Chart Data
+13
Nickzark
thebest20
Chronis
Antonius
Steliosg
filis
n1kos
oberlina
Leonidas
Kostask
greggel1982
Kostas_1
Filippos
17 απαντήσεις
- FilipposPlatinum Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Αγαπημένο τραγούδι: Θέλω Να Σε Δω
Αγαπημένος δίσκος: Γεια
Απ: Chart Data
Δευ Νοε 07, 2022 1:07 pm
Katy η απόλυτη single artist. Δεν θα ξεπεράσει ποτέ καμία την επιτυχία του Teenage Dream στο Hot 100.
- SteliosgVIP Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 2012
Αγαπημένο τραγούδι: Κάνε Κάτι / Που Λες
Αγαπημένος δίσκος: Δε Με Σταμάτησες
Δευ Νοε 07, 2022 1:08 pm
Ανέβασε τόσο ψηλά τον πήχη με το TD που ότι και να ακολουθούσε θα θεωρούνταν φλόπα.
Και που έκανε σχεδόν αντίστοιχη επιτυχία το PRISM που ακολούθησε είναι άθλος.
Αρέσει στον χρήστη Filippos
- oberlinaPlatinum Member
Δευ Νοε 07, 2022 1:12 pm
Το ξέρω ότι αυτό που θα πω είναι κακό αλλά δεν ξέρω ούτε ένα τραγούδι της Τζάνετ Τζακσον. Και δεν νομίζω ότι ειμαι και η μόνη. Έχω ακουσει κάποια τραγούδια της στο Spotify αλλά δεν μπόρεσα να αναγνωρίσω ούτε ένα
Διαφωνεί ο χρήστης greggel1982
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Δευ Νοε 07, 2022 1:19 pm
Να πω την αλήθεια κι εγώ δεν έχω ιδέα για τη δισκογραφία της Janet. Δεν το λέω υποτιμητικά αλλά νομίζω πως είναι πιο local artist.oberlina έγραψε:Το ξέρω ότι αυτό που θα πω είναι κακό αλλά δεν ξέρω ούτε ένα τραγούδι της Τζάνετ Τζακσον. Και δεν νομίζω ότι ειμαι και η μόνη. Έχω ακουσει κάποια τραγούδια της στο Spotify αλλά δεν μπόρεσα να αναγνωρίσω ούτε ένα
Πάντως υπήρξε εξαιρετική performer και αποτελεί την μεγαλύτερη έμπνευση για όσες ακολούθησαν. Η Britney την ανέφερε ως είδωλο ανέκαθεν και όντως η κινησιολογία της το έδειχνε.
Αρέσει στον χρήστη oberlina
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Δευ Νοε 07, 2022 1:21 pm
Και όντως το Roar και το Dark Horse σαν μονάδες τα πήγαν καλύτερα από τα singles του Teenage Dream. Σαν era όμως εννοείται ότι το TD παραμένει αξεπέραστο.Steliosg έγραψε:Ανέβασε τόσο ψηλά τον πήχη με το TD που ότι και να ακολουθούσε θα θεωρούνταν φλόπα.
Αρέσει στον χρήστη Steliosg
Δευ Νοε 07, 2022 1:24 pm
Ναι δεν ήθελα να το γράψω εγώ αυτό περι λοκαλ. Είναι σαν να έκανε καριέρα μόνο στην Αμερική. Δηλαδή αν δεν υπήρχαν αυτά τα τσαρτς και το σταν τουιτερ εγώ δεν θα είχα ιδέα ότι υπήρξε ποτέ επιτυχημένη τραγουδίστρια.Filippos έγραψε:Να πω την αλήθεια κι εγώ δεν έχω ιδέα για τη δισκογραφία της Janet. Δεν το λέω υποτιμητικά αλλά νομίζω πως είναι πιο local artist.oberlina έγραψε:Το ξέρω ότι αυτό που θα πω είναι κακό αλλά δεν ξέρω ούτε ένα τραγούδι της Τζάνετ Τζακσον. Και δεν νομίζω ότι ειμαι και η μόνη. Έχω ακουσει κάποια τραγούδια της στο Spotify αλλά δεν μπόρεσα να αναγνωρίσω ούτε ένα
Πάντως υπήρξε εξαιρετική performer και αποτελεί την μεγαλύτερη έμπνευση για όσες ακολούθησαν. Η Britney την ανέφερε ως είδωλο ανέκαθεν και όντως η κινησιολογία της το έδειχνε.
