεφούσκωσε» μου φαίνεται αστείο. Μήπως και η Adele πλέον;
- kinopSuper Vandicted
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 2006
Αγαπημένο τραγούδι: Όλα οδηγούν σ' εσένα
Δευ Αυγ 07, 2023 5:44 pm
Η Taylor έχει καταφέρει (μετά κόπων βέβαια όπως βλέπουμε, το προσπαθεί νυχθημερόν δηλαδή η κοπέλα) να δημιουργήσει ένα σκληροπυρηνικό φανατικό κοινό το οποίο είναι τεράστιο και μπράβο της. Το ότι κάνει επιτυχία με τα σημερινά δεδομένα και σε απόλυτους αριθμούς πχ σε πωλήσεις κάνει κάποια καλά νούμερα ακόμη και σε σχέση με την pre streaming εποχή, δεν σημαίνει ότι τρέχει ο μέσος άνθρωπος να την καταναλώσει. Τα μισά sales του Midnights στην Αμερική θα είναι από τις πρώτες τρεις μέρες. Μπράβο που έχει 1,5 εκατομμύριο πιστούς, αλλά είναι η βάση της και σ΄αυτούς βασίζεται.Filippos έγραψε:Σε πιο σοβαρή νότα τώρα, τότε γιατί εδώ μέσα επισημαίνεται συγκεκριμένα για την επιτυχία της Taylor, ότι όλα τα streams και τα εισιτήρια της περιοδείας προέρχονται αποκλειστικά από τα swifties ; Και μάλιστα παρουσιάζεται ως κάποιου είδους drag αυτό.kinop έγραψε: Ξέρουν ότι απευθύνονται κυρίως στο δικό τους κοινό και εκεί είναι όλες επιτυχημένες.
Κι αυτό είναι μια άλλη πτυχή: καμιά από τις αγαπημένες μας δεν κάνει crossover επιτυχία με άλμπουμ. Το τελευταίο τέτοιο άλμπουμ είναι ίσως το 25. Μιλάω για τις pre-2010 αγαπημένες μας και όχι για παραδείγματα τύπου Harry's house, When we fall asleep, Sour, Future nostalgia, από καλλιτέχνες που δημιουργούν το base τους. Τα άλμπουμ απευθύνονται κυρίως στη βάση τους, άλλοτε μεγαλύτερη άλλοτε μικρότερη. Το αν θα τους κάτσει μια επιτυχία σε single στο gp είναι δευτερεύον.
Ενώ τις υπόλοιπες εννοείται τις ακούει και τις παρακολουθεί και το gp.
Γενικό ερώτημα.
Αρέσει στον χρήστη Leonidas
- LeonidasVIP Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 2008
Αγαπημένο τραγούδι: Παράτα με
Δευ Αυγ 07, 2023 5:45 pm
Αχ δεν μπορώ ειλικρινάfilis έγραψε:Δεν θες να σου απαντήσω.kinop έγραψε:
Η Adele έβγαλε έναν δισκο και τον παράτησε από την πρώτη μέρα και κατέληξε να πουλάει 5 εκ. παγκοσμίως και 3 Αμερική, έβγαλε ένα χιτακι Ευρώπη και το Easy on me που η Taylor έχει να δει ανάλογη επιτυχία από το 2017 αλλά ξεφούσκωσε
Ε ας πάρουμε μια τρόμπα ρε παιδιά να τις φουσκώσουμε όλες και να δώσουμε στη Τευλορ μια σόδα γιατί με τόσα αέρια θα πάθει τίποτα
Me & Despina
Δευ Αυγ 07, 2023 5:49 pm
Ρητορικό το ερώτημα.filis έγραψε:Δεν θες να σου απαντήσω.kinop έγραψε:
- FilipposPlatinum Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Αγαπημένο τραγούδι: Θέλω Να Σε Δω
Αγαπημένος δίσκος: Γεια
Δευ Αυγ 07, 2023 5:57 pm
Δεν μου απαντάς όμως. Πάλι καταλήγουμε να λέμε ότι η Taylor στηρίζεται αποκλειστικά στο κοινό της, σαν να διαφοροποιείται δηλαδή από τις υπόλοιπες (που υποθέτω τις ακούνε όλοι). Δηλαδή το Chromatica και το Renaissance που πούλησαν το 1/5 του Midnights την πρώτη εβδομάδα, έσπευσε να τα αγοράσει ο μέσος άνθρωπος ;kinop έγραψε:Η Taylor έχει καταφέρει (μετά κόπων βέβαια όπως βλέπουμε, το προσπαθεί νυχθημερόν δηλαδή η κοπέλα) να δημιουργήσει ένα σκληροπυρηνικό φανατικό κοινό το οποίο είναι τεράστιο και μπράβο της. Το ότι κάνει επιτυχία με τα σημερινά δεδομένα και σε απόλυτους αριθμούς πχ σε πωλήσεις κάνει κάποια καλά νούμερα ακόμη και σε σχέση με την pre streaming εποχή, δεν σημαίνει ότι τρέχει ο μέσος άνθρωπος να την καταναλώσει. Τα μισά sales του Midnights στην Αμερική θα είναι από τις πρώτες τρεις μέρες. Μπράβο που έχει 1,5 εκατομμύριο πιστούς, αλλά είναι η βάση της και σ΄αυτούς βασίζεται.Filippos έγραψε:Σε πιο σοβαρή νότα τώρα, τότε γιατί εδώ μέσα επισημαίνεται συγκεκριμένα για την επιτυχία της Taylor, ότι όλα τα streams και τα εισιτήρια της περιοδείας προέρχονται αποκλειστικά από τα swifties ; Και μάλιστα παρουσιάζεται ως κάποιου είδους drag αυτό.kinop έγραψε: Ξέρουν ότι απευθύνονται κυρίως στο δικό τους κοινό και εκεί είναι όλες επιτυχημένες.
