Taylor Swift
+12
VasilisAst
Chronis
Antonius
n1kos
filis
Kostas_1
oberlina
Kostask
Filippos
Leonidas
Steliosg
kinop
16 απαντήσεις
- FilipposPlatinum Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Αγαπημένο τραγούδι: Θέλω Να Σε Δω
Αγαπημένος δίσκος: Γεια
Απ: Taylor Swift
Σαβ Σεπ 10, 2022 2:12 pm
Αρέσει στους χρήστες Steliosg και filis
- Kostas_1Platinum Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 2008
Αγαπημένο τραγούδι:
Σαβ Σεπ 10, 2022 6:26 pm
Only The Weeknd
The rest of them TYN
The rest of them TYN
- KostaskBaby Vandicted
Σαβ Σεπ 10, 2022 6:27 pm
1 and 3 may go...
- oberlinaPlatinum Member
Σαβ Σεπ 10, 2022 7:38 pm
Με ξεπερνάει που πηγαινει στο tiff ντυμένη λες και πάει στα όσκαρ
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Σαβ Σεπ 10, 2022 8:43 pm
Τι σας ενοχλεί ο Ed Sheeran μωρέ ;Kostask έγραψε:1 and 3 may go...
Αρέσει στον χρήστη oberlina
- Kostas_1Platinum Member
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι:
Σαβ Σεπ 10, 2022 9:08 pm
Μου αρέσουν πολυ καποια τραγούδια του αλλα ο ίδιος μου κάνει τοσο γλυκανάλατος που πιστεύω αν τον ακούσω να μιλάει πάνω απο 5 λεπτά θα με πάρει ο ύπνος.
Κυρ Σεπ 11, 2022 12:58 am
τα 2 πρώτα άλμπουμ του Έντ είναι στα καλύτερα άλμπουμ αυτής της δεκαετίας. Μιλάμε για μελοποιημένη ποίηση και καταπληκτικές συνθέσεις. Το divide κάτι έλεγε με τραγουδάρες όπως το eraser αλλά από εκεί και μετά ότι έβγαλε ήταν εντελώς ραδιοφωνική σάλτσα δυστυχώς.
- LeonidasVIP Member
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι: Παράτα με
Αγαπημένος δίσκος: Προφητείες
Κυρ Σεπ 11, 2022 12:59 am
Μόνο ο τελευταίος του δίσκος δεν μου άρεσε
Αλλά και εγώ νιώθω μια κούραση μαζί του. Μάλλον λόγω της επιτυχίας του που ότι βγάζει παίζει μέχρι και στον ύπνο μας
Αλλά και εγώ νιώθω μια κούραση μαζί του. Μάλλον λόγω της επιτυχίας του που ότι βγάζει παίζει μέχρι και στον ύπνο μας
Κυρ Σεπ 11, 2022 1:03 am
ρε είναι σαν να βγάζει το ίδιο ακριβώς τραγούδι.
Εγώ ήμουν τρελή φαν του ed από το πρώτο του κιόλας άλμπουμ αλλά με έχασε αρκετά τελευταία
Εγώ ήμουν τρελή φαν του ed από το πρώτο του κιόλας άλμπουμ αλλά με έχασε αρκετά τελευταία
Αρέσει στους χρήστες Leonidas και Kostask
- ChronisPlatinum Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 1997
Αγαπημένο τραγούδι: γεια,υποφερω
Αγαπημένος δίσκος: γεια,προφητειες
Κυρ Σεπ 11, 2022 9:11 am
Μα τα τελευταία του ειναι πιο ποπ "χορευτικα" να τα πω απο το shape of you κ μετα βγαζει κ πιο uptempo τραγούδια
- VasilisAstMega Vandicted
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Αγαπημένο τραγούδι: Αγάπη, Λουλούδι Μου
Αγαπημένος δίσκος: Αυλή, Γεια
Κυρ Σεπ 11, 2022 11:18 am
Μου αρέσει πολύ το Shivers από Ed Sheeran και εδώ στα ραδιόφωνα το έχουν λιώσει.