Αρέσει στους χρήστες Filippos και Steliosg
- greggel1982Mega Vandicted
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 1996 και Εσενα Περιμένω
Αγαπημένο τραγούδι: Θα Θελα
Αγαπημένος δίσκος: Προφητείες
Δευ Νοε 07, 2022 1:36 pm
Filippos έγραψε:Να πω την αλήθεια κι εγώ δεν έχω ιδέα για τη δισκογραφία της Janet. Δεν το λέω υποτιμητικά αλλά νομίζω πως είναι πιο local artist.oberlina έγραψε:Το ξέρω ότι αυτό που θα πω είναι κακό αλλά δεν ξέρω ούτε ένα τραγούδι της Τζάνετ Τζακσον. Και δεν νομίζω ότι ειμαι και η μόνη. Έχω ακουσει κάποια τραγούδια της στο Spotify αλλά δεν μπόρεσα να αναγνωρίσω ούτε ένα
αληθεια τωρα; Παιζει να εχει iconic δισκογραφια, εξου και μπηκε και στο hall of fame
- Kostas_1Platinum Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 2008
Αγαπημένο τραγούδι:
Δευ Νοε 07, 2022 1:39 pm
Α όπως εγω με Taylor & Mimi
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Δευ Νοε 07, 2022 1:48 pm
Δεν το αμφισβητώ. Απλά έχω την εντύπωση πως δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή εκτός Αμερικής σε σχέση με Madonna και λοιπές της γενιάς της. Εγώ τουλάχιστον αυτό αντιλαμβάνομαι.greggel1982 έγραψε:Filippos έγραψε:Να πω την αλήθεια κι εγώ δεν έχω ιδέα για τη δισκογραφία της Janet. Δεν το λέω υποτιμητικά αλλά νομίζω πως είναι πιο local artist.oberlina έγραψε:Το ξέρω ότι αυτό που θα πω είναι κακό αλλά δεν ξέρω ούτε ένα τραγούδι της Τζάνετ Τζακσον. Και δεν νομίζω ότι ειμαι και η μόνη. Έχω ακουσει κάποια τραγούδια της στο Spotify αλλά δεν μπόρεσα να αναγνωρίσω ούτε ένα
αληθεια τωρα; Παιζει να εχει iconic δισκογραφια, εξου και μπηκε και στο hall of fame
Αρέσει στον χρήστη greggel1982
Δευ Νοε 07, 2022 1:52 pm
οπως φαινεται δεν πέρασε καθόλου στην νέα γενια.greggel1982 έγραψε:Filippos έγραψε:Να πω την αλήθεια κι εγώ δεν έχω ιδέα για τη δισκογραφία της Janet. Δεν το λέω υποτιμητικά αλλά νομίζω πως είναι πιο local artist.oberlina έγραψε:Το ξέρω ότι αυτό που θα πω είναι κακό αλλά δεν ξέρω ούτε ένα τραγούδι της Τζάνετ Τζακσον. Και δεν νομίζω ότι ειμαι και η μόνη. Έχω ακουσει κάποια τραγούδια της στο Spotify αλλά δεν μπόρεσα να αναγνωρίσω ούτε ένα
- LeonidasVIP Member
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι: Παράτα με
Δευ Νοε 07, 2022 2:00 pm
Η τελευταία γενιά που παίζει να ξέρει καλά την Janet είναι αυτοί που μεγάλωσαν στα 90s, όποτε λογικό να μην την ξέρουν σήμερα.