Κι αυτό είναι μια άλλη πτυχή: καμιά από τις αγαπημένες μας δεν κάνει crossover επιτυχία με άλμπουμ. Το τελευταίο τέτοιο άλμπουμ είναι ίσως το 25. Μιλάω για τις pre-2010 αγαπημένες μας και όχι για παραδείγματα τύπου Harry's house, When we fall asleep, Sour, Future nostalgia, από καλλιτέχνες που δημιουργούν το base τους. Τα άλμπουμ απευθύνονται κυρίως στη βάση τους, άλλοτε μεγαλύτερη άλλοτε μικρότερη. Το αν θα τους κάτσει μια επιτυχία σε single στο gp είναι δευτερεύον.
Γενικό ερώτημα.
Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ.
Αν αυτοί που μπαίνουν στην προπώληση και πέφτει το Ticketmaster σε κάθε πόλη εντός και εκτός Αμερικής είναι όλοι φανατικοί ακόλουθοι, τι να πω... αυτό δεν είναι κοινό, είναι πληθυσμός χώρας.
- oberlinaPlatinum Member
Δευ Αυγ 07, 2023 6:51 pm
κλαίω που όλα τα θρεντ πάντα καταλήγουν σε taylocal debate
- n1kosVIP Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 1997
Αγαπημένο τραγούδι: Όλο λείπεις
Δευ Αυγ 07, 2023 7:45 pm
Αστείο να λέμε ότι ξεφούσκωσε η Γκαγκα για λόγους που αναφέρθηκαν ήδη.
Το να είσαι επιτυχημένος δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις μόνο τα νούμερα της Τευλορ. Μπορεί να μην είναι πλέον Η απόλυτη χιτμεικερ αλλά νομίζω ότι βρίσκεται σε επίπεδο Μπιγιονσε που χ*εστηκαν για τα χιτς γιατί τα έχουν ήδη (και θα έρθουν προφανώς ξανά στο μέλλον). Επίσης θα μπορούσε κάλλιστα να απευθυνθεί σε μουσικούς χιτμεικερς της εποχής αλλά προτιμά να γράφει η ίδια τη μουσική και τους στίχους με οποιοδήποτε κόστος. Και χάρη στο πολύπλευρο ταλέντο της μουσικά δε θα χαθεί ποτέ πιστεύω γιατί πάντα θα έχει να δώσει κάτι διαφορετικό!
Και ναι περιμένω αυτό το τζαζ άλμπουμ με Κριστίνα στα 50 τους.
Το να είσαι επιτυχημένος δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις μόνο τα νούμερα της Τευλορ. Μπορεί να μην είναι πλέον Η απόλυτη χιτμεικερ αλλά νομίζω ότι βρίσκεται σε επίπεδο Μπιγιονσε που χ*εστηκαν για τα χιτς γιατί τα έχουν ήδη (και θα έρθουν προφανώς ξανά στο μέλλον). Επίσης θα μπορούσε κάλλιστα να απευθυνθεί σε μουσικούς χιτμεικερς της εποχής αλλά προτιμά να γράφει η ίδια τη μουσική και τους στίχους με οποιοδήποτε κόστος. Και χάρη στο πολύπλευρο ταλέντο της μουσικά δε θα χαθεί ποτέ πιστεύω γιατί πάντα θα έχει να δώσει κάτι διαφορετικό!
Και ναι περιμένω αυτό το τζαζ άλμπουμ με Κριστίνα στα 50 τους.