Αρέσει στους χρήστες Filippos, Steliosg και Chronis
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Κυρ Σεπ 11, 2022 11:24 am
Κι εγώ έφαγα τρελό κόλλημα. ΚομματάραVasilisAst έγραψε:Μου αρέσει πολύ το Shivers από Ed Sheeran και εδώ στα ραδιόφωνα το έχουν λιώσει.
Κυρ Σεπ 11, 2022 2:51 pm
Βρε ωραίο είναι αλλά αν το συγκρινεις με το lego house, το a team, το wake me up κτλ μιλαμε για απίστευτο καλλιτεχνικό downgrade
- LeonidasVIP Member
Me & Despina
Δευ Σεπ 12, 2022 8:39 pm
Αρέσει στους χρήστες Filippos και filis
Σαβ Σεπ 17, 2022 8:49 pm
Το promo που έχει κάνει ως τώρα δεν με έχει ενθουσιάσει καθόλου. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ενθουσιαστώ που θα δουλέψει με τον jack antonoff και θα έχει κολλάμπ με τον Ed sheeran.
Με κουράζει όλο αυτό το overblown excitement για το οτιδήποτε και το να προσπαθεί να κάνει launch το album σε μικρά clues και easter eggs. Παλιά το έβλεπα ως δημιουργικό αλλά πλεον μου βγάζει ότι είναι απλά για το promo και να κάνει το ιντερνετ να ασχοληθεί με το release. Μου φαίνονται όλα τόσο calculated που με ξενερώνουν.
Επίσης, αυτό με το ρολοι που σχηματίζουν τα back covers είναι απλά αστείο.
Taylor please do better.
Με κουράζει όλο αυτό το overblown excitement για το οτιδήποτε και το να προσπαθεί να κάνει launch το album σε μικρά clues και easter eggs. Παλιά το έβλεπα ως δημιουργικό αλλά πλεον μου βγάζει ότι είναι απλά για το promo και να κάνει το ιντερνετ να ασχοληθεί με το release. Μου φαίνονται όλα τόσο calculated που με ξενερώνουν.
Επίσης, αυτό με το ρολοι που σχηματίζουν τα back covers είναι απλά αστείο.
Taylor please do better.
- LeonidasVIP Member
Me & Despina
Σαβ Σεπ 17, 2022 8:57 pm
Πάλι με τον Ed;
Σαβ Σεπ 17, 2022 8:59 pm
Leonidas έγραψε:Πάλι με τον Ed;
ναι
πραγματικά την αγαπώ την Τέιλορ αλλά πρέπει να ξεκολλήσει από κάποια πράγματα
δεν θα πάθει κάτι αν δεν πουλήσει και τόσο ένα album της
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Σαβ Σεπ 17, 2022 11:29 pm
Ας ξεκαθαρίσουμε πως στο θέμα προμο δεν πιάνεται. Είναι η πιο έξυπνη απ' όλες και ξέρει πολύ καλά τί πρέπει να κάνει για να συζητηθεί. Ό,τι ανέφερες παραπάνω έχει λειτουργήσει άψογα μέχρι τώρα και το κοινό περιμένει με ανυπομονησία το νέο άλμπουμ, έχοντας περιέργεια για το είδος και το ύφος που θα κινηθεί.
Είναι ξεκάθαρο πως στοχεύει σε πολύ υψηλές πωλήσεις και πως γενικά την ενδιαφέρουν πολύ τα charts. Έχει καταφέρει να είναι η απόλυτη κυρίαρχος του παιχνιδιού, ενώ οι άλλες έρχονται και φεύγουν.
Πιστεύω ωστόσο πως είναι ανασφαλής σαν άτομο και αισθάνεται την ανάγκη να παίρνει διαρκώς επιβεβαίωση από το κοινό. Όπως επίσης και από κριτικούς και βραβεία κ.λπ. Αυτό είναι το βασικό της μειονέκτημα για μένα.