Εγώ δεν την έχω ψάξει όλη της την δισκογραφία, αλλά κάποια τραγούδια της που ακουσα μου άρεσαν πολύ! Και ωραία φωνη
Είχε βγάλει πριν 4 χρόνια ένα τραγούδι με Daddy Yankee
Εγώ δεν την έχω ψάξει όλη της την δισκογραφία, αλλά κάποια τραγούδια της που ακουσα μου άρεσαν πολύ! Και ωραία φωνη
Είχε βγάλει πριν 4 χρόνια ένα τραγούδι με Daddy Yankee
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Δευ Νοε 07, 2022 2:04 pm
- thebest20Golden Member
Δευ Νοε 07, 2022 2:06 pm
Η Janet θυμάμαι που έπαιζε πολύ στο MAD γύρω στο 1999-2000 με τα κομμάτια Doesn't Really Matter, All For You, Someone To Call My Lover, Son Of A Gun και γενικά είχαν παίξει και κάποια από τα επόμενά της. Πάντως έχει ωραία δισκογραφία απλά ίσως να μην έγιναν γνωστά εδώ τα πιο παλιά κομμάτια της από 80s μέχρι μέσα 90s.
Αρέσει στον χρήστη greggel1982
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι:
Δευ Νοε 07, 2022 2:12 pm
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Δευ Νοε 07, 2022 2:23 pm
Δευ Νοε 07, 2022 2:23 pm
Έχει ωραία μουσική δεν αντιλέγω. Απλα μου φαίνεται τόσο περίεργο να έχει πουλήσει τοοοοοοοσο πολύ και εγώ που από μικρό παιδί ασχολούμαι με την ποπ μουσική να μην ξέρω ούτε ένα τραγούδι της. It’s a mystery
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Δευ Νοε 07, 2022 2:34 pm
Δηλαδή το 2012 δεν τραγουδούσες "Cause I knew you were trouble when you walked in" ή "We are never ever getting back together" θες να μου πεις ;
Ή δεν ήξερες έστω Without you ή My all. Ή We belong together που και λόγω Wentworth Miller έπαιζε παντού.
- greggel1982Mega Vandicted
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 1996 και Εσενα Περιμένω
Αγαπημένο τραγούδι: Θα Θελα
Δευ Νοε 07, 2022 2:43 pm
Filippos έγραψε:Δεν το αμφισβητώ. Απλά έχω την εντύπωση πως δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή εκτός Αμερικής σε σχέση με Madonna και λοιπές της γενιάς της. Εγώ τουλάχιστον αυτό αντιλαμβάνομαι.greggel1982 έγραψε:Filippos έγραψε:Να πω την αλήθεια κι εγώ δεν έχω ιδέα για τη δισκογραφία της Janet. Δεν το λέω υποτιμητικά αλλά νομίζω πως είναι πιο local artist.oberlina έγραψε:Το ξέρω ότι αυτό που θα πω είναι κακό αλλά δεν ξέρω ούτε ένα τραγούδι της Τζάνετ Τζακσον. Και δεν νομίζω ότι ειμαι και η μόνη. Έχω ακουσει κάποια τραγούδια της στο Spotify αλλά δεν μπόρεσα να αναγνωρίσω ούτε ένα
ισχυει γιατι η Janet ηταν RnB δεκαετια 80...τα RnB commercial εγιναν late 90s στην Ευρωπη κ λοιπα
Αρέσει στον χρήστη oberlina
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι:
Δευ Νοε 07, 2022 4:25 pm
Filippos έγραψε:Δηλαδή το 2012 δεν τραγουδούσες "Cause I knew you were trouble when you walked in" ή "We are never ever getting back together" θες να μου πεις ;
Ή δεν ήξερες έστω Without you ή My all. Ή We belong together που και λόγω Wentworth Miller έπαιζε παντού.
Οχι δεν ηταν καθολου στο τότε στυλ μου.
Και να τα ειχα ακούσει δεν τα συγκράτησα ούτε έκανα ποτέ τη σύνδεση με τις τραγουδιστριες.
Σίγουρα ήξερα το without you αλλα δεν με συγκινούσε τότε να κατσω να το ψάξω.
Το my all το έμαθα χαρης την Κουίν που δήλωσε οτι ειναι το αγαπημένο της.
Jenny blessed her.
- NickzarkBaby Vandicted
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 1998
Αγαπημένο τραγούδι: Ουτοπία
Δευ Νοε 07, 2022 4:54 pm
Αν θες να λες ότι σαρεσει η μουσική και ακούς θα πρέπει να ξέρεις την Τζάνετ . Ήταν και ας πούμε famous ίδια δεκαετία και με Βανδή . Άρα δεν γίνεται να λέμε ότι είναι άγνωστη
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|