Αρέσει στους χρήστες kinop, Leonidas και Kostas vandikos
Δευ Αυγ 07, 2023 7:49 pm
+1n1kos έγραψε:Και ναι περιμένω αυτό το τζαζ άλμπουμ με Κριστίνα στα 50 τους.
48 άτομα ended fillipflop
Αρέσει στους χρήστες Leonidas, Kostas_1 και Filippos
- kinopSuper Vandicted
Me & Despina
Δευ Αυγ 07, 2023 7:54 pm
Μα το αντίθετο είπα από το πρώτο μήνυμα. Φρονώ ότι ούτε το Chromatica ούτε το Renaissance το περίμενε ο μέσος πληθυσμός, όλες στο κοινό τους απευθύνονται, άλλο πιο hardcore άλλο όχι τόσο.Filippos έγραψε:Δεν μου απαντάς όμως. Πάλι καταλήγουμε να λέμε ότι η Taylor στηρίζεται αποκλειστικά στο κοινό της, σαν να διαφοροποιείται δηλαδή από τις υπόλοιπες (που υποθέτω τις ακούνε όλοι). Δηλαδή το Chromatica και το Renaissance που πούλησαν το 1/5 του Midnights την πρώτη εβδομάδα, έσπευσε να τα αγοράσει ο μέσος άνθρωπος ;kinop έγραψε:Η Taylor έχει καταφέρει (μετά κόπων βέβαια όπως βλέπουμε, το προσπαθεί νυχθημερόν δηλαδή η κοπέλα) να δημιουργήσει ένα σκληροπυρηνικό φανατικό κοινό το οποίο είναι τεράστιο και μπράβο της. Το ότι κάνει επιτυχία με τα σημερινά δεδομένα και σε απόλυτους αριθμούς πχ σε πωλήσεις κάνει κάποια καλά νούμερα ακόμη και σε σχέση με την pre streaming εποχή, δεν σημαίνει ότι τρέχει ο μέσος άνθρωπος να την καταναλώσει. Τα μισά sales του Midnights στην Αμερική θα είναι από τις πρώτες τρεις μέρες. Μπράβο που έχει 1,5 εκατομμύριο πιστούς, αλλά είναι η βάση της και σ΄αυτούς βασίζεται.Filippos έγραψε:Σε πιο σοβαρή νότα τώρα, τότε γιατί εδώ μέσα επισημαίνεται συγκεκριμένα για την επιτυχία της Taylor, ότι όλα τα streams και τα εισιτήρια της περιοδείας προέρχονται αποκλειστικά από τα swifties ; Και μάλιστα παρουσιάζεται ως κάποιου είδους drag αυτό.kinop έγραψε: Ξέρουν ότι απευθύνονται κυρίως στο δικό τους κοινό και εκεί είναι όλες επιτυχημένες.
Γενικό ερώτημα.
Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ.
Αν αυτοί που μπαίνουν στην προπώληση και πέφτει το Ticketmaster σε κάθε πόλη εντός και εκτός Αμερικής είναι όλοι φανατικοί ακόλουθοι, τι να πω... αυτό δεν είναι κοινό, είναι πληθυσμός χώρας.
Αρέσει στον χρήστη Filippos
- kinopSuper Vandicted
Me & Despina
Δευ Αυγ 07, 2023 7:59 pm
oberlina έγραψε:κλαίω που όλα τα θρεντ πάντα καταλήγουν σε taylocal debate
Αρέσει στους χρήστες Kostas_1, Filippos και oberlina
Δευ Αυγ 07, 2023 8:03 pm
Ποιο άλμπουμ θεωρείτε ότι είχε αναμονή από gp? Εγώ δεν νομίζω ότι το gp ενδιαφέρεται για άλμπουμ. Θα ακούσουν ένα single που θα τους προωθηθεί κατάλληλα και μέχρι εκεί
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Δευ Αυγ 07, 2023 8:07 pm
Το Midnights.oberlina έγραψε:Ποιο άλμπουμ θεωρείτε ότι είχε αναμονή από gp? Εγώ δεν νομίζω ότι το gp ενδιαφέρεται για άλμπουμ. Θα ακούσουν ένα single που θα τους προωθηθεί κατάλληλα και μέχρι εκεί
Διαφωνεί ο χρήστης oberlina
- kinopSuper Vandicted
Me & Despina
Δευ Αυγ 07, 2023 8:18 pm
Το επόμενο της Riri, αν έρθει ποτέ.oberlina έγραψε:Ποιο άλμπουμ θεωρείτε ότι είχε αναμονή από gp? Εγώ δεν νομίζω ότι το gp ενδιαφέρεται για άλμπουμ. Θα ακούσουν ένα single που θα τους προωθηθεί κατάλληλα και μέχρι εκεί