Δεν μπορώ να πω ότι με ενοχλεί ωστόσο. Ως chart obsessed μπορώ να πω ότι με ικανοποιεί κιόλας.
Ειδικά όταν συνδυάζεται με αλμπουμάρες όπως το Folklore και μάλιστα με τραγούδια που η ίδια γράφει, της δίνω το ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλει.
Είναι ξεκάθαρο πως στοχεύει σε πολύ υψηλές πωλήσεις και πως γενικά την ενδιαφέρουν πολύ τα charts. Έχει καταφέρει να είναι η απόλυτη κυρίαρχος του παιχνιδιού, ενώ οι άλλες έρχονται και φεύγουν.
Πιστεύω ωστόσο πως είναι ανασφαλής σαν άτομο και αισθάνεται την ανάγκη να παίρνει διαρκώς επιβεβαίωση από το κοινό. Όπως επίσης και από κριτικούς και βραβεία κ.λπ. Αυτό είναι το βασικό της μειονέκτημα για μένα.
Δεν μπορώ να πω ότι με ενοχλεί ωστόσο. Ως chart obsessed μπορώ να πω ότι με ικανοποιεί κιόλας.
Ειδικά όταν συνδυάζεται με αλμπουμάρες όπως το Folklore και μάλιστα με τραγούδια που η ίδια γράφει, της δίνω το ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλει.
Κυρ Σεπ 18, 2022 12:39 am
Filippos έγραψε:Ας ξεκαθαρίσουμε πως στο θέμα προμο δεν πιάνεται. Είναι η πιο έξυπνη απ' όλες και ξέρει πολύ καλά τί πρέπει να κάνει για να συζητηθεί. Ό,τι ανέφερες παραπάνω έχει λειτουργήσει άψογα μέχρι τώρα και το κοινό περιμένει με ανυπομονησία το νέο άλμπουμ, έχοντας περιέργεια για το είδος και το ύφος που θα κινηθεί.
Ναι, απλά εγώ βλέπω να επαναλαμβάνεται η ίδια τακτική. Οκ, το κοινό περιμένει και μπράβο της αλλά και εγώ φαν είμαι και πλέον κριντζάρω που βλέπω να γίνεται θεμα η συνεργασία με τον antonoff λες και κοσμοιστορικό γεγονός που δεν περιμενε κανεις ή το να ανεβάζει το pop crave ότι η τειλορ φορουσε την ιδια μπλουζα που φορουσε σε φωτό με την lana del rey. Δεν ξέρω.. όλο αυτό το βρίσκω τόσο fake excitement για το τίποτα.
Στα υπόλοιπα συμφωνώ
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Κυρ Σεπ 18, 2022 1:08 am
Μα οι φανς και γενικά το κοινό είναι αυτό που το κάνει τόσο μεγάλο θέμα. Μπορεί όντως επιτηδευμένα να γίνεται όλο αυτό, αλλά αν το κοινό δεν ασχολούνταν, δεν θα συνέχιζε και η ίδια αυτήν την τακτική.
Οι φανς όμως το παρακάνουν πολλές φορές με τις θεωρίες και βλέπουν παντού easter eggs. Ας μην σχολιάσω το clowning κάθε εβδομάδας, που νομίζουν ότι θα βγει το lead κι όταν δεν συμβαίνει την κράζουν, γιατί δεν ικανοποίησε την θεωρία τους.
Γενικά αυτό που γίνεται με το fandom της Taylor δεν το έχω δει σε καμία άλλη. Θα μπορούσαν να την βγάλουν και πλανητάρχη
Οι φανς όμως το παρακάνουν πολλές φορές με τις θεωρίες και βλέπουν παντού easter eggs. Ας μην σχολιάσω το clowning κάθε εβδομάδας, που νομίζουν ότι θα βγει το lead κι όταν δεν συμβαίνει την κράζουν, γιατί δεν ικανοποίησε την θεωρία τους.
Γενικά αυτό που γίνεται με το fandom της Taylor δεν το έχω δει σε καμία άλλη. Θα μπορούσαν να την βγάλουν και πλανητάρχη
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|