Αρέσει στον χρήστη oberlina
Δευ Αυγ 07, 2023 8:20 pm
Ισχύειkinop έγραψε:Το επόμενο της Riri, αν έρθει ποτέ.oberlina έγραψε:Ποιο άλμπουμ θεωρείτε ότι είχε αναμονή από gp? Εγώ δεν νομίζω ότι το gp ενδιαφέρεται για άλμπουμ. Θα ακούσουν ένα single που θα τους προωθηθεί κατάλληλα και μέχρι εκεί
Οποτε καταλήγουμε στο ότι τσάμπα μελώνεται για όλες τις βασικές ξεφουσκωμένες τόση ώρα και ότι η Ριανα είναι η καλύτερη και κέρδισα
Αρέσει στον χρήστη kinop
- Diafora_Super Vandicted
Δευ Αυγ 07, 2023 8:31 pm
Προφανώς και δεν ξεφούσκωσαν ούτε η Gaga ούτε η Adele. Η Adele πιστεύω ακόμα είναι δυνητικά η μεγαλύτερη δύναμη. Επίσης, να λέμε την αλήθεια, η Swift τελευταία απασχολεί με εμφανίσεις και άλμπουμ πάρα πολύ. Εγώ είδα να υπάρχει μεγάλη αναμονή για το midnights ακόμα κι από ανθρώπους που ακούνε εναλλακτική μουσική. Δεν είναι μόνο οι φανς της σε καμία μα καμία μα καμία περίπτωση.
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Δευ Αυγ 07, 2023 8:37 pm
Σε έχω αγαπήσει σήμερα. ΠΕΣ ΤΑ!Diafora_ έγραψε:Προφανώς και δεν ξεφούσκωσαν ούτε η Gaga ούτε η Adele. Η Adele πιστεύω ακόμα είναι δυνητικά η μεγαλύτερη δύναμη. Επίσης, να λέμε την αλήθεια, η Swift τελευταία απασχολεί με εμφανίσεις και άλμπουμ πάρα πολύ. Εγώ είδα να υπάρχει μεγάλη αναμονή για το midnights ακόμα κι από ανθρώπους που ακούνε εναλλακτική μουσική. Δεν είναι μόνο οι φανς της σε καμία μα καμία μα καμία περίπτωση.
Που μου έβγαλαν τα 3Μ της πρώτης εβδομάδας του Midnights παγκοσμίως ως αγορές αποκλειστικά των φανς.
Αρέσει στον χρήστη Diafora_
- ChristosSavSilver Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Αγαπημένο τραγούδι:
Δευ Αυγ 07, 2023 9:13 pm
oberlina έγραψε:Ισχύειkinop έγραψε:Το επόμενο της Riri, αν έρθει ποτέ.oberlina έγραψε:Ποιο άλμπουμ θεωρείτε ότι είχε αναμονή από gp? Εγώ δεν νομίζω ότι το gp ενδιαφέρεται για άλμπουμ. Θα ακούσουν ένα single που θα τους προωθηθεί κατάλληλα και μέχρι εκεί
Οποτε καταλήγουμε στο ότι τσάμπα μελώνεται για όλες τις βασικές ξεφουσκωμένες τόση ώρα και ότι η Ριανα είναι η καλύτερη και κέρδισα
Αρέσει στους χρήστες Leonidas, Kostas_1, Filippos, filis και oberlina
- Kostas_1Platinum Member
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι:
Τρι Αυγ 08, 2023 9:39 am
Filippos έγραψε:...το ακούνε 47 άτομαoberlina έγραψε:στα 50 της κάνει ένα collaboration jazz album με Αγκιλέρα και...Filippos έγραψε:η Gaga δεν θα δει ποτέ στη ζωή της όχι 3 αλλά ούτε 1 ΑΟΤΥ.
Το αγαπημένο μου shade απ’ την όλη συζήτηση
- Kostas_1Platinum Member
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι:
Τρι Αυγ 08, 2023 9:41 am
Filippos έγραψε:Το Midnights.oberlina έγραψε:Ποιο άλμπουμ θεωρείτε ότι είχε αναμονή από gp? Εγώ δεν νομίζω ότι το gp ενδιαφέρεται για άλμπουμ. Θα ακούσουν ένα single που θα τους προωθηθεί κατάλληλα και μέχρι εκεί
Εγώ παλι πιστεύω οτι η μόνη που κατάφερε να δημιουργήσει αναμονή στο ευρύ κοινό τα τελευταία χρονια ειναι η Adele.
Ακόμη κι αν δεν πήγε οπως θα περίμεναν οι περισσότεροι το τελευταίο της άλμπουμ.